סקימבורד..

vejita

New member
סקימבורד..

מי פה גולש בסקימבורד? זה ראה לי מגניב אז אמרתי שאני יברר על זה קצת.. מישהו יכול להגיד לי בערך כמה עולה גלשן סקימבורד?

maorubin

New member
../images/Emo45.gif

זה מגניב באמת... וגם מסוכן
יש שירשור בדפים הקודמים... תחפש... דיברנו שם הרבה על סקימבורד.... בהצלחה :):)

Wliran

New member
מה הקשר פורום קייט? vejita אחי כנס

סקים עולה בין 200-370 (למתחילים) אתה יכול לקנות במגה ספורט ב200 ובבורדר ליין ב370 ואחי אל תקנה אחד ממש קטן למה מתחילים צריכים הרבה יציבוצ וכחול שהסקים יותר גדול הוא יותר יציב אחרי זה שתדע לגלוש טוב תחליף לאחד יותר קטן(ככול שאתה שוקל פחות אתה יכול לקחת יותר קטן)ויותר מהיר יום טוב אני צריך לסדר את החדר גררררר

ברורררר שווה לך לקנות! סקימ זה חובה

בורד במגה ספורט עולה 160 שקל ולא 200 הוא מחברה לא מוכרת, זתמורת לא מותג או משהו-סתם סקימבורד. מה שמוכרים בבורדר ליין ב370 שקל לעומת זאת זה סקים עם שם, משהו חזק שלא יתפרק אחרי כמה שעתיים על חול. אני קניתי את שלי באילת במגה ספורט, עלה 130
הוא מתפרק דיי מהר אבל הוא עדיף כי אתה לא צריך להתבאס על ה400 שקל שלך כשאתה רואה איך כל הציפוי מלמטה מתקלף (וזה קורה לכל הבורדים מעץ בסופו של דבר...) אני אישית התחלתי עם סקים קטן...אבל ממש קטן... של RON JON הוא סתם חמוד כזה אני יחפש תמונה שלו. היה ממש קשה להתחיל עליו כי הוא שני שליש מהרוחב וחצי מהאורך של הבורדים שמוכרים בארץ אבל אני חושב שהיה שווה כי אחרי שנופלים ושוברים עצמות על הדבר הזה אתה עולה על בורד גדול ומתענג... לא משנה איפה ומה אתה קונה תזכור דבר אחד: הצדפים-אויביו הגדולים ביותר של הסקימר. תהנה! ומאיפה אתה ד"א?

Black Soul Om

New member
בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבטח

סקימבורד זה ямв влоавдб вдло дл длова лдывьтта длооу гвдлш двла тмььь длвоао длоа ואזז... влодз бьст двшо двышгк וזה ממש כיף!

ILANA360

New member
חחח גיא סנאפ שליייי

זינו את אמא שך 5 חמורים אתמול אאיעההההה חחחחח הרגתה אותי

vejita

New member
וואלה תודה!

אפשר לגלוש על זה בירידות ברחוב שמוצף במים?

maorubin

New member
בוא נשמע על זה קצת

תביא את הסיפור שלך של הניסיון האישי... :)

urbanrider

New member
מה סיפור?

היה לי משעמם וירד גשם אז עליתי לאיזה ירידה וניסיתי וזה ממש מהר ושנופלים זה כואב

למעלה