סקירה של מוצרי לייף פרופשיונלס!

סקירה של מוצרי לייף פרופשיונלס!

שלום לכולן! קיבלתי את מוצרי החורף של לייף פרופשיונל לסקירה לביתי.יש לציין שיש לי הכרות מוקדמת חיובית איתם.בזמנו,היתה לי בעיה נשית לאחר הלידה...(פטריה) ורכשתי סבון לשטיפה אינטימית מיוחד לטיפול בזמן פטריה.(יש גם רגיל ליום -יום). מדובר על רוקחים שהכינו את הסדרות לטיפול וטיפוח ,לכן הן מקצועיות ולא מתרכזות בצבע ואריזה חיצונית אלא בתוכן איכותי.(האריזה פשוטה ונקיה) קיבלתי 3 מוצרים: ארוזים באריזה מושקעת:שמן לתינוק לאמבטיה,משחה לאדמומיות ותפרחת חיתולים,וקרם פנים. המשחה-(כאחת שמשתמשת בוולדה ובמוסטלה כי לתינוק שלי תמיד יש טוסיק אדום) מעולה! עשתה את העבודה:מירקם קשיח ונוח,ללא ריח(חשוב לי מאוד)כמות מכובדת,והאדמומיות נעלמה!!! הקרם פנים-(שמה לילדים הגדולים יותר כל יום בגלל היובש של החורף,וגם לתינוק)מעולה:בעל ריח עדין של תינוק,מרקם נוזלי שנספג במהירות.הפריע לי שהפקק לא מחובר כמו במשחה לטוסיק אלא יוצא לגמרי -אבל זה זניח לעומת איכות הקרם. השמן לאמבט-ללא ריח בכלל ולא מכיל חומרים משמרים! -מזין את העור וחוסך שימוש בקרם גוף.מודה שאני משתמשת גם לעצמי-כי בחורף יש לי עוד מאוד יבש. לסיכום:המותג פועל תחת תקני איכות מחמירים GMP ו-ISO -וזה בא לידי ביטוי באיכות המוצרים ובשמנים אותם הם מכילים. מועיל לדעת כי לללייף פרופשיונל לא רק מוצרים לתינוקות אלא גם לעור יבש,שרירים תפוסים,מוצרים לשיניים,שמפו נגד קשקשים וסדרת מוצרים הומאופתיים. מצ"ב חומר מעניין ותמונות על הסדרות: במעבדת לייף פרופשונל שוקדים רוקחים, אשר במשך שנים סיפקו ללקוחותיהם פתרונות לבעיות נפוצות כמו תפרחת חיתולים, עור יבש, כאבי שרירים ועוד,על פיתוח מוצרים שונים. אותם מוצרים מיוצרים על בסיס הידע הרוקחי במפעל תרופות מתקדם, הפועל תחת תקני איכות מחמירים GMP ו-ISO-9001. את מוצרי לייף פרופשונל ניתן לרכוש בכל אחד מסניפי סופר-פארם. כיום כוללת הסדרה 13 פתרונות רוקחיים ובעתיד היא תורחב למוצרים נוספים. בין המוצרים: סבון לניקוי עמוק – לפנים ולכל הגוף, מצוין לתפרחת חיתולים אצל תינוקות, ג'ל להרגעת עור מגורה ואדמומי – מתאים לעקיצות וכוויות קלות, ציטרונלה פורטה – למניעת עקיצות יתושים, משחה לתפרחת חיתולים ולאזור החזה לתינוקות הסובלים מגירויים בעור במיוחד בימי הקיץ, סבו קרם – לטיפול בעור יבש וסדוק בפנים ובכל הגוף (מתאים לתינוקות וילדים הסובלים מאסטמה של העור) ועוד. הומיאופתיה פרט למוצרים הנמכרים בסניפי סופר-פארם, לייף פרופשונל היא גם מעבדה להכנות הומיאופתיות בראש עומדת ההומאופיתית יהודית עמרה. פרט להכנות של רמדיס הנעשות בהתאם למרשם, מציעה לייף פרושונל מגוון ערכות עזרה ראשונה הומיאופתיות אותן ניתן לרכוש בסניפים.יתרון הערכות הינו במתן מענה רפואי הומיאופתי מיידי לבעיות יומיומית למבוגרים, לילדים ולתינוקות ללא תופעות לוואי. הערכות אינן דורשות ידע מוקדם בהומיאופתיה וההוראות קלות לביצוע. לרשותכם ארבע ערכות: קיט עזרה ראשונה- לתינוקות ילדים : מכיל 5 רמדיס לטיפול הומיאופתי עצמי במצבים של: חום, כאבי אוזניים, גזים, צמיחת שיניים, שלשולים, נזלת, שיעול ועוד. קיט עזרה ראשונה- לבית ולמשפחה : מכיל 20 רמדיס לטיפול הומיאופתי עצמי בכל המשפחה ילדים ומבוגרים. לטיפול בחום, שפעת, שיעול, עקיצות, שלשולים, בחילות, הקאות, חבלות, כאבי שיניים, כאבי אוזניים, חרדות, פריחות, אלרגיה ועוד. קיט עזרה ראשונה - הכנה ללידה: מכיל 5 רמדיס לטיפול הומיאופתי עצמי בתופעות שלפני ואחרי הלידה כגון: כאבים, בחילות, לידה שלא מתקדמת, חרדה, צלקות, הפרעות בדרכי השתן ועוד. קיט עזרה ראשונה- נסיעות וטיולים: מכיל 5 רמדיס לטיפול הומיאופתי עצמי, כעזרה ראשונה למגוון בעיות שיכולות להפריע לחוית הטיול כגון: עקיצות, התכווצות שרירים, חבלות, שפעת, דלקת בגרון, כאבי אוזניים, הקאות, שלשולים ועוד.

למעלה