סקירת חדר עסקאות - EASY-FOREX

TradeBigForex

New member
סקירת חדר עסקאות - EASY-FOREX

שוב אני סוקר חדרי עסקאות ומערכות מסחר והפעם EASY-FOREX הממותגים מאוד. התקשרתי וביקשתי להבין את תנאי המסחר. איש מכירות חלקלק אמר לי ששום דבר לא חשוב חוץ מהשירות - אבל אני התעקשתי ואלה הממצאים: 1. יש עמלת גילגול - כלומר אין ריביות כמו בכל חדר נורמאלי - אל לוקחים לך עמלה - אלוהים יודע למה... כל סוף יום. 2. הממערכת לא רעה - פשוטה מאוד - אבל שמתי לב (נסיון עבר) שבזמן נתון - אם השוק הולך לטובתך - אתה לא יכול לסגור את העסקה - תמיד מקבלים הודעה "PLEASE TRY AGAIN " 3. איש המכירות ניסה לעבוד עליי בזה שהם "מתכסים" על העסקאות - בירורו מפורט איתו גילה שהם לא מתכסים בכלל על עסקאות - פעם אחרונה שהם התכסו על עסקה בודדת היה לפני 4.5 שנים. הם מתכבים על עסקאות מרובות - שזה במילים אחרות לא מתכסים ומרוויחים כשאתה מפסיד. 4. יש שם מישהו בשם רן שנותן המלצות קנייה ומכירה באימייל ללקוחות - מסתבר שכמה סוחרים תובעים אותו ואת החברה על נסיון לגמור להם את הכסף - ואת זה אמר לי איש המכירות אחרי שניהתה סחבקייה איתו - לא יאומן... לא יאומן שהוא הרשה לעצמו לומר לי את זה.... 5. אתה לא יכול להשתמש בכל הכח של הכסף שלך - המערכת מקצה וסוגרת את הכסך שלך בתחילת העסקה - לכל העסקה כלומר יש STOP LOSS בכל מקרה - גם אם אתה לא רוצה. 6. לחברה יש סניפים בכל העולם ויש להם אישורים מרשויות רגולטוריות בכל מקום - כך שאין חשש שהם יפלו ואתה לא תקבל את הכסף. 7. מרווחים רחבים מידי - 5 PIPS ב EURUSD - ממש גניבה - אתה צריך לשים 10000 דולר כדי לקבל תנאים יותר טובים. סך הכל - נראית כמו חברה שבעה - לא צריכים אותי בתור לקוח ולא יתנו לי תנאים טובים אם אני לקוח קטן בהתחלה - כמו כן חוויית השירות שלי איתם היתה ממש ממש לא משהו - זה מפעל ענק ואני אחד מיני רבים מאוד. זה החסרון בחברה ענקית. החברה הבאה שאני אסקור - אולי מחר - תהיה חברה בינונית.

אם זה נכון...

אם זה נכון מה שאתה כותב שא``א לסגור פוזיציה בזמן נתון כשהשוק לטובתי, זה נורא ואיום, אינני מבין מי עובד איתם, העיקר שיש להם משרד מרשים בקומה 1000 במגדל אביב, אבל סתם כך. איני מבין מה מפריע לכולם שחברה לא מתכסה על עיסקאות מה איכפת לכם, קחו למשל את מט``ח 24 שגם לא מתכסים על עיסקאות, כך שמעתי, והם 10 ומאד הוגנים עם הלקוחות...

פטיש22

New member
לא בדיוק

אני לא מגן עליהם אבל אף אחד לא מכריח אותך להקשיב לדילרים שלהם אתה יכול לפתוח וסגור עסקאות מתי שבא לך אתה יכול ל"העמיק"את הסטופ שלך אם אתה רוצה ואם תקבע את הרווח שאתה רוצה העסקה שלך תסגר גם אם השוק ירוץ לטובתך. היה לי פעם מיקרה כזה שלא נתנו לי לסגור עיסקה כי השוק רץ מהר מידי,התקשרתי בצעקות והחזירו לי את כל ערך העיסקה. זה שהם גובים עמלה של שודדים זה נכון. ככה הפלטפורמה שלהם די נוחה למסחר והזיכויים לחשבון הם מהירים וללא בעיות

ייאמר לזכותם...

כשרציתי לסגור את החשבון שהיה לי שם, הם הפקידו לי את הקרן + הרווחים צ`יק צ`ק, ודרך אגב, בעיסקאות טלפוניות הספרד הוא 3 פיפס. הערת ביניים: אין כמו פינוטק. נקודה.

nero030

New member
איזי פורקס-לא נכון מה שכתבת..

היי חברים, אני פה בסה"כ שבועיים,ואף עזרתם לי לא מעט עם הSMS וכו',על כך מגיעה תודה ענקית למנהלים והחברים!! לגביי איזי פורקס,אני אסביר למה אני "קם לעזרתם" (לא שהם צריכים אותי..חח) התחלתי לסחור לפניי חודשיים,פתחתי ח-ן "מיני" אצלהם,לפני כן בדקתי אצל שתיי חברות נוספות,שם נתנו לי הרגשה כאילו אני שחקן "קטן" ולא הכי רצוי(אני בכוונה לאמזכיר שמות,זה לא מוסיף לאף אחד)..(אני באמת קטן,יש לי חשבון בסה"כ ל 2500$)באיזי התייחסו אליי יותר טוב והתוכנת מסחר קלה למשתמש אהבל כמוני :)..,מה שגרם לי לעבוד איתם,זה הכל (חוץמזה מה הבעיה להפקיד ולמשוך?) אני מנהל אצלהם את התיק,אני בהפסד,אבל לא בגללם,יש לי מנהל תיקים אישי,שהוא מטפל לי בענייני הבירוקרטייה שם ותמיד זמין. הוא מעולם לא יעץ (לצערי למרות שהייתי נודניק בהחלה וניסיתי להוציא ממנו מידע) מה שכן,יש להם שרות איתותים שמגיע למייל כל בוקר וממש לא ישראלי כותב אותו..אני לא חושב שיש כאלו מנתחים בארץ,אולי אני טועה,אל תהרגו אותי אבל זו דעתי. (אני מקבל זאת מהם ומעוד שתיי חברות בארץ). אחריי שמנית את החסרונות,אני מרגיש כי יהיה זה הוגן לומר את היתרונות,הסיבה שאני כותב זאת כי אני בעצמי בעל עסק (זכיין של רשת מסוימת),הדבר היחדי שלמדתי הוא לעולם לא להשמיץ את המתחרים,זה מוריד מערכך,אני לא אומר שהשמצת,אבל נתת לי תחושה של "למשוך את הכסף משם ומהר". לגביי הסטופ לוסט,זה לא נכון מה שכתבת,אתה לא אובייקטיבי. הם אמנם מחייבים להציב סטופ בכניסה לעסקה,אבל כמה סטופ? זה תלוי כבר בך..הטענה שלהם היא דיי נכונה,מה יקרה אם אכנס לצמד ואחריי שנייה יקרוס 100 פיפס? לא שזה קורה כל יום..אבל לך תדע..המדרגות שם לכניסה הם 50/100/150/200 פיפס,שאחרכך אתה יכול לסכן את כל התיק..לאף אחד לא אכפת. לא כתבת שהם מתחייבים לסטופ ורווח בנקודה..בגלל זה אני חושב שאתה לא אובייקטיבי! אצלהם כאשר העסקה שלי הופכת למורווחת ואני מזיז סטום ל0,אני יכול לסחור בכל התיק..יתרון ענק בשבילי,וההתחייבות לסטופ אצלהם היא על הפיפס! ממש! חודש שעבר היה לי בלאגן בעסקת פאונד יין יפני,היה מרווח מאוד גדול בשוק (חבר שלי סוחר במקום אחר ששם הוא הפסיד יותר כסף בגלל שאין להם התחייבות,הם טענו ש"אין נזילות")-שטויות במיץ. אה..ודבר נוסף,אין עמלות משיכה/הפקדה והם היחדים שיש להם שער אמצע בריבית!! זה שווה המון,בעיקר לאחד כמוני שעושה "פורוורד" אני מרוויח שם ובענק מהריבית (למרות שאני מופסד..חח) היחס? טוב,השרות טוב,והכי חשוב? הם מפוקחים על ידי שלוש רשויות..אין אף אחד בארץ כמוהם. חיסרון? העיצוב של התוכנה לא יפה..וגם המרווחים (אני משלם 5,אבל יש להם איזה פיצ'ר שנקרא "הקפא שער" עבודה נכונה איתונותנת לי פיפס בכניסה וביציאה,כך שזה מתאזן..) אני לא עובד "איזי" לכל מי שמרים גבה,אבל עם כלל ההשמצות שיש פה על כולם (כל כך אופייני לעם שלנו),חשבתי לומר את האמת (שלי ורק שלי!) לגביי חברה כזו או אחרת..אבל בלי שום קשר,בחרתי לעבוד איתם כי הם הכי גדולים,ובטח לא הגיעו לזה סתם.. יכול להיות שישנם מאוכזבים,אני (בינתיים) לא,ואפילו דיי מרוצה. עושי שוק? מתכסים? לא מתכסים? חרטא ברטה..למדתי שאני צריך ללמוד לסחור,ולאלהאשים את הרצפה,ואם כברלסחור אז עם הגוף הכי גדול בארץ,מישהו שמחר לא ייקח את הכסף וייעלם. אלו תחושתיי ודעותיי האישיות,מבטיח שברגע הראשון שהם "ישחקו" איתי,אני אעדכן כאן! כמו שכתבתי,עד עכשיו הכול בסדר גמור. עכשיו נושא שלא קשור..אני בעסקת דולר מול היפני,הסטופ שלי הוא 110.30 לפי מה שקראתי במספר מקומות,אני חושב שהוא יגיע שוב ל 120,מישהו חושב ככה? כי אני מרוויח גם את הריבית,האם זה נכון להישאר בעסקהולאלצאת לפניי סוף שנה? תודה לכולכם,יופי של פורום,עלו והצליחו!

nero030

New member
הם לא גובים,אלא חלק משירות,אני ביקשתי מהבחור

שמטפל בי שם,לא הייתה עם זה בעייה.(הם כתבו ועמדו בכך לפניי שהפקדתי) לגביי הדולר יין,תודה,מכרתי חלק מהפוזייציה והזזתי את הסטופ עוד למטה. אני אמנם חדש,אבל אני מקווה ללמוד ולהתפתח. תודה על תגובתך.

פטיש22

New member
אל NERO30

לפי דעתי 110.3 לא מספיק עמוק כי אם הזוג יפרוץ את111.5 כלפי מטה הוא יגיע לפחות עד 110

natan82

New member
יש כבוד...

עם כל הכבוד ויש כבוד... מנסיון לא קטן...תלמד מנסיונם של אחרים... למי שיש הבנה "בינונית" בכיצד מתנהל השוק והגופים פה...יקרא את דבריך ופשוט יצחק... כן אכן הגדולה של איזי-פורקס שהם מתייחסים גם ללקוחות קטנים כגדולים....כי 98% הם לקוחות קטנים שמתחלפים.... כמה לקוחות אתה חושב שיש לאיזי פורקס בארץ????.....אלפים....עשרות אלפים.... התשובה היא : מאות...שמתחלפים כל תקופה(חודש-חודשיים).....יש יותר יש פחות................................................ אבל עזוב אותך.....את האוטו שהם נותנים כבר קיבלת...
????

nero030

New member
הבנה בינונית? אתה מוזמן לצחוק עליי בכיף-תהנה

אתה מוזמן בכיף לצחוק..אני אמנם חדש בשוק ולא מבין כמוך,אבל אני מרגיש שם טוב,מצטער אם זה לא נשמע לך הגיוני. את האוטו לא הם נותנים,אלא מט"ח 24,למען האמת זו הסיבה העיקרית שבחרתי לא לעבוד איתם (הם גם דורשים מינימום תיק של 10K$)למה שמישהו ייתן לי אוטו? חח,לא מאמין במתנות. שיהיה לך מסחר מוצלח ידידי,כל טוב.

לא הבנת אותו,

נתן אמר שאפילו מי שיש לו הבנה בינונית לא יטעה באיזי פורקס כמוך, ז``א ש...... וחוץ מזה שתדע לך שמט``ח 24 הם הכי גדולים בארץ, הם גם אמינים וישרים אפילו שהם עושים שוק ולא מתכסים, זה שהם רוצים מינימום 10.000 הם צודקים, פחות מזה לא שווה להתחיל אלא א``כ אתה עובד ברעיון של דמו עם פוזיציות אמיתיות אבל קטנות, זהו, סיימתי בינתיים, מה שלום נתן?

natan82

New member
אין טעם להמשיך עם זה..

תבלה...תרוויח כסף ינשאלה....שתיהיה זה שמדברים עליו בחברה שבה אתה סוחר.

רן קליף

New member
לא בכדי החברה צמחה כל כך

טריידביג, שכחת אולי לציין שמבין כל הניסיונות להקים חברה למסחר במט"ח בישראל, איזיפורקס נחלה בהצלחה פנומנלית. עם מספר רב של סניפים בין-לאומיים ומסחר בשווקים שאף חברה אחרת לא הצליחה לחדור אליהם. אני לא מתבייש לומר שאני סוחר אצלהם, כבר שלוש שנים ומתכוון להמשיך איתם עד לפרישה מהמסחר. נכון אין גרפים איכותיים לניתוח אבל בשביל זה יש חשבונות דמו בחברות אחרות. איך אומרים, "תנתח איפה שנח לנתח, תסחור איפה שנח לסחור" אני לא מוכן לוותר על סטופ-לוס בנקודה וקיבלתי אותו גם בזמן הNon-Farm Payroll, כשהציטוט הבא היה 200 נקודות בהמשך בפאונד. אני חושב שהפרמטרים שהחלטת לסקור על פיהם הינם שטחיים ובלתי מכסים את כל האפשרויות באופן שפוגע במהימנות הסקירה שלך. חבל.

natan82

New member
עזוב אותך..מה זה משנה..

תבלה ותרוויח...זה ש הלקוחות של איזי..אלו מאות שמתחלפים כל שבוע זה עובדה.... זה שהם מוכרים אשליות זה עובדה. זה שהם משחקים עם המחירים זה עובדה. זה שהם עושים את זה בכל העולם. זה עובדה. סוחר טוב....אבל בוא נדבר דוגרי....אין להם שום יתרונות....אבל ממש שום יתרונות ..להפך...רק חסרונות והצמיחה=כסף.....אם יש לך הרבה כסף..אתה יכול לצמוח בלי עזרה של אף אחד.......כמו כן אם אתה מרוויח מהפסדים של לקוחות ולא רק מעמלות..אתה מרוויח מליונים כל חודש.....

רן קליף

New member
נראה לי שאין טעם לדון איתך על זה

אתה נראה די מקובע בדיעות שלך. קצת מגלומני לחשוב שחברה תתעסק עם שינוי בשערים רק כדי לתפוס סטופ של העסקה שלך, כמה אתה עושה, נגיד 100 אלף דולר מסכנים, בשביל זה להתעסק עם השוק של כל החברה העולמית, הצחקת אותי. אני לא מתחלף אצלהם ואני לא יודע על איזה אשליות אתה מדבר אבל כל חברה לדעתי נוקטת בצעדי שיווק כלשהם, מה לא בסדר בזה? בינתיים הרווחתי מהם מספיק, אני מאחל לעצמי שזה ימשיך ככה וייתן לי כמה לירות כל חודש אבל זה באמת לא משנה, תסחר איפה שנח לך, כל אחד מתרגל למשהו, מחיר, צורת מסחר, מבנה סטופים, משהו, זה הדבר שגורם לך להרגיש בנח ולפעול בצורה שקולה. אתה, נתן, תמשיך עם איפה שעושה לך טוב, אבל קח דברים בפרופורציה...

למעלה