סקופ!!!!!!!!!!!!!!!!!

סקופ!!!!!!!!!!!!!!!!!

=== גג מרכז הקונגרסים קרס!!! === כתבי השטח של פורום חיפה (TYGGER וחבריו) יצאו לשטח לסקור את האירוע. פרטים נוספים בהמשך.... כאן הקרימינלית ממרכז המידע החיפאי (עלאק) שבת שלום!!

בל בל

New member
../images/Emo6.gif............שמעתי על זה בבוקר

גם אמרו שהגג של הקוסמוס נהרס.

Weird Eyal

New member
מאמי גיליתת את אמריקה!!!

כבר בשעה 12:00 בצהריים הודיעו ברדיו חיפה שהגג דיי עף עם הרוח החזקה..(אכשרה הקוסם מארץ עוץ) ושציפי שביט לא תוכל להופיע.... אז אם היית שואלת הייתי אומר לך כבר אז....... (אני במצב מאוד מאוד עברייני כרגע

Weird Eyal

New member
נשמע נשמע אני.......

......במצב עברייני............ וטאני הולך לכתוב שיר על המצב העברייני!!!!!! יפורסם בבוא העת.. בתודה אייל

Weird Eyal

New member
אויי בל בל התינוקת

איזו מתוקה כל כך ביישנית וכל כל שקטה הדירי את פנייך מהודעותיי העבריינינות כי את עודך תמימה וכך צריך להיות! ואיי את מתוקה אחותי!

בל בל

New member
טוב.......סחטיין על הכתיבה אבל טוב

לא משנה אין אבל. מה קרה שאתה לא עם רינה עכשיו?

Weird Eyal

New member
אויייייי את מתוקה!!!!!!!!!!!!

רינוש כאן גם במצב עברייני משהו פחדדדדדדד עוד מעט יגיע מצב האוכל אוכלללללללללללללל אני מת עלייך את מתוקה ורינה קצת מקנאה
הכל בסבבה רינוש סומכת עליי!

בל בל

New member
גם אתה מתוק, מותק

טוב אני שמחה לדעת ששניכם במצב עברייני- נצלו את זה, בתאבון עם האוכל כמובן שאני מתה עליך ורינוש אין לך מה לקנא גם עליך אני מתה
אז תהנו לכם זוג עבריינים, סרחנים, חוטאים,פושעים רשעים עוברי עברה ו.... טוב אני לא זוכרת עוד מילים נרדפות, הפסיכומטרי היה כבר מזמן וגם ככה לא הצלחתי בו משהו. וזהו אני לא אפריע לכם לילה טוב ומה שלום הקעקועים החדשים?

Weird Eyal

New member
בל בלושה.......

שו קעקועים??????.. הוא לא יכל אתמול אבל בשבת אנחנו אצלו....... ורינה מדגדגת אותי נורא ואני לא יכול לכתוב...וואוו הצלחתי!!!

בל בל

New member
איזה באסה, חשבתי שכבר עשיתם

טוב לא נורא יום שבת זה מחר אז זה באמת לא נורא, כולה יומיים. רינה תפסיקי לדגדג את אייל זה לא יפה! וכל הכבוד איילי שלמרות המכשולים הצלחת לכתוב לי תגובה. טוב אני מרגישה עכשיו מזה תקועה, כאילו מפריעה לכם, למרות שאיך אפשר להיות תקועה כשמדברים במחשב הרי אתם יכולים פשוט להתעלם ממני אם אני מפריעה, טוב אז בכל אופן נתתי לכם רשות לנפנף אותי מתי שבא לכם, למרות שמשעמם לי

Weird Eyal

New member
טוב בל בלושית

סורי נורא שמשעמם לך
אבל כרגע אני מרחף מעל המחשב וממש לא נוח לי לכתוב ככה........ טוב אני שוחה באוויר לכיוון של רינההההההההההה אז שיהיה לך לילה טוב ואינשאללה יבוא מישהו לבדר אותך מותק! בי בי בי בי בי בי בי די

בל בל

New member
תודה איילי, זה בסדר לא עד כדי כך

משעמם לי, אפילו מצאתי מה לעשות,אז לילה טוב גם לך מותק ותהנה ובי בי בי

tygger

New member
טוב נו אז,

המקום לא ממש קרס. הייתי עכשיו בקצה הצוק. חוץ מזה שקררררררר
שם לאללה, אני יכול לומר לכם שהגג נראה בסדר. אפילו ניסיתי לצלם את מה שיש שם אבל לא נראה לי שנראה כלום היות והמצלמה די על הפנים ומשום מה לא נראה לי שהתמונות יצאו משהו. המקום נראה ריק אמנם ויש שם תנועה. MAX D מדווח שאכן חתיכות של הגג עפות שם לכל עבר וכבר היו שם כתבים ושטויות ואפילו איזה קבלן שבא ועשה "צ´ק צ´ק צ´ק" עם הלשון ואמר שחבל על הזמן. נראה לכם שמישהו בכלל חושב ששווה לתקן את המקום הדפוק הזה? כאילו מה יקרה אם לא? אז מה? אז ציפי שביט לא תוכל להופיע שם? אוי ואבוי! איזה הפסד עצום לתרבות הגוססת של בדיחות הקרש הזקנות והמרזות. לא נורא. אני לא חושב שיהיו הרבה אנשים שיבכו על המקום הזה אם הוא יקרוס. ותזכרו איפה ראיתם את זה קודם! לא שמעתי כלום על הקוסמוס, הוא נראה תקין גם כן. תגובות בעלי המקום יותר מאוחר (אם הם יטרחו בכלל).

MAX D

New member
אנשים אין לכם מושג איך זה נראה!!!

ציפוי הגג מהאמצע לכיוון הים מפורק. חתיכות ממנו עפות ברוח. הקולנוע (רב-חן שאני מאבטח שם) נאלץ לבטל את כל חיובי הויזה ולהחזיר את הכסף לאנשים שקנו מבעוד מועד (אין מה להגיד ג´ימס בונד מושך המון אנשים) בכל אופן הקטע הכי יפה שראיתי זה חתיכה לא קטנה ניתקת מהגג ועפה אל מעבר לכביש עד לתחנת הדלק ממול בעוד היא מגרדת בצורה מדהימה גג של פיאט אונו שעברה באזור. איזה יופי של קבלנים יש לנו בארץ.... ועוד משהו קטן (שכמובן גם עליו צריך להתלונן) משטרת ישראל מחוז חיפה (איך לא!?) ומוקד 106 (ברור שהם יעשו בעיות) קיבלו קריאה בשעה 17:30. אני הייתי שם עד השעה 1:00 וכל מה שהיה הוא להלן: 1) מכוניות משטרה עברו כל 20 דקות באזור צפו בגג מרחוק ולחצו את דוושת הגז עד הסוף רק שלא יפגעו. 2) את הרחוב עצמו סגרו בסביבות השעה 3:00 בלילה (לפי שוטר שהיה שם) ממש תודה... טוב שיש את משטרת ישראל שתשמור על אזרחיה. 3) במשך שעות אלו שאני הייתי שם (מישהוא צריך לעמוד בחוץ ולפנות אנשים מהמקום אבל ששוטרים מסכנים יעמדו בקור וברוח חס ושלום) מוקד 106 הבטיח פעם אחרי פעם (ההורים שלי דאגו למה אני שם) שמטפלים בזה, ולא סתם 2 מחלקות שלמות מחלקת בנינים מסוכנים ומחלקת כבישים... פששששששששששששששש!!!! איך שהם עזרו לי... בני ז@#$@# אני והמאבטח השני עמדנו ברוח ובקור כדי שאנשים לא יהיו שם. בקיצור אף אחד בעריה לא יעזור לכם עד שיהיה לו אינטרס (לפחות בנאדם שנפגע פיסית). ומהמשטרה עד שימצאו עליך רקורד שלא יהיה להם משעמם.

למעלה