סקי או סנובורד?

maykabog

New member
סקי או סנובורד?

היי, מה עדיף? אין לי ניסיון לא בסקי ולא בסנובורד. אני יוצאת לחופשת סקי לשבוע ורוצה ליהנות כמה שיותר. במה כדאי להתחיל?

../images/Emo39.gif תני ../images/Emo182.gif יותר פרטים מסייעים

מנסיוני הדל, עקומת הלמידה בסקי יותר לינארית ואיטית. בסנובורד, לעומת זאת, עקומת הלמידה מהירה יותר, אך יש לעבור את ה"קיר" הראשוני של לא מעט נפילות. מה לעשות, קשה בהתחלה לתפוס שכדי לפנות צריך לרכון מטה בירידה, זה מרגיש קצת מנוגד ליציבותנו הטבעית. השבוע הראשון בסנובורד הוא ברובו סבל, אשר לדעתי משתלם ב"גדול" בהמשך. כבר בשבוע השני או השלישי שלך, תוכלי לגלוש כמעט בכל מסלול באתר. לסיכום, אם מדובר בשבוע חד פעמי בהחלט, לכי על סקי. אם יש סיכוי ליותר, אני ממליץ בחום גבוה על לוח-שלג... וכפי שרשמתי בכותרת, פרטים מזהים נוספים אודותייך יוכלו לסייע ביעוץ. פרטים כגון: גיל, כושר גופני, נחישות, משקל מעל או מתחת לממוצע לגובה שלך (חשוב בענין הנפילות), האתר המתוכנן לחופשה, האם החופשה כוללת הדרכה (חצי/יום שלם)? האם יש ברשותך כבר ציוד כלשהו?

lior297

New member
שלום..

בן או בת? אני אתייחס אליך כבן כי אין לי שמץ... בכל אופן, מה יותר מושך אותך? עם איזה חברה אתה נוסע? שעושים סקי או סנובורד? שאתה רואה בטלויזיה סקי וסנובורד - על מה אתה אומר יותר - "גם אני רוצה לעשות ככה!" ?? חליפת סקי יש? אם אתה הולך לסנובורד אתה צריך משהו אטים ביותר שלא יחדרו לך מים לתחת בכל נפילה, כי אתה תחזור חולה... עכשיו חוץ מהשאלות האלה יש עוד שיקול - אם החלטת סנובורד - תיקח בחשבון שתישב על התחת כל השבוע כמעט... וזה מתיש מאוד... (אותי לפחות זה התיש.) בורדרים הם חסרי שליטה, קצת מסוכנים, סקי לעומת זאת זה יותר מעודן וקלאסי... סנובורד זה מודרני וIN אצל הצעירים בעיקר... בכל אופן, נדב לנו קצת פרטים, נדע לעזור לך יותר... (הודעה זו נוסחה בלשון זכר אך מיועדת לשני המינים) בהצלחה.

wise man

New member
תרשה לי לחלוק עלייך בנוגע הישבה על

על התחת אני בשבוע הראשון הלכתי טוב מאוד ביומים הראשונים ישבתי המון אבל עם בעזרת מורה נחמד מאוד וטוב מאוד מהר מאוד התחלתי לגלוש כבר בכל המסלולים באתר אולי בגלל שיש לי ניסיון עם קרשים(סקטבורד) אבל בכל זאת עם אתה אדם עם קצת כישרון בספורט אקסטרים עדיף סנובורד בהרבה!!!!!

lior297

New member
אני בת איש חכם...

ונכון, יש חלק שקולטים את זה יותר מהר... אבל הבנאדם לא אמר כלום על עצמו... שיגיד נוכל לדעת.

למעלה