סקטוסמפרה

I love Nsync

New member
סקטוסמפרה ../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה, בדו קרב ב*סרט* השני רואים את מאלפוי או הארי אומרים את הקללה הזאת לא?! (במועדון הדו-קרב) זה לא מוזר?

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gif../images/Emo12.gifנראה לי שאת

צודקת פאק עצום של הסרט

I love Nsync

New member
בהחלט, אבל כשחושבים על זה. ../images/Emo58.gif

הסרטים האלה דפוקים בבסיסם, כי הם פשוט הורסים את הספרים מכל זווית אפשרית וזאת דוגמא ל"הרס" די רציני, כי בסרט זה לא הוציא להם דם או משהו כזה...

53925392

New member
הם סתם המציאו את זה ../images/Emo58.gif

רק בשישי הראו פעם ראשונה את הקללה ולא נראה שג'קר אמרה להם שהיא תהיה

I love Nsync

New member
ברור שהם המציאו את זה

אבל עדיין, זה פשוט דפוק, כי ההשפעה של הקללה הייתה שונה

mjlk

New member
מה הסיכוי../images/Emo118.gif

שהם ימציאו את אותו שם של לחש שבו השתמשה ג'קר? או שג'קר פשוט השתמשה בהמצאה שלהם בשביל הסרט השני לכתוב את הקלל בספר השישי

מה הבעיה לשים בסרט

את הלחשים מהספר?! אני לא מבין! למה צריך להמציא שטויות אחרים. פשוט שישימו בסרט את הלחשים בספר.

Marth Darunia

New member
זה לא נכון

היא מוזכרת בחמישי, כשהארי נכנס לזיכרון של סנייפ - זה שבו ג'יימס הופך את סנייפ באוויר (levicorpus, דרך אגב). לפני שג'יימס עושה את זה, סנייפ מצביע עליו עם השרביט ולג'יימס נוצר חתך בלחי. סנייפ לא הספיק להשלים את הלחש. זה מראה על הכישרון שלו, לשלוט בnon-verbal spells בגיל כזה...

3SEP

New member
בסרט אמרו המון דברים

הם גם שינו כשפים למשל הלחש בסרט השלישי בסוף "בומבורסטה"(או WHATEVER) שהרמיוני השתמשה כדי לפוצץ את הדלת שנעלה את סריוס אבל.... בספר הוא היה כלוא בחלון והרמיוני השתמשה בלחש ה-"אלוהאמורה"

I love Nsync

New member
ובלי קשר

זה די מוזר שמחזיקים אסיר כזה מבוקש בחדר שאפילו לא חסין ללחש "אלוהומורה" כמו החדר של אמברידג'?

I love Nsync

New member
כן אבל כל אחד אחר היה יכול להבריח

אותו, כמו שהארי והרמיוני עשו

ToryMaster

New member
כן אבל

אני לא חושבת שמישהו ציפה שמישהו יתעופף עד החלון שם למעלה וישחרר אותו.

black robe

New member
אף אחד לא ידע שסיריוס חף מפשע../images/Emo63.gif

חוץ מהארי ,הרמיוני ורון, אז הם לא חשבו אחרת. כי מי כבר יכל להבריח אותו?

I an crush

New member
למען האמת זה בומבוזה

בדיוק היה את זה ביסבבה לפני כמה זמן נגמר... וזה עיצבן אותי. מאיפה הם הביאו את זה? מה הבעיה באלוהמורה? יש את זה בספר וגם משתמשים בזה בספר כדי לחלץ את סיריוס אז מה הקטע בלהמציא לחש מטומטם עם שם מטומטם כשיש כבר אחד כזה? *מגלגלת עיניים*

black robe

New member
אם כבר, זה היה בומבורדה../images/Emo3.gif../images/Emo63.gif

ואני מסכימה איתך

Pr0NgS

New member
הקסם שזימן את הנחש היה ללא ספק

סרפנטסורטיה, אבל אולי את מדברת על משהו אחר שהוא עשה.

למעלה