סקיפרית?

little mermaid2

New member
סקיפרית?

קודם כל.. אני בת 18, לפני צבא.. יש לי קצת זמן עד הגיוס חשבתי אולי לעשות קורס סקיפרים? תמיד היה לי חלום להיות סקיפרית... חלום ילדות אפשר לומר מעבר לזה שאני ילדת ים וזה יכול להיות מהנה מאוד להחזיק בידי רישיון כזה... האם אני יכולה להפיק ממנו תועלת? באמת... אני יודעת שאנשים מפיקים מזה תועלת גדולה ומעבירים יאכטות מפה ולשם.. השאלה שלי היא האם זאת יכולה להיות עבודה שמתאימה גם לבחורה... אני תמיד מסתפקת בתנאים מינימליים ומסתגלת לכל דבר השאלה שלי היא אם זאת לא עבודה שעלולה לסכן אותי כבחורה.. נו, אתם מבינים.. כמה כבר בחורות על סיפון יש?

danielia1

New member
מה ההבדל בין גבר לאישה? המוכנות לפתח שרירים..

עשירה מזה לא תהיי. אבל אם את מסתדרת עם ים על כלים גדולים זה נהדר. פני לנמל יפו למועדון הבנות שם -אלת הים. ויש עוד קבוצה על האלן1. לא תהיי הראשונה.

little mermaid2

New member
אני בטוחה שלא אהיה הראשונה

אבל בתור עבודה על סיפון לבד עם גברים נראה לי שזה קצת מעורר חשש

kotller

New member
החשש אולי נובע

מפאת גילך הצעיר אני מניח שתתבגרי קצת גם החששות יעלמו. בקשר לפרנסה על תבני על זה בהצלחה נ.ב. כתבת שאת לפני גיוס רק לידיעתך קורס סקיפרים נמשך קרוב ל-10 חודשים. זה כמעט חצי התקופה שאת אמורה לשרת

little mermaid2

New member
טוב לדעת..

אחכה בקוצר רוח לאחרי צבא
ד"א... אני חושבת שהחשש יותר נובע מתוך המציאות שאנו חיים בה.. אין מה לעשות, היום צריך להתחשב בהכל, לצערנו ולא קל להיות אישה

d19511

New member
וגם תוכלי להשתמש במענק השחרור..

העלות בסביבות העשיריה...חחח את "נישמעת" מתאימה מאוד .......... בהצלחה

danielia1

New member
אולי לא התכוונת למה שכתבת, זה משקף חלק מהמציא

ות. לצערי.

בת ים

New member
גברים על סיפון

הסירי דאגה מליבך. לגברים יש מן נטיה כזו לא ברורה, להפוך ג'נטלמנים אנגלים
לכל דבר, על הסיפון. הם יקחו ממך חבלים, יעזרו לך עם הוינצ'ים וירוצו למענך על הסיפון. יתנדבו לטפס על התורן וגם להוריד מפרשים...אם תרצי וגם אם לא
אם הסתדרת 18 שנים על היבשה בין גברים. תעשי זאת ללא בעיה, גם בים
בהגשמת החלום. אה....וכן, יש הרבה סקיפריות בים

איה01

New member
ג'נטלמנים אנגלים???

אני עוד לא ניתקלתי בכאלה בים..תזמיני אותי. אני רוצה להפליג איתם גם :) !!! ואכן, יש לא מעט סקיפריות המחזיקות ברישיון , הרבה פחות עוסקות בזה כמקצוע, בארץ אפשרויות העבודה הן בעיקר בבתי הספר, בעולם אפשר להתפרנס מאד בכבוד מעבודה על יאכטות , הן כסקיפר והן כצוות... ורק להבהרה: (להערה של daniela ) אלאן1 - צוות שייטות תחרותי פרטי. ללא שום קשר לאלת הים - מועדון/ בית ספר לשייט, הפועל במתכונת דומה לבתי ספר אחרים (דרך הים, שיא גל, ים סיילינג, סיילור, ועוד )

מטש

New member
באמת תודה רבה, איה01

ואני לפי תומי חשבתי, שאצלנו על הגין פאלאס כולנו כאלה .... ובאמת, בשביל מה הייתי שלוש שנים בקולומביה הבריטית .....

איה01

New member
גילוי נאות

קריאות העידוד כשמתחתי לבדי את החלוץ ביום שישי היו מאד ג'נטלמניות, היה חסר רק המבטא הבריטי....

Alex33

New member
הםםם..אההה...well..כנראה לא הספקת להפליג..../images/Emo8.gif

עם סירות אחרות רבות ( גם שאינני יודע באיזה סירה את מפליגה בדרך כלל..
) ולגבי סקיפר מקצועי..בשוק הקטן שלנו הרווי תעודות בסרט נע אבל מעט עבודות מסודרות לסקיפר מקצועי, לא הייתי עושה אבחנה בין גבר ולאישה יותר מאשר בעבודות "מחוספסות" אחרות.. זה יותר עניין של יכולת אישית, ידע ונסיון מגוונים, התמדה בדרך ובטחון עצמי מאשר..גבר או אישה.

למעלה