סקופ !!!

סקופ !!!

ישראל מוכרת נשק לחזבאללה. אל תשאלו אותי את השאלות מאיפה אני יודע כי לא תקבלו ממני תשובה. וחיסכו ממני את התגובות שלכם כאילו שמה שאני כותב מצוץ מן האצבע כי זה לא יזיז לי. רק תזכרו כשהעניין הזה יתפוצץ יום אחד או שלאחר שנים כבר יכתבו על זה תזכרו מי אמר לכם את הידיעה הזאת.

אכן קשה מאוד שלא לשאול

אבל תשובה לא תקבלי. שימי לב מאיה!!! לא פושעים. לא ישראלי קיבוצניק. לא יזמה פרטית של מישהו. מדינת ישראל, מ ד י נ ת י ש ר א ל מוכרת נשק לחזבאללה.

אכן קשה מאוד שלא לשאול

אבל תשובה לא תקבלי. שימי לב מאיה!!! לא פושעים. לא ישראלי קיבוצניק. לא יזמה פרטית של מישהו. מדינת ישראל, מ ד י נ ת י ש ר א ל מוכרת נשק לחזבאללה.

סוהי

New member
סקופ מס' 2 ../images/Emo70.gif

ישראל עורכת קיטנות לילדי אל-קאידה וכן נותנת סעד פסיכולוגי לציידי קרנפים מטומבקטו.... כשהדבר יתגלה...גם אתם תדעו עליו. אל תשאלו מאיפה אני יודע את זה - גם אני לא יודע.......

lmatan1

New member
6,000 משפחות שולטות עלינו

1,000,000 בערך עובדי עבדי השלטוו שומרים על האינטרסים, 5,000 בערך סמויים של השלטון יאני קאפו, ו4,0000,000 מחכים בסבלנות למות בכבוד למען השלום, לחלקם מה שנשאר זה להתפלל לאלוהים שצוחק מלמעלה ורואה מה האנשים עושים ולא מתביישים , מגיע לכם,

mmeny

New member
האמת שזה לא כ"כ מפתיע

כבר ראינו מקרים שישראל מכרה או אישרה למכור נשק למדינות שהם חצי אויבות שלנו או לא משמיצות אותנו איזה שנה,משהו בסגנון של כווית עירק לוב וכל שאר ידידנו הידיד האמיתי ארה"ב וה$$$

איראנגייט הנשיא בוש

ראש הממשלה שמיר מכירת נשק אמריקאי שהיה ברשות ישראל בעזרתה ובעידודה של מדינת ישראל דרך אנשי עסקים ישראליים.

shy-1

New member
אם בראש מדינת ישראל היה ראש ממשלה

ערבי, אני מאמין הכל על ישראל! ולא נזכור מי אמר לנו את זה, אבל כן נכעס על כי סודות ישראלים נופלים לתושבי מיאמי הזמניים

אל תהייה בטוח שאם היה

ראש ממשלה ערבי בישראל מצבם של היהודים היה גרוע יותר. לדעתי אין שום ברכה לישוב היהודי במשטר יהודי בארץ ישראל. ולגבי תושב מיאמי הזמני
אז יש דרישה חזקה מצד אישתי ופרנץ להשאר ולגור במיאמי. האמת שהילד התאקלם יפה בין חבריו החדשים השנה. בית הספר הפרטי של הJCC שהוא בית ספר יהודי ברמה גבוהה מאוד והילד ממש פורח. שנית אישתי שהתפטרה סוף סוף מKLM עובדת בסנטר JCC בתור מארגנת אירועים ויחצנית כך שעדיין לא ברור אם נחזור בשנה הבאה לארץ. גם השותף שלי בארץ מעדיף להיות בארץ לאחר הטרגדיה של מות ביתו הקטנה מלאוקמיה קטלנית. אבל אני אגיע הרבה לארץ לביקורים לעסקים וגם לבקר את יאדויגה בתי.

סוהי

New member
חוח,יש לי הצעה עיסקית עבורך........

אם אתה נמצא ב-MIAMI...פנה למשרד הראשי ברשת B.S. אל המנהל מר M.C. והוא יתן לך פרטים על עיסקת K.M.A. -..... מקרא: MIAMI - עיר בדרום פלורידה. BULL SHIT - B.S. MISHIGINNE' CLOWN - M.C. KISS MY ASS - K.M.A.

to to

New member
חוח איך אתה מסביר דבר כזה?

שמוכרים נשק לחיזבאללה?

אין לי הסבר הגיוני.

אבל אם אתה מחפש היגיון במדיניות של המשטר הישראלי לא תמצא לדעתי.

למעלה