סקייטבורד

Bruce15

New member
סקייטבורד

יו יו יו וואזפ אנשים?.. תגידו אם אני רוצה לקנות סקייטבורד להתחלה ונגיד שאני לא יודע לעשות שום תרגיל...מה לקחת? איזה קרש? איזה גלגלים? איזה צירים?.. ואיך אני יודע מה מתאים לי...

Skategirl

New member
אתרים

תתן לי בבקשה את כל האתרים שיש לך על סקייטבורד!!! סקייטבורד זה הדבר הכי יפה בעולם....ואני יודה לך מאוד אם תתן לי.... כדיי לך לקחת קודם כל סקייט מתחילים.בהמשך הזמן תלמד תרגילים ותחליף סקייטבורד ל"מומחים".... מקווה שעזרתי skategirl

Bruce15

New member
עזרה...

אנשים...תודה לסקייטגירל בכל זאת אבל לא ממש עזרת לי כי שאלתי ספציפית.. תקראו את ההודעה ואז תענו..

punk

New member
רוצה תסקט שלי?

איפה אתה גר אני מוכר ב350 שקל

punk

New member
קצת שבור

קרש של סנטה קרוז צירים אינדפנמנט לאגרים ספידמטאל אבק 5 גלגלים של בלק לייבל

bolbol 2

New member
ל ברוס 15

שמע הסקטים הכי טובים זה מלייט וייב אבל זה יקר אחושרמוטה. עים אתה לא יודע לנסוע ויש לך כסף אז תקנה משם ,אבל עים אתה מתחיל ואין לך כסף קנה סתם איזה סקט כדי שתלמד הולי ותרגילים בסיסים. וכל הקרשים מלייט וייב הם אותו דבר אחרי שמתרגלים אליהם. אני אישית ממליץ על FLIP לייטוייב זה בבוגרשוב 72 תל אביב

Bruce15

New member
תודה.

אתה צודק באמת ותודה רבה . עכשיו הקטע שאני בקושי יודע לעשות תרגילים אבל כסף יש..אז אני אקנה נראה לי ככה: (לפי הצעתך וגם לפי חברים שלי) 1) FLIP-קרש. 2) Indy´s/Destracto-צירים. 3) new DeaL-גלגלים.

dopey_wizard

New member
לא הייתי ממליץ על הקרש הזה

אם אתה מתחיל אז תקנה משהו יותר חזק כי שמתחילים דופקים את הסקייט הרבה! תקנה משהו כמו בליינד או וורלד אינדסטריז ---> דוד

למעלה