סקירת אירועי עצמאות 2002

Mad-DawG

New member
סקירת אירועי עצמאות 2002

ערוצי החדשות והעיתונות התמקדו בקו כללי של סקירת אירועי עצמאות 2002 בקו מראה של חששות, פחד, צימצום היקף ובכתבות כלליות שמאחוריהן מסתתרת האמרה- "ישראלים , מפחדים, נוצחתם". אין צורך להדגיש את חשיבות התקשורת על העם, לכן חסרו לי כתבות שהמסר שלהן עומד ומדגיש את חשיבות החגיגות, במיוחד את עיריית ירושלים שלא ביטלה את החגיגות ושם אמנם מספר החוגגים ירד ביחס לשנים קודמות, אך בסיקור אי אפשר היה לראות את דרך החגיגה השמחה שכן נחגגה שם. חסרו לי כתבות שמראות את הכיף שאנשים כן עשו ברחבי הארץ, וקריאה שכן לצאת ולחגוג. קיים הבדל בין "לפחד" ל"להזהר". ישראלים! אתם מ-פ-ח-ד-י-ם-? או ז-ה-י-ר-י-ם-?
 
אבל המציאות היא שאנשים מפחדים

זה לא שאנשים לא יצאו לבלות בגלל הכתבות בתקשורת. אנשים בחרו לא לצאת לבלות בגלל המצב הביטחוני. התקשורת רק סיקרה את התופעה (בניגוד לימי עצמאות אחרים).
 

מריליןפ

New member
שוב פירוש ולא שיקוף מציאות,אנשים

זהירים ,וחוגגים וחגגואך לא תמיד זה קיבל ביטוי בעיתונות למשל החגיגות ההמוניות דרקא בביקעת הירדן עם שרית חדד וזו רק טיפה בים.אך למה לסקר חגיגות שהרי פוחדים כך נאמר ואם בכל זאת חגגו זה לא מתאים לפירוש אז נעוות קצת לא נספר, וכך הכל מסתדר לנו ותואם את הציפיות ורחשי הלב.
 
למעלה