סקיצה קטנה....

atmka

New member
סקיצה קטנה....

תסבירו לי מה אני לא עושה נכון.....

Patience

New member
לפי דעתי זה נראה טוב...

לא הבנתי אבל מה שתי האותיות שבאמצע NI ?

NME

New member
../images/Emo45.gif

אהבתי!! אתה בכיוון הנכון.. תעשה את ה-I פשוטה יותר לדעתי

iconz

New member
סך הכל טוב

רק הייתי עובד קצת על הN... זה דומה ל-H. משחק עם המיקום של הקוים יכול לסדר את זה. סך הכל אחלה עבודה!

Glenfiddich

New member
ארררררררררר אתה מטומטם!

הסקיצה סבבה אבל מה זה החתימה הדפוקה הזאת?! מילא היית מבין מה היא אומאת אבל היא לא! אוי אני שונא ילדים קטנים כמוך אני כל פעם מחדש מדהים אותי הטמטום! תחשוב מה זה "shemhameforash" קראת את זה פעם בכלל? אתה יודע מה זה ? זה ה"שם המפורש"! יעני יהוה! אררר פאק אידיוט! ולויתן זה לא הים זה LEIVTAN אחד השמות של אלוהים!(או השטן תלוי מאיפה מסתכלים על זה) אידיוט

atmka

New member
אוקיי.... דיסקט קטן שלי...

אם היית קורא יותר בתורה של השטן שלך.... אז היית מבין משהו... אוקיי....ילדון....הגיע הזמן שתבין משהו מהחיים שלך.... כן.... shemhameforash זה אחד השמות של "אלוהים".... אבל אם לא הייתה דיסקט והיית ממשיך לקרוא היית רואה שכתוב HAIL SATAN.... ועכשיו נתרגם את המשפט לעברית... "שם המפורש! תריע לשטן!"..... כן... חמוד שלי.... עכשיו אתה מבין.... ו"לויתן"...... דיסקט יקר שלי.... זה לפי תורת השטן "אל הים".... (תסתכל על התמונה יא דאון!) התמונה לקוחה מהאתר הרישמי של כנסיית השטן (http://www.churchofsatan.com) עכשיו....לפני שתוסיף עוד בולשיט.... תיקרא את התורה לפני.... תלחץ כאן.. תוריד ותיקרא..... עכשיו הכל בסדר? חמוד שלי...

F1ReStArTeR

New member
...

אני לא מאמין באלוהים וכל הבולשיט הזה, ולהאמין בשטן ולסגוד לו זה עוד יותר מטומטם.

atmka

New member
מי אמר שאני סוגד לשטן?

זה רק חתימה.... אני אתאיסט הדוק....

Little MC

New member
מה זה דיסקט?

בהתחלה חשבתי כתבת בטעות ורצית לקרוא לו דיסלקט (אבל זה כתבת את זה עוד) או שזה דרך מתוחכמת של לקרוא לו מרובע? (כי דיסקט הוא מרובע.. לויודע) בבקשה תענה, זה ממש הסריט אותי, תודה מראש.

atmka

New member
.........

דיסקט = דרך דילסלקטית להגיד למישהו שהוא דיסלקט....

Glenfiddich

New member
אתה טועה

ואתה גם לא קראת כמו שצריך. אמרתי שהשם המפורש=אלוהים ולא כתוב בשום מקום שלויתן הוא אל הים. חקרתי את הנושא אני לא סתם מזיין את השכל וחוץ מזה מזה דיסקט?

Glenfiddich

New member
אה ותלמד

לשון !=צעקה (פחות או יותר כאילו קול רם)+.(נקודה) כך שגם אם זה מה שהתכוומת אליו זה לא יוצא ככה זה יוצא שם המפורש!(.) תריעו לשטן!(.)

atmka

New member
אתה לא קולט בכאילו....

אני אומר לך ש"לויתן" זה אל הים לפי התורה של השטן.... אז לויתן! הוא! אל! הים!!!!! מה אתה לא מבין בזה???!!! מי פה קרא את הספר?!?! אני או אתה?!?!? לפחות הייתה מוריד את מה שנתתי לך..... והייתה מחפש... את..."BOOK OF LEVIATHAN"....... תבין.... יש 4 אלים.... Satan שליט האש.... Lucifer שליט האויר... Belial שליט האדמה... ו....Leviathan שליט המים... עכשיו.... "שם-המפורש תריע לשטן..." זה כמו "אמן"... אומרים את זה אחרי ברכה...קללה....ודברים כאלה.... והפירוש היחיד של המשפט זה "אלוהים תריע לשטן"..... זהו.... כל כך פשוט.....

F1ReStArTeR

New member
ואי הויכוחים בפורום הזה...

פשוט נהייה מטומטם מויכוח לויכוח

למעלה