סקופ.

סקופ.

יש בידי ידיעה שברצועת עזה ישנן קטיושות שטווח הפעולה שלהן מגיע עד ל40 קמ' בשלב הזה הנשק ההתקפי הזה שהוא עליית מדרגה רצינית ביותר בנושא התלול מסלול מוחבא בסליקים תת קרקעיים שנחפרו כדוגמת המנהרות ברפיח במקומות שבהם צה"ל אינו מבקר. בשלב הזה הנשק ההתקפי הזה נמצא במצב רדום ולא משתמשים בו כדי לא לקלקל את תכנית ההתנתקות וכדי לאפשר למחמוד עבאס לתקוע יתד בתודעה העולמית והאיזורית כמנהיג העם הפלשתיני. וכמו אקדח שרואים במערכה הראשונה שיורה במערכה השלישית כך גם יעודן של הקטיושות יבוא לידי ביטוי בשלה מאוחר יותר של המאבק המזויין נגד מדינת ישראל. הקטיושות האלה הגיעו מאיראן והם מתוצרת רוסית שעברו השבחה במתקני התעשייה הצבאית האיראנית ושנמצאות גם בידי החזבאללה. הנשרק הזה הועבר היישר מאיראן דרך מצרים והמנהרות היישר לרצועה. הישראלים שחושבים שתכנית ההתנתקות של שרון תהווה בלם לרצחנותם של הפלשתינים מכניסים עצמם שוב פעם לאשלייה המסוכנת שתעלה בשלב מאוחר יותר את מדרגת המאבק בישראל לרמה של החזבאללה בדרום לבנון. המזקנה ברורה. הפלשתינים לא מתכוונים לסייים את המאבק המזויין ומלחמת הג'יהאד שלהם נגד מדינת ישראל ומטרתם ליצור מאזן הרתעה נגד מדינת ישראל כפי שמתרחש היום בדרום לבנון. וכך בניצוחו של השמאל הישראלי והליכוד המשמש כחוטב עצים ושואב מים לשמאל הופכת מדינת ישראל את קווי העימות שלה גם בצפון במזרח ובדרום לטבעת של אירגוני טירור רצחניים שישבו על קווי העימות במקום מדינות כמו לבנון וירדן ומצרים.

youvall

New member
אם יש בידייך ידיעה שכזו...

אם יש בידיין ידיעה שכזו, אם כי לא ברור לי איך (אתה הרי במיאמי, לא?), אתה יותר ממוזמן להתקשר לאמ"ן בקרייה ולהודיע להם את זה, יחד עם צירוף המקור שלך... עד אז-תפסיק להמציא שטויות!

אתה חושב שהם לא יודעים את זה?

זה פשוט סוד . כולם יודעים זאת אבל לא משחררים את הידיעה לתקשורת ולכלל הציבור הישראלי כדי שלא להראות עד כמה עלובה ההנהגה בישראל. המשטר שלנו כל כך עלוב וכנוע עד כי הוא מחביא אינפורמציה מהציבור כדי שיוכל להמשיך לשקר ולסלף את המציאות האמיתית שהיא שאין שום סיכוי לשלום ולהסדר וכאן מדובר בכלל בעניין של כסף ולא בטחון אזרחי ישראל.

youvall

New member
אם כולם יודעים על זה

ומסתירים את זה...אני מציע לך להתקשר לחדשות ערוץ 2, לערוץ 10, לערוץ ה1, למעריב וידיעות אחרונות, להארץ ולגל"צ ולתת להם את המידע הזה, יחד עם המקור שלך ע"מ שהם יוכלו לחקור את זה... לבוא ולהגיד שטויות כמו קטישות(אתה יודע כמה בלתי אפשרי זה להעביר קטיושה ומשגר קטיושה במנהרות?!?), לזיין את השכל כאלו כל הממסד יודע ולא מגלה לאף אחד ולזיין לכולנו בשכל כל יום ממיאמי שטופת השמש על כמה חשוב להישאר בא"י, ולא לוותר על אף חלק מא"י השלמה וליישב את הארץ-זה, חוח-אווילי, ילדותי,טיפשי ואינפנטילי!

אתה חושב שהכתבים הבכירים

בערוצי החדשות ובעיתונים לא יודעים? פשוט לא מפרסמים כדי לא לפגוע בתכנית ההתנתקות של שרון.

youvall

New member
אז גם התקשורת מעורבת בזה....

קונספירציה קונספירציה קונספירציה... תן לי לנחש, את רבין רצח השב"כ, בכדור סרק כמובן... אלביס נחטף ע"י חייזרים... פרס מזייף כל פעם את הבחירות כדי להפסיד... הכלבה שלי היא חלק ממערך כלל עולמי של סוכני כלבי שמונעים השתלטות החתולות על העולם... והכלב של השכן שלך הוא בכלל קורקודיל שמנסה להתחמק מהחוות תנינים שלך במיאמי.... צודק?!?

אתה יודע מה?

אולי זה לא נכון, אבל אני לא הייתי מתפלא אם זה היה נכון. לאחר שבתקשורת כבר הציגו את המתנחלים כגוזלי כספים, אדמות, מושחתים שאפשר לגנוב מהם ושבגללם אין לעם ישראל עבודה (כי הרי כל הכסף הולך אליהם, בדיוק כמו היהודים בגרמניה), לא אתפלא אם היו עושים גם דבר כזה.

youvall

New member
הנה דוגמא!

ההודעה הראשונה בשרשור-חסרת כל בסיס, סתם באה כדי להציק, לעצבן, לעורר מהומות! ההודעה הזו-מיותרת לחלוטיין, לא אמרת כלום! סתם רשמת הודעה! אנחנו מצחיקים אותך-הצחוק בריא לבריאות...וזה טוב כי השמש לא הכי ושמעתי שבמיאמי יש הרבה מאוד שמש!

למעלה