סקילים של תוצרת

Hasselblad

New member
סקילים של תוצרת

נו באמת אני לא יודעת איך לתרגם את זה... Production Skills טוב אני אנסה להסביר פה את מה שאני הבנתי... מקווה שאני אצליח להיות ברורה... אציין שהמידע לא 100% מדוייק כי הוא על בסיס ההבנה שלי וקצת מידע מהרשת. אוקי קיבלנו סוג של סקילים חדשים... אני אומרת סוג כי זה לא ממש... כולם מקבלים את אותם הסקילים הסקילים הם פאסיבים ולא אקטיבים וניתן להעלות את הסקילים בדרכים שונות. הסקילים: Ambition את הסקיל הזה ניתן להעלות רמות ע"י הריגת בוסים. מה הסקיל נותן? הסקיל הזה נותן תוספת דמג ב PvP, מוריד את כמות האקספי שמאבדים כשמתים, וגם מעלה את ההתעלמות ממתקפה של מפלצות. Empathy: את הסקיל הזה ניתן להעלות רמות ע"י קצירה של צמחים. מה הסקיל נותן? מעלה את ה MP ונותן תוספת אקספי במשימות. Insight: את הסקיל הזה ניתן להעלות ע"י חציבת אבנים ופתיחת פוטנציאל של חפצים. מה הסקיל נותן? מעלה את ה ACC ואת ה AVOID בנוסף ברמה גובהה הוא מאפשר חשיפת פוטנציאל של חפצים בעזרת סקיל. WillPower: את הסקיל הזה ניתן להעלות רמות ע"י השתתפות בפארטי קווסט (שימו לב שזה עובד גם בדוגו אפילו אם הולכים לבד!) מה הסקיל נותן? מעלה את ה HP, מעלה את ההגנה ממתקפה רגילה וגם ממתקפת קסם ובנוסף מעלה את ההתנגדות לקללות (פחות סיכוי שיקללו אתכם). Diligence: את הסקיל הזה ניתן להעלות רמות ע"י יצור חפצים ושיקויים. מה הסקיל נותן? מעלה את אחוזי ההצלחה במגילות ובנוסף מעלה את ה Mastery. ואחרון חביב Charm: את הסקיל הזה ניתן להעלות רמות ע"י שימוש ולבישת חפצי קאש וע"י העלאת FAME. מה הסקיל נותן? סלוטים נוספים בתיק האישי ובנוסף פרצופים חדשים שניתן להשתמש בהם. מצרפת תמונה של חלון הסקילים שאצל הפיראטית שלי. אין לי מושג מה הרמה הכי גבוהה שסקיל יכול להגיע אליה ויש פה עוד כמה פרטים שאני רוצה לבדוק ולוודא. המידע מסתמך על המייפל הקוראני ועל ההבנה שלי. זהו בינתיים.

Hasselblad

New member
צודק

+
באמת שהוספתי.... ננסה שוב

צ ל י ל 8

New member
כלומר, כולם מקבלים הכל ומעלים מה שרוצים

ע"י ההסבר שלך? זה לא שיש בחירה בין הסקילים? אפשר פשוט להעלות הכל? אם הבנתי הכל נכון, זה אדיר

Hasselblad

New member
לפי מה שאני הבנתי

זה עולה לבד כשעושים את הפעולות שציינתי....

ויש הגבלה לכמה שאפשר להעלות את אותו סקיל

באותו יום P: נראהלי זה עד 500 לכל אחד מהתכונות האלה נראהלי

Hasselblad

New member
באמת?

יש מצב שתגידי לי מאיפה המידע? אני מנסה להכין מאמר על זה.

שמתי לב לזה לבד כשהרגתי בוסים XD

נכון יש את המשושה הזה? אז יש לידו כאילו "X/500" וזאת כאילו הכמות ליום

יותר למטה, התכונות מסודרות כמו בקודקודי משושה

אם את מעבירה עליהם את העכבר, זה מראה לך את ההגבלה שלך להיום וכמה נקודות עשית היום

Hasselblad

New member
אההה גילית לי את אמריקה!!!!

ייווווו יש שם כמעט את כל המידע שלא הייתי בטוחה לגביו!!! מלכה!!!

תודה רבה על ההסבר!../images/Emo140.gif

בינתיים יש לי המון נק' באמביציה, צ'ארם, אמפאתיה [חיחיחי], קצת באינסייט וכלום בווילפאוור ודיליג'נס. D:

וקיבלתי INSIGHT ע"י סיום קווסט

אז אני מניחה שגם מקווסטים מסיומים ניתן לקבל את התכונות... או רק את זה O.ם השערה

למעלה