סקירת מטח שבועית

adiav9

New member
סקירת מטח שבועית

שלום רב, מצ"ב סקירת מטח שבועית תהנו

עוד בדיחה טובה

כשאני נכנס לאתר של חברה, קורא אודות החברה , צור קשר וכו' ובשומקום לא מוזכר שמם של הבעלים או המנהלים אני קצת מוטרד. כשאני רואה תחת סעיף "פיקוח" עמוד מלא מידע על הנאמן יובנק כולל פרסומות לבנק, כאילו שיש לו קשר כלשהו לעסקי החברה, אני מוטרד שבעתיים. כשאני שומע על קרן מט"ח שאין שום איזכור לתשואות שלה אני מוטרד בשלישית. כשאני רואה שירותי איתותים שמראים רק רווח במשך שנה שלמה ברציפות (ברמה חודשית) אני מריח צרות. גם שירותי הסיגנלים הטובים בעולם לא מתיימרים להראות רק רווחים מדי חודש. נו שוין. עוד אגדת פורקס. בקיצור, ייזהר הקונה.

webguy

New member
שים לב למה הם כותבים ..

"לא תחויבו במידה ולא הרווחנו לפחות 50 פיפס באותו החודש בשרות האיתותים" השאלה אם הם לא מחייבים באמת כי לפי מה שראיתי ב50% מהחודשים הרווח נופל מזה ..?

webguy

New member
הנה הדרך לבדוק הבעלים ..

חיפוש בעל הדומין יעשה פה .. http://isoc.org.il והתוצאה ... Domain Name: daily-forex-signals.co.il Assigned: 04-02-2009 Last Update: 08-02-2009 Validity Date: 04-02-2011 Status Transfer Locked Registered Holder: Name: Nir Yaffe Address: 14 Eliyaho Hakim St. Tel Aviv 69120 Israel Phone: +972 52 7807484 ויש בהמשך גם דואר ...אפשר לשאול בטלפון או באמייל ...

יותר בטוח ברשם החברות

כי לא תמיד בעלי הדומיין הוא בעלי החברה בהכרח. אבל הם לא שווים את ה-10 שקלים שעולה לבדוק ברשם אז חבל על האנרגיה. מי שמתחבא בתחום הפורקס יש לו כנראה סיבה טובה לכך.

yuvi20

New member
אדיאב חברת אלפא

בחרת שם מפוצץ....אבל אל תנסה לפוצץ פה אנשים......אתה כנראה הפסדת המון כסף פתחת אתר ב10 שקלים ואתה מנסה למכור איתותים נו באמת......לא יפה רד מזה

למעלה