סקופ

סקופ

היום דיברתי עם גלי. באירוויזיון היובל היא תשיר בנוסף להללויה, מחרוזת שירים שזכו באירוויזיון. בנוסף דיברנו על כתבת 100 האלבומים הגדולים. וכמוני, היא לא מבינה איך צעד אחד לפני הנהר לא מופיע ברשימה. נכון שאמצע ספטמבר, היה תקליט גדול, והיוה נקודת מיפנה בקריירה שלה. אבל צעד אחד, היה האלבום המושלם. מכל הבחינות. ב88 הוא ניבחר לאלבום השנה. שנה שיצאו בה אין סוף אלבומים נהדרים. אז חברה בואו ניפעל בעינין זה. אם קראתם את הכתבה בידיעות, אז כל אחד יכול להוסיף את האלבום, שחסר ברשימת ה 100. בתוספת הסבר. אז בבקשה. חלב ודבש, לא יופיעו עם גלי בארוויזיון. למי שזוכר, ב1981 נערך חצי יובל לאירוויזיון, ואז חלב ודבש הופיעו עם לאה לופטין. גלי, רצתה מאוד להופיע באירוע הזה. וזו היתה זכותה, בתור זוכת אירוויזיון. אמרגן הלהקה דאז שלמה צח לא הסכים שגלי תשתתף. ולכן הגיע העת לחלב ודבש, ולאדון שלמה צח. לשלם על עוגמת הנפש, שעשו לגלי אז.

שני הדיסקים נהדרים../images/Emo79.gif

באמצע ספטמבר יש שירים יפהפיים: אסמרלדה, אמצע ספטמבר, תני לו פרח, ו אין לי ארץ אחרת שהפך להמנון לאומי.השירים האלה הפכו לשלאגרים גדולים. ויש בו גם שירים כ"כ יפים שפחות התפרסמו ואינם מושמעים ברדיו וחבל שכך: עוד רחוק החוף, הבריחה, פעמון מצלצל. זה דיסק מושלם מתחילתו ועד סופו. צעד אחד לפני הנהר הוא גם דיסק נהדר עם רק אתמול, מקיץ אל החלום ונפאל שהיה להיט היסטרי באותה תקופה. אבל קשה לקבוע אם אחד מהם טוב מהשני. וטוב מאד שאנשי חלב ודבש לא יופיעו במופע היובל.

עדי 345

New member
וואלה? לא זכרתי שהיה חצי יובל ב- 81

יכול להיות שלא ראיתי בגלל שגלי לא הופיעה שם. לא מבין איך נתנו לשלמה צח להביא בזמנו את לאה לופטין במקום גלי...

היסטוריה

כשגלי פרשה מהלהקה. הם רצו זמרת שלא מזכירה את גלי. לא בצבע הקול, לא במראה, ואפילו לא בשיער. ובחרו בדבר הלא מוגדר שניקרא לאה לופטין.

עדי 345

New member
בוצע !!! שלחתי למערכת Y NET מייל

בסוף הכתבה כתוב איך לשלוח כתבתי ש"צעד אחד לפני הנהר" צריך להכנס ל- 100 האלבומים הבאים עם המון נימוקים וסיבות. עכשיו צריך שכל אחד מאיתנו ישלח מייל דומה!!!

לא נראה לי שהם ייענו לבקשה...

הרי כבר יש שם ייצוג לגלי עם "אמצע ספטמבר".

עדי 345

New member
בואו נהיה אופטימיים ונחשוב שיש סכוי

יש זמרים שמיוצגים ביותר מאלבום אחד...

רגע רגע../images/Emo2.gif../images/Emo56.gif

היא הולכת לשיר את הללויה בגרסה מלאה? או כחלק ממחרוזת שירי אירווזיון? אם זו גם כרסה מלאה + מחרוזת כמו שאני מקווה שהבנתי!!!
איזה כיף!!
מחכה לזה כבר!

למעלה