סקימולטור? חוות דעת?

eveik

New member
עשרה שיעורים לפני כל חופשה? או סך הכל עשרה שיעורים?

eveik

New member
וואו. וזה באמת עזר כל כך בהמשך?

אני לגמרי בעד 5/10 שיעורים לפני הפעם הראשונה - אבל ממש לא ראיתי את עצמי לוקח שוב אחרי החופשה. זה הרגיש לי כמו לקחת שוב שיעורי נהיגה אחרי שכבר הוצאתי רישיון..פשוט לא נשמע הגיוני

איל שחר

New member
לוקחים שיעורים לפני החופשה הבאה כמובן.

אחרי החופשה הזו עורכים סרטי וידאו.

natyh

New member
אין להם ברירה

איך ילמדו אפשר לסמוך על ההדרכה בקלאב מד ...?

C מרסלו אמר מהומות ידע מה הוא אומר חכה חכה ...

מה עדיף? שני שיעורים בסקימולטור, או יום שלם גלישה בחו"ל?

כי המחיר של זה דומה לזה.

חבר'ה כאן נסעו ללז ארקס בחבילה שעלותה 1200 יורו כולל הכל.
בואו נוריד את מחיר הטיסה (החלטתי שהוא 300 יורו) ומחיר ההסעה הלוך ושוב (80-100 יורו)
כלומר - נשארו 800 יורו לשהיה של 7 ימים. בערך 115 יורו ליום כולל מחיה, לינה, סקי פס, ואפילו ציוד.
540 ש"ח עולה יום גלישה כולל ארוחות.

400 ש"ח עולים שני שיעורי סקימולטור. ואם בא לך לאכול משהו בדרך הביתה, והדלק - זה יוצא אותו מחיר. ואת ארוחות הבוקר והערב אתה אוכל בבית, לא החשבתי... וגם לא את החשמל והמים שאתם מבזבזים בבית על המקלחת.
ומה אתה מקבל בסקימולטור בשעתיים? - אתה גולש שעה נטו בשיעור זוגי.

בעלות שני שיעורים בסקימולטור אפשר להאריך את החופשה ביום שלם!! נו, באמת... גיב מי א ברייק...

ודרך אגב, החישוב שלי מוטה עוד לרעתי, כי בתכלס יום גלישה עולה פחות כי הארכת הסקי פס מוזילה, ולמה בכלל לחשב ארוחות? אם לוקחים דירה אפשר לבשל בדירה, וכו'...

skiforce

New member
זה מכין לרמות בסיסיות מן הסתם

בכל מה שקשור לילדים או לגולשים חדשים, אני יכול להבין את המוטיבציה לצבור ביטחון עוד לפני שמגיעים לאתר. זה עניין פסיכולוגי ומנטלי לא פחות מנושא הלמידה והתרגול, ובמובן הזה יכול להיות לזה ערך גדול מאוד עבור אנשים מסוימים.

אבל כשמדובר בגולשים מנוסים יותר שגולשים באדומים רוב הזמן, ומגיעים גם למהירויות מגוונות, אני תוהה עד כמה הסקימולטור מצליח להכין למצבים כאלה (ולא הייתי שם, גילוי נאות).
- מהירות: מוגבלת
- תוואי שלג שונים: לא קיים
- הסתגלות לציוד שכור: לא קיים
- תרגול טכניקות כגון קארבינג: קשה לי להאמין.

אותי דווקא מעניין איך החנות שיש להם שם...

גם גולשים מנוסים יכולים להשתפר בטכניקה

אבל אם יש לך כסף ל 10 שיעורים, ואם לוח הזמנים מאפשר, פשוט תאריך את החופשה שלך בעוד 2-3 ימים באותו מחיר (בארגון עצמי). זה ישפר אותך יותר.
&nbsp
עוד חיסרון - יש להם שיטת לימוד אחת נאצית שאין לסטות ממנה. ואילו אני לקחתי המון שיעורים פרטיים בצרפת וראיתי מגוון שיטות לימוד, וגם פיתחתי הבנה איך אני אוהב ללמוד ומה עוזר לי יותר או פחות בלימוד. ובסקימולטור אין לך אפשרות להתפתח באופי שרצוי לך.
&nbsp
אבל אתה צודק שאם מישהו לחוץ, 5 שיעורים בסקימולטור יתנו לו ביטחון לקראת הגלישה. זה בהחלט יעזור.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Cמן רשום

New member
זאת לא תמיד הברירה

לפעמים פשוט בא לעשות "משהו".
ואגב, אחרי כשבוע של סקי העייפות עושה את שלה ולא תמיד מרגיש בסוף החופשה שעוד יום היה מוסיף. אם הייתי יוצא ליציאות יותר ארוכות משבוע מן הסתם לא הייתי גולש נון סטופ אלא משלב גם פעילויות אחרות ונטו לא בטוח שהייתי גולש יותר שעות.

natyh

New member
צודק

ב 2006 תנכננתי שבועיים באנדורה בסוף התקררתי קשות יצא ארבע ימים באנדורה +שבוע טיול מדהים בברצלונה וסביבותיה .
שנה שעברה שילבתי במאי שלושה ימי סקי בבקירה סוף עונה עם טיול בפארק אורדסה וכן העפלה באופניים רובה רגלית לסיירה נבדה בגרנדה וביקור סוף טיול בארמון אלהמברה ( ארמון נאסרין ) בגרנדה .
השנה משלושה שבועות מתוכננים הסוף היה 5 ימים מודרכים בבקירה על שלג מעט בעיתי קרי בעיקר קרח , יום אוף פיסט באתר לונדה בורגוס , קורס עפיוני שלג ארבעה מים וקצת תירגול גלישת עפיפון בשלג יום בריחה מבליזארד בפורמיגאל ועוד יומיים בסרגוסה שילוב סקי וטיול בהחלט יותר מענין מרק הסקי .

natyh

New member
נפלא מומלץ ויקר מאד .

אפילו דודו השתכנע אם כי לדעתי סקי מיים בכבלים יתן לך משהו מאד קרוב לכך אם תשקיע זמן המחיר חוג היה בתקופה בה ניסית לארגן מפגש 400 ש"ח לשש שעות מחיר מצוין אך לא כולם אוהבים מיים לי סקי מיים בכבלים ברגע שתירגלתי טכניקת העברת משקל מרגל לרגל בסקי עזר מאד הפניות נהיו חריפות מאד כפי שרציתי המאמץ היה רב השרירים התחזקו חבל שהמפגש לא יצא לפועל כי את הדמיון צריך להראות לצערי לא יצא וחבל .

drz400e

New member
להפך חביטוש

היכולות גלישה על השלג שלי הפכו את הוייק למשהו שלמדתי בעשר דקות , ואחרי שעה כבר שיחקתי על הצעצועים שבדרך....

אני לא חושב שזה יוסיף משהו ליכולות הגלישה שלי על השלג. בגדול יש לי אולי שעתיים על הוייק , אבל נראה. העונה מתחילה עוד שבוע!
https://mountstlouis.com/events/opening-day/

natyh

New member
צודק

אתה גולש בורד ולא סקי ....איך שכחתי

לדעתי לסקי מאד עוזר, בורד לך תדע סקי מיים מאד עוזר לי .
ומאריך לי את העונה .

natyh

New member
אחרי חמישה שיעורים נסה גם סקי מיים

יכול מאד לשפר יכולות פיזיות היה להם קורס שש שעות בארבעה מפגשים ב ארבע מאות ש"ח נסה לברר אם לא :
שעתיים עולות 160 חליפת גומי צריך בחורף תצטרך להשיג שש שעות יוצאות 480 ש"ח .

לי יש בינתיים שלושים שעות 16 מפגשים מאחר ואף אחד חוץ ממני וגולש סקי שלג שפגשתי שם וגלש חמישה סיבובים רצופים על ההתחלה לא ניסה תצטרך להאמין לי שמשפר יכולות פיזיות מהדרכה מעולה בסקי נהניתי בבקירה כך שלא היה צורך הסגנון ברמה התחלתית בינונית דומה , עכשיו הגעתי להכנה לסלאלום זה כבר יותר קשה ודורש הדרכה ייעודית אך אותך לא אמור לעניין .

sgebay

New member
בעיני - יקר אבל שווה

אין ספק שחווית הגלישה בסקימולטור שונה לחלוטין מאשר על שלג. בעיני - זה יתרון. המדרון בסקימולטור לא סולח על אף טעות והמשמעות היא שכדי להצליח חייבים להקפיד על טכניקה. זה עוזר לשפר טכניקה ולשרש טעויות. בנוסף, בניגוד להדרכה על שלג המדריך נמצא מולך ומסתכל עליך ויכול בזמן אמת להדריך ולתקן טעויות. מה שכן - שלושת השיעורים הראשונים (גם לגולש מנוסה) די מתסכלים כי לוקח זמן ללמוד את המדרון הזה.
לסיכום למי שיכול להרשות את זה לעצמו - אני ממליץ.

למעלה