סקופ!!!!!!!!!!! תמונות מהאלבום של פנטום.....הנה פנטום כשהביאו אותו מבית חולים...... חחחחחחחחח
S sahr12 New member 21/7/02 #1 סקופ!!!!!!!!!!! תמונות מהאלבום של פנטום.....הנה פנטום כשהביאו אותו מבית חולים...... חחחחחחחחח
פ פנטום הצט New member 21/7/02 #3 אמר פעם מישהו חכם... עם עובדות אי-אפשר להתווכח... חכה תראה אותי בספידו... חחחחחחחחחחחחחחחחח... ואל תצחק לפני שתזכור שהמים של הבריכה מכווצים...
אמר פעם מישהו חכם... עם עובדות אי-אפשר להתווכח... חכה תראה אותי בספידו... חחחחחחחחחחחחחחחחח... ואל תצחק לפני שתזכור שהמים של הבריכה מכווצים...
ח חניבעל. New member 21/7/02 #11 לי נראה דווקא שאחרי הספידו שלך,יצא לי החשק להרבה זמן..... (לי יש בגד ים שלם...)
I irisi New member 21/7/02 #8 פנטום....מתי מתי מתי אפשר לבוא לראות אותך בספידו?! אפשר עוד דברים חוץ מלראות? או שלראות זה הגבול יקירי?
פנטום....מתי מתי מתי אפשר לבוא לראות אותך בספידו?! אפשר עוד דברים חוץ מלראות? או שלראות זה הגבול יקירי?
N nightroll New member 21/7/02 #6 מק../images/Emo78.gif לטובת מי שפיספסה את הפלרטטן של השנה בחיתוליו (שידור חוזר בעוד מספר שנים)