סקינס... מישהו יודע מתי העונה ה-2 תגיע כבר אלינו?
R Robin Sparkles New member 31/8/08 #2 מיום רביעי יהיו שידורים חוזרים של העונה הראשונה.....אולי אח"כ.
M matan4848 New member 31/8/08 #4 משדרים במקביל אם אני לא טועה, יש את הפק הראשון, ומאוחר יותר בלילה את פרק 6 אני חושב...
M matan4848 New member 31/8/08 #6 ../images/Emo207.gif שמתם לב לבלגן היום ומחר בשידורים? כבר כאבה לי האצבע מללכת אחד אחד אחד עם החיצים כדי לגלות איפה הם תקעו כל פרק
../images/Emo207.gif שמתם לב לבלגן היום ומחר בשידורים? כבר כאבה לי האצבע מללכת אחד אחד אחד עם החיצים כדי לגלות איפה הם תקעו כל פרק
א אחות שלו New member 31/8/08 #7 ../images/Emo207.gifעוד בלאגן... "ריפר" מי שם לב שיהיו שני שידורים של הפרק הראשון השבוע ?
L LeRanch New member 31/8/08 #8 עונה מצוינת! אתמול סיימתי לראות אותה (10 פרקים בלבד לצערי) - היה שווה כל רגע וזאת פשוט עונה מעולה בנוגע לשאלה - ראיתי שהתחילו לשדר בשישי שני פרקים ברצף של העונה הראשונה אז מי יודע, אולי עונה 2 תגיע כבר באוקטובר/נובמבר..
עונה מצוינת! אתמול סיימתי לראות אותה (10 פרקים בלבד לצערי) - היה שווה כל רגע וזאת פשוט עונה מעולה בנוגע לשאלה - ראיתי שהתחילו לשדר בשישי שני פרקים ברצף של העונה הראשונה אז מי יודע, אולי עונה 2 תגיע כבר באוקטובר/נובמבר..