סקייטבורד רוח

bonivoni

New member
סקייטבורד רוח

אני חן מחיפה, גולש רוח (בינתיים רק בקיץ). בינתיים כדי להעביר את הזמן עד שהמים יתחממו החלטתי לבנות סקייטבורד רוח. לקחתי סקייטבורד מחבר ואחרי קצת עבודה הרכבתי לו את המפרש של הגלשן (פשוט במקום לחבר לגלשן לחבר לסקייט). היום יצאתי לנסיעת בכורה, נסעתי עם אבא לחניון מרכז הקונגרסים. הרכבנו את הכל וגם הייתה רוח טובה. אבל בגלל כל המשקל וגם האספלט הגרוע פשוט לא זזתי. כל אבן קטנה עצרה אותי והאספלט לא היה שטוח, היה מלא בורות קטנים. היו כמה פעמים שדווקא כן הצלחתי והיה נחמד ביותר :) עכשיו אני רוצה לשפר קצת, חשבתי בין היתר למצוא גלגלים גדולים יותר אבל אין לי מושג איפה ואיזה כדי (חשבתי על גלגלים של קורקינט או על גלגלי גומי) אבל אני לא יודע איפה אפשר לקנות כאלה שגם יתאימו לסקייט. תודה לכם :) עוד משהו, אם אתם מכירים מקומות ישרים בחיפה שריקים רוב הזמן והאספלט חלק תכתבו פה.

SKATE OR DEATH

New member
שמע

יש לי גלגלים 62 מסיליקון של sector9 אם אתה רוצה 150 שקל אלה גלגלים יקרים ובמצבב מעולה לא שחוקים לא כלום אם אתה רוצה תכתוב שאני לא ישים פה תפלאפון סתם יש פה מטרידים ופדופילים חח D:

bonivoni

New member
אפשר תמונה של הגלגלים?

זה לא אומר לי כלום מה שכתבת, מה הגודל שלהם ביחס לגלגלים הרגילים?

SKATE OR DEATH

New member
שמע אחי

זה רק אם אתה רציני אני יעלה לך תמונה של השוואה בי הגלגלים שלי שהם כמו שלך לבין אלה , אתה רוצה שאני יביא לך תמונה? ישלך איסיי מסן?

למעלה