סקירה על סטיילוס TruGlide apex

אגוזים1

New member
סקירה על סטיילוס TruGlide apex

בזמנו הבטחתי סקירה לאחר שאקבל את הסטיילוס החדש שלי ה- TruGlide apex.

אז הנה אני עומדת בדיבורי ומשווה בין ה- Bamboo ל- TruGlide apex
ראשית עלי לומר ששני הסטיילוסים הנ״ל איכותיים מאוד ונוחים מאוד (וגם לא זולים! במיוחד ה-TruGlide שהוא יקר מאוד!)

ייתרונות ה- TruGlide יחסית ל- Bamboo:
קצה דק המדמה כתיבה בעט אמיתי. הכתיבה מאוד נוחה וזורמת ולתחושתי נוחה הרבה יותר מסטיילוסים איכותיים אחרים בעלי קצה עבה כגון ה-Bamboo. למי שכותב הרבה (מאוד) זה לטעמי הקריטריון שמכריע את הכף (מבחינתי לפחות...)

חסרונות ה-TruGlide יחסית ל- Bamboo:
ה-TruGlide מופעל באמצעות סוללה (AAAA) מה שאומר שיהיה צורך להחליף אותה מדי פעם. עוד לא ברור כל כמה זמן... על זה אוכל לדווח רק בהמשך.
ל- Bamboo יש מכסה (שמגן על הקצה - חשוב) עם תופסן (להצמדה לתיק של האייפד במידה ויש מקום להצמדה של סטיילוס - נוח מאוד).
ה- TruGlide מגיע עם נרתיק דמוי עור. הכנסתי את הנרתיק בחסרונות משום שהוא מ ס ר י ח מאוד!
המחיר. ה- TruGlide יקר הרבה יותר מה- Bamboo.
וחסרון אחרון מוזר מאוד... כאשר מציירים לאט מאוד עם ה- TruGlide קו ישר באלכסון הוא יוצא מזוגזג (גלי). אני אצרף תמונה להמחשה אחר כך. אגב, זה לא קורה כאשר מציירים במהירות נורמלית או מהירה.

לסיכום:
לכל מי שמשתמש באייפד כ״מחברת אלקטרונית״ וכותב בה בכתב יד המון ולכן זקוק לסטיילוס נוח מאוד לכתיבה בכתב יד:
ה- TruGlide apex מנצח.
לכל השאר - Bamboo עדיף.

מצרפת כאן בנוסף סקירה שהכנתי בווידאו, כי אין כמו מראה עיניים
:
http://youtu.be/1mZ9VnKPvgE

noa_f

New member
מגניב ביותר. תודה!

זו גם פעם ראשונה שאני רואה את נוטס-פלוס בפעולה והיא נראית שווה מאוד.

noa_f

New member
אגב, לוואקום יש סטיילוסים יותר מתוחכמים

אבל לא לאייפד, אלא רק לטבלטים אנדרואידים. האם אין אפליקציה מתאימה לטבלט אנדרואיד?

אגוזים1

New member
תודה

חשבתי לעשות סקירה על ה- notes plus אבל נראה לי שזה ידרוש סידרה של סרטונים. יש שם כל כך הרבה פיטצ׳רים

mn300

New member
נשמע (ונראה) מוצלח!

חוץ מהמחיר כמובן...
אני גם משתמשת באייפד במחברת אלקטרונית ויש לי את הbamboo.
הקצה של TruGlide גם עשוי מגומי רך, או משהו אחר יותר קשיח?
ניסיתי למצוא באתר שלהם את הסיבה לסוללה, אבל לא ממש היה שם אזכור מעבר לכך שהוא לא צריך חיבור בלוטות׳. יש לך מושג בשביל מה הסוללה?

סקירה מצויינת! תודה רבה!

אגוזים1

New member
תודה

החוד עשוי גומי גם כאן.
הסוללה במקרה הזה היא על מנת לדמות את מגע האצבע (חוד כל כך דק לא יכול בעצמו להפעיל את מסך המגע של האייפד):

The TruGlide Apex uses active circuitry that creates an electronic interruption of the field coupling between the drive electrode and the receive electrodes of the mutual-capacitance touch screen panel and controller IC. This interruption to the flow of electrons simulates a finger, allowing the device to register a “touch”.

mn300

New member
תודה על ההבהרה!

נשמע כמו סטיילוס ממש מוצלח. חבל שהמחיר שלו כ״כ גבוה...

ido214

New member
תודה על הסקירה נראה מצויין

ומאוד התרשמתי מהאפליקציה notes plus בפעולה.

את יכולה להרחיב קצת על השימושים שלה אצלך? פיצ'רים מעניינים נוספים, WORKFLOWS וכו?
OCR העברי נראה שעובד יפה, גם עם מי שיש לו כתב יד יותר בעייתי זה עובד טוב?

אני מבין שהיא הכי טובה בתחומה? במיוחד בנושא העברית?

אגוזים1

New member
תודה

כמו שכתבתי ל-noa_f חשבתי לעשות סרטונים גם על ה- notes plus, השאלה אם יש בזה ״עניין לציבור״?... כי אמנם כתבתי הרבה על האפליקציה אבל באמת שאין כמו ״מראה עיניים״.

מנסיוני האישי זו האפליקציה המובילה בתחומה למי שכותב בעברית. אבל אני חייבת לציין שכיום אני הרבה פחות בודקת אפליקציות אחרות, אז בהחלט ייתכן שיש אפליקציות אחרות מצויינות ופשוט לא נחשפתי אליהן (בזמנו חרשתי אפליקציות של ״מחברת אלקטרונית״ וגם כתבתי סקירות בנושא, אבל עכשיו די התקבעתי על ה- Notes Plus).

לגבי ה- OCR בעברית. לדעתי, מי שיש לו כתב ״בעייתי״ זה לא יעבוד טוב.

ido214

New member
אני אשמח לסרטוני סקירה שונים ונראה לי שיש

עניין לציבור בנושא

מה השימושים שאת עושה עם התוכנה? את מורה או סטודנטית? או בעבודה?

אגוזים1

New member
עבודה

(לא מורה לא סטודנטית)
משתמשת באפליקציה בעיקר לעבודות בשטח (צריכה בשטח לכתוב דברים תוך כדי עמידה כך שמאוד לא נוח להקליד) והכתיבה כוללת הרבה מספרים/איורים/הערות כך ששוב, מאוד לא נוח להשתמש בהקלדה בשביל זה.
בנוסף, משתמשת בזה לסיכום ישיבות, סיכום הכנות לקראת עבודה בשטח ועוד ועוד.

אגוזים1

New member
אני אנסה

להכין משהו על Notes. Plus

אגב, אם יש נושאים מסוימים/פיטצ׳רים מסוימים שיותר מעניינים, כיתבו לי ואני אנסה להראות איך עובדים איתם.

למעלה