סקופ!!!

שי 2K1

New member
סקופ!!!

בארת של הוצאת הספרים האמריקאית התקיים ביות שני השבוע צאט חי אם הסופרת האהובה כל כולנו - גיי קיי רולינג. לפרטים ליחצו על הקישור!

Hermaione

New member
תודה!

יו, איזה טוב זה! אני ממש רוצה להגיד לה משהו! באיזה שעה זה? אה, ודרך אגב, ניסית את הטריוויה של האתר הזה? זה ממש מגניב.

ראית גם ראיתי!!!

אני מכיר את האתר הזה ממזמן... יש בו עוד דברים נחמדים חוץ מהטריוויה: שומר מסך מדליק! פרקים נבחרים מהספרים לקריאה !!! סקרים ונושאים לדיון מצוינים!!! כמו מכתב של דואר ינשופים שמספר על לימודיך בהווגורוטס שאפשר לשלוח לכל מי שיש לו אי-מל!!! ועוד המון דברים!!!!

Hermione G

New member
הסקרים והדיונים באמת ממש כיפיים!!!

אני אוהבת נורא לענות על הסקרים והשאלות לדיון שם.. זה באמת נורא מעניין רק שזה קצת מבאס אותי כי כתבתי להם תשובות על כמה מהשאלות לדיון ואף פעם לא פרסמו תשובה שלי... טוב, הם עושים בחירה מדוקדקת אבל מה רע בשלי שלא שמו אותו? :( זה באמת מדכא... אני אמשיך לכתוב אולי באמת יפרסמו שם אחת מהתגובות שלי...

Padfoot

New member
תכתבי גם כאן!

על איזה אתר מדובר? זה של הוצאת הספרים? בכל אופן, כאן התשובות שלך תמיד יפורסמו אז תכתבי גם כאן מה שיש לך להגיד בנידון ואם את רוצה אז אני אשמח שתעלי לדיון את הנושאים שמועלים באתר ההוא.

Hermione G

New member
רעיון נחמד :)

אולי בפעם הבאה שיהיה משהו מעניין אני אשאל אותו פה...

Hermaione

New member
יש לי משהו

לפני כמה זמן עברתי על כל מיני שאלות למחשבה שהיו שם וקראתי כמה תשובות. השאלה שהכי מצאה חן בעיני היא- ``עם היית מסתכל בראי ינפתא מה היית רואה? (בתרגום צולע שלי לעברית). בכל מקרה קראתי כמה תשובות של אנשים והייתה אישה אחת בת 30 ומשהו שכתבה שהיא הייתה רואה את עצמה עומדת עם התינוק שלה שנפטר ממחלה על היידים. אווווווווו.........

Hermaione

New member
ראיתי

כן, אני יודעת, הורדתי את שומר המסך ושלחתי מלא דואר ינשופים, זה נחמד והאתר מעוצב ממש יפה

Hermione G

New member
כל כך הרבה שאלות...

יש לי כל כך הרבה שאלות לשאול אותה... מה היה השם של הספר השני בזמן הכתיבה? הוא היה שונה בזמן הכתיבה ושונה לחדר הסודות בעריכה... ושאלה שקראתי באיזה מקום - מה דמבלדור באמת היה רואה במראת ינפתא? וגם באיזה בית היה האגריד? ובאיזה בית היו ג`ימס ולילי ופטר וסיריוס ולופין? :) ועו הרבה, הרבה, הרבה... יכולתי למלא 5 דפי פוליו משני הצדדים אם היה לי כח!!!!!! :)

שי 2K1

New member
תשאלי כמה שיותר!!!

ככל שתשאלי ככה ניהיה יותר שמחים לענות לך-לבחון את הידע שלנו על ב- ``הארי פוטר`` ... אז אין לי מושג מה להגיד לך על השאלה על ``חדר הסודות `` אבל אני יודע שלספר הרביעי רצו לקרוא בהתחלה ``הארי פוטר והתחרות המקוללת``... אין לי מושג איפה ליל פוטר למדה אבל אני כמעט בטוח שגיימס פוטר ולופין למדו בגריפינדור- תיהיה בטוחה שסיריוס ,גיימס לופין ופיטר למדו באותו בית... אין יל מושג גם איפה האגריד למד.... אבל אני בטוח ששאר חברי הפורום אולי יודעים משהו... שי

Hermione G

New member
לא יכולים לדעת אף אחת מהתשובות לשאלות האלו כי

לא יכולים לדעת אף אחת מהתשובות לשאלות האלו כי התשובות הם לא בספרים.. אם הן היו הייתי יודעת.. בקשר לזה שאמרת שהם בגריפינדור - זו רק השערה - כולם בטוחים שהם בגריפינדור אבל בעצם ג`יי קיי לא כתבה באיזה בית הם באף אחד מהספרים אז אלה השערות... בגלל שלא כתוב בספרים אני רוצה לשאול את ג`יי קיי... :)

Hermaione

New member
לא להגזים

אפשר וממש כדאי לנצל את ההזדמנות ולשאול הרבה שאלות, אבל לא סתם דברים מטומטמים, כי בטח המון אנשים ישאלו אותה שאלות והיא בטח לא תתיחס לשאלות מטופשות

Hermione G

New member
השאלות שלי לא מטומטמות

אם תסלחי לי גברתי הנאוה, השאלות שלי לא מטומטמות!!! אם לך הן נראות לא חשובות אז בסדר אבל אותי זה מעניין ואני רוצה לדעת את התשובות ואת לא יכולה לקבוע אילו שאלות הן ``טיפשיות``... זה מאוד יעזור לנו לדעתי לדעת מה דמבלדור באמת יראה במראה - כך נבין את הדמות יותר... ובקשר לכותרת של הספר השני והבתים שבהם דמויות נמצאות מה טפשי בזה? לדעתי זה מאוד מעניין ואם אותך זה לא מעניין זה לא אומר שזה טיפשי... כל אחד מתענניין בפרטים אחרים..

Hermaione

New member
תירגעי...

ואוו, להרגיע, לא התכוונתי שהשאלות שלך מטופשות וגם אותי זה מעניין אבל פשוט אמרתי שצריך לחשוב לפני שסתם שואלים, בגלל שבטח המון אנשים ישאלו אותה כל מיני דברים והיא בטח תבחר להתייחס רק לשאלות חשובות ולא סתם כל מיני שטויות (ואני לא מתכוונת לשאלות שאת הצאת, אני אומרת בכלליות)

Hermione G

New member
אני לא בהיסטריה או משהו

אבל זה כן עצבן אותי כי חשבתי שאת אומרת שהשאלות טיפשיות ואת באמת לא הבן אדם לקבוע אם הן טיפשיות.. אף אחד לא הבן אדם לקבוע את זה כי לכל אחד תחומי עניין שונים... ואני לא בטוחה אם זו היא שבוררת את השאלות, דרך אגב, אני מתכוונת - הצ`ט אונלוון הוא רק שעה בערך ובטלח יהיו מ-ל-א שאלות לא יכולים להראות לה אץת כולן ושהיא תבחר - אין זמן לזה.. לדעתי כמה אנשים יבררו איזה שאלות היא תענה והיא תענה על מה שהם ישלחו לה.

רחלי!

New member
אני הייתי רוצה

לשאול אותה איזה מזל היא. אני כזו מה שנקרא פריקית של כל העניינים האלה של אסטרולוגיה... אני מתערבת איתכם שהיא מזל תאומים, הם עם הכי הרבה דמיון

Hermione G

New member
תאריך יום הולדת

היא נולדה ב31.7 אבל אין לי מושג איזה מזל זה כי אני לא מתעניינת באסטרולוגיה...

רחלי!

New member
האגריד

האגריד היה בהפלפאף. אני בטוחה בזה. בטריוויה באתר של הוצאת הספרים יש שאלה באיזה בית היה האגריד וזו התשובה. כנראה זה פרט קטן שמצוין איפהשהוא ולא שמים לב אליו. חוץ מזה,זה דיי ברור שהאגריד ילך להפלפאף, הוא טיפוס הפלפאפי כזה...

Hermione G

New member
לא כתוב על האגריד בשום מקום

אם האנשים כתבו את זה בחידון אז הם לא היוט צריכים כי זו רק השערה... בשום מקום לא כתוב בפירוש שהוא בהפלפאף - כולם משערים ששם הוא היה כי פעם הוא הגן על הבית הזה שאמרו עליו משהו רע וכי הוא סרג פעם גרביים בצבע צהוב שהוא הצבע של הפלפאף אבל לא כתוב בפירוש בספר ששם הוא למד. ואם רק אני לא הייתי רואה כזה דבר בשום מקום לא הייתי אומרת את זה בכזה בטחון אבל פשוט מאוד, מלא אוהבי הארי פוטר שאני מכירה לא ראו את זה בשום מקום ודווקא חיפשו... אין, לא כתוב...

רחלי!

New member
אל תגיד התקיים, תגיד יתקיים

הצ`אט עוד לא היה. ואם כבר מדברים על הצ`אט, למישהו יש מושג מתי זה 12:30 ET בזמן ישראלי?

למעלה