סקופ!

Dug E

New member
מה את עושה פה?../images/Emo12.gif

תאמתת את מתאימה לפורום הזה..שרוטה כמו כולנו

PRINCESS GINA

New member
צחר שמע קטע....

זוכר שסיפרתי לך שאני עובדת בתחנת דלק? היום עוצרת ליידי מכונית וואן מסחרית גדולה ובחורה בלונדה מתולתלת שיושבת במושב השלישי האחורי שואלת אותי איפה יש שרותים.. אמרתי להם ואתה רואה איזה 6 או 7 אנשים קופצים מהאוטו לתוך החנות שאני עובדת בה....בשלב הזה עוד לא קלטתי... אני הולכת לכיוון שלהם ואני רואה שעל המכונית כתוב "רכב זה בשרות האומנים..." אז כבר קלטתי שיש לי עסק עם מישהו מיוחד... הלכתי אחריהם ואני שומעת אותם מדברים על משהו שנשמע כמו הופעה, והם הזכירו נתיבות... בסופו של דבר נמאס לי לנסות לנחש אז פשוט שאלתי את הבלונדה בשירותים: "מי אתם?" אז היא עושה לי: "מכירה היהודים?" אמרתי לה: "כן, אבל אף פעם לא שמעתי/ראיתי אותם בהופעה..." והיא אומרת: "אז נעים מאוד..אורית!".... מפה לשם יצאתי הבלה לגמרי שלא ידעתי שזאת היא...שאלו הם! בכל אופן הבנתי שיש להם הופעה (
) העבר בנתיבות??? שיהיה להם בכייף, ורק שלא יהיו בלחץ לפיפי!

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo35.gif

הייתי הכי לא מחוברת לחיים אם היציאה שלי שאני בכלל לא שומעת היהודים

yafit17

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

|שונאת אותך| איך איך איך?!!1 למה דברים כאלה קורים לאנשים שלא יודעים להעריך?????

PRINCESS GINA

New member
תאמיני לי....

לא היה שם שום דבר מרגש... סתם אנשים רגילים... מה היית עושה אם היית רואה אותם במקומי? מה אני כבר יכולה לעשות? לתלוש שערות.? אמרתי יפה "שלום", "נעים מאוד", "היי", "ויאללה ביי"
אהה...ובתאבון...כי הם קנו גם סטאר ראנ'ץ מהבורגר ראנ'ץ

Dug E

New member
חח אם היה קורה שמישהו נכנס לפורום

ריטה ומספר סיפור דומה את גם היית מגיבה כמו יפית

PRINCESS GINA

New member
לההההה......../images/Emo6.gif

כבר יצא לי מלא פעמים שראיתי אותה...לא קפצתי עליה או משהו... זה דפרנטלי לא נעים...אמרתי יפה שלום והלכתי..יש מקרים שבכלל רק הסתכלתי עליה, חייכתי לי ושמחתי שנתקלתי בה באמצע הרחוב.. מה עוד היה לי לעשות? היא חמודה וכייף להיתקל בה ברחוב

למה לי לא קרו דברים כאלו בתחנת דלק?

חוץ מטל מוסרי ועוד כמה לא היה שם שום דבר מרגש

PRINCESS GINA

New member
עוד סלבז שפגשתי שם השבוע....../images/Emo41.gif

יאיר לפיד ורפי גינת
במקום שלג על עירי, אבק כוכבים נופל על עירי?!

yafit17

New member
איפה התחנה נמצאת?

בטח בצפון ת"א או משהו איפה שגרים כל הטחונים

למעלה