סקירת מיו 138

erezstr

New member
יופי של סקירה

הי יופי של סקירה קוקי. בסעיף ה- GPS כתוב "המקלט עובד בתקן Sirf II המיושן מעט. לעיתים קשה לו לקלוט את ששת הלווינים הדרושים לקבלת מיקום". למיטב זכרוני מספיקים 4 לווינים לקביעת המיקום. ארז

amitp

New member
--->

קודם כל תודה רבה לקוקי על סקירה מושקעת ואינפורמטיבית. עם זאת כמה הערות לגבי D6 - כמי שניווט גם עם DPN וגם עם iGO אני חייב לציין כי כשרציתי להנות מתצוגת מפה נעה תוך כדי נסיעה ליעד ידוע או להתרשם מגרפיקה מהממת הרצתי את iGO. כשרציתי להגיע ליעד אליו לא הכרתי את הדרך - הרצתי DPN. נקודה. למרות שלiGO בהחלט ממשק יפה בהרבה, נוח בהרבה ויעיל בהרבה, תכנון המסלולים שלה מאוד בעייתי וכך גם ההנחייה הקולית, בניגוד לD. (דרך אגב - פרט זה חסר בסקירה - האם ניסית גם לנווט עם המכשיר?) נקודה נוספת: "פיצ'ר שקיים ב-iGo וחסר כאן הוא תמרור המהירות המותרת על המסך" - בצע ניסוי קטן. קבע מסלול מצד אחד של פתח תקווה לצד שני (אני בטוח שזה קיים גם במקומות אחרים פשוט כאן בדקתי) והרץ אותו בסימולטור של iGO תוך כדי עקיבה אחר המהירות המותרת. תוכל להווכח בשלל ערכים שונים עבור מגבלת המהירות (40 קמ"ש, 60, 90 - בתוך העיר!!), ולמפה ו-NNG פתרונים. כך שגם בiGO הפיצ'ר לא בדיוק קיים (ואני כבר לא מדבר על המסלולים השגויים המחושבים על סמך הנתונים הללו). מעבר לכך באמת יופי של סקירה

לא יודע ביחס לD אך כן יודע ביחס ל U-DRIVE

לא יודע אם מה שאכתוב רלוונטי או יעזור למישהו אך מקסימום זו תהיה תגובה מיותרת. בזמנו עשיתי כמה נסיעות עם U-DRIVE ועם IGO בו זמנית (אני גם חושב שכתבתי על כך באחד הפורומים) והניווט של ה IGO היה דפוק לתפארת. גם ב U-DRIVE היו לפעמים שטויות בניווט אך הם כלום ביחס למה שחוויתי אז ב IGO שהיה פשוט מנווט במסלולים הזויים בחלק מהמקרים.

2cookie

New member
כבר כתבתי שם שאין שום קשר בין DPN ל-D6

אולי חוץ מהשם, ו-D6 נראית כמו כמה צעדים אחורה. ניסיתי לנווט עם המכשיר וזו לא היתה חוויה נעימה בכל מצב. אולי אני רגיל להנחיות הקוליות של i-go ולכן לא שמתי לב ליתרון משמעותי של D6 על פניה. אני יודע שתמרור המהירות המותרת נוטה להציג שטויות, אבל הוא יכול לעזור לפעמים. אני חייב לציין שכל תוכנות הניווט שהשתמשתי בהן אי פעם, זייפו. זה כולל את ה-DPN, את הנביגייטורים למיניהם בסלולאריים, את IGO, NNG, D6 ומה לא. (אף מילה על UDRIVE) לכן אני תמיד לוקח בעירבון מוגבל את ההצעות של מכשירי הניווט.

amitp

New member
לגבי הorangeGPS אתה צודק אבל זה של סלקום

פשוט נהדר! מדוייק ויעיל.

למעלה