סקיצה חדשה שלי- דאב סקיצה שהתחלתי אתמול והיום מה אתם אומרים? דאב http://www.kundara.co.il/dab2.mp3
K kundara New member 13/12/05 #1 סקיצה חדשה שלי- דאב סקיצה שהתחלתי אתמול והיום מה אתם אומרים? דאב http://www.kundara.co.il/dab2.mp3
D Domnastic New member 13/12/05 #2 אמיר../images/Emo163.gif אהבתי מאוד, הייתי משקיע ומשלם לזמרת שתעשה לך ווקאל לא יזיקו עוד 2-3 לידים\סינטים דקים על 16\4 נגיד[ ] שיעשו עוד טיפה אווירה שמחה לטראק באס חיה ביותר אני מוכרח לציין, במה השתמשת
אמיר../images/Emo163.gif אהבתי מאוד, הייתי משקיע ומשלם לזמרת שתעשה לך ווקאל לא יזיקו עוד 2-3 לידים\סינטים דקים על 16\4 נגיד[ ] שיעשו עוד טיפה אווירה שמחה לטראק באס חיה ביותר אני מוכרח לציין, במה השתמשת
D Domnastic New member 13/12/05 #4 Roget that, אגב שאלה אם כבר.. אני אישית מעבד סאונדים עם EQ, חבר אמר לי שיש משהו Dynamic שעבדים איתו. אפשר הסבר קצר? ומה היתרונות של זה לבין הEQ?
Roget that, אגב שאלה אם כבר.. אני אישית מעבד סאונדים עם EQ, חבר אמר לי שיש משהו Dynamic שעבדים איתו. אפשר הסבר קצר? ומה היתרונות של זה לבין הEQ?
K kundara New member 14/12/05 #7 לא יודע למה הוא מתכוון יש קטגוריה של דינמיקס שבתוכה יש קומפרסור, אבל זה לא קשור לאקולייזר
M malul888 New member 14/12/05 #14 זה פשוט דינמיק כשמו הוא קומפרסור דינמי שמתאים תאיקיו שלו למה שאתה משתמש איתו אים תשים אותו על תופים ותכון אותו לאופצית תופים תשמע הבדל בסאונד אים תכון תוקאל בימיוחד על וקאל תרגיש הבדל ניכר... להבדיל מכיון אקוליזר רגיל לא דינמי.. יש מבין?
זה פשוט דינמיק כשמו הוא קומפרסור דינמי שמתאים תאיקיו שלו למה שאתה משתמש איתו אים תשים אותו על תופים ותכון אותו לאופצית תופים תשמע הבדל בסאונד אים תכון תוקאל בימיוחד על וקאל תרגיש הבדל ניכר... להבדיל מכיון אקוליזר רגיל לא דינמי.. יש מבין?
B B o o o o M New member 14/12/05 #6 זה ניראה לי הפלאג היחיד שאתה משתמש בו חחחח אגב כיף לעשות עליו באס
D Domnastic New member 14/12/05 #16 אממ..אני משתמש בהמון, וזאטה כן הוא הבאס האידיאלי ליורו טראנס צ'ילאווט. ואגב אני משתמש בפסיכודלי בVB1 ומעבד אותו כמה עשרות דקות טובות לנקות פנצים שמנצים, אם כבר דנו בנושא הזה.
אממ..אני משתמש בהמון, וזאטה כן הוא הבאס האידיאלי ליורו טראנס צ'ילאווט. ואגב אני משתמש בפסיכודלי בVB1 ומעבד אותו כמה עשרות דקות טובות לנקות פנצים שמנצים, אם כבר דנו בנושא הזה.