סקופ!!!

ירון 5

New member
סקופ!!!../images/Emo109.gif

תנו לי לנחש שזה שגנב את ההורוקטוס זה פרופסור הוראס סלגאורן(סלאג סלבז) א.כי הוא ידע על ההורוקטוסים, הרי הוא לימד את "אתה יודע מי" והיו לו נקיפות מצפון! ב.אם הזמן בהיותו חחבר במועדון היוקרתי המוזכר למעלה הוא הרגיש שגם הוא חייב לעשות דבר גבורה.

adiss

New member
רק שכחת פרט שולי וקטן

שRAB כבר מת. וסלאגהורן דיי פעיל יחסית לבנאדם מת.

adiss

New member
הוא כתב במפורשות במכתב

שהוא יודע שהוא יהיה מת זמן רב לפני שהמכתב יגיע אל אדון האופל. "i know i will be dead long before you read this..."

נירנו

New member
לא..

המכתב לא הגיע לידיו של וולדמורט אלא לידיו של הארי מכאן אי אפשר לדעת אם ראב מת

floyd3

New member
אבל וולדי לא היה זה שקרא, אלא הארי!

אז למה בדיוק RAB מת עדיין לא הבנתי...

ירון 5

New member
הציטוט המדויק!

"ברור לי שאמות הרבה לפני שתקרא את זה". בחייך
איש זקן נמוך וקרח שמתחבא בתור כורסה.(ראה ערך כשדמבלדור הלך ךגיסו לצוות)כמה היה שורד מחוץ להוגוורס!!

black robe

New member
למה כולכם חושבים שRAB מת?../images/Emo63.gif

(בלי קשר עכשיו לסלגהורן, יא?
) הוא כתב במכתב שלו שברור לו שהוא ימות לפני שאדון האופל יקרא את זה, אבל לא כתוב בשום מקום אם הוא באמת מת לפני שאדון האופל קרא את זה! יכול להיות שוולדמורט קרא את זה, וRAB שלנו הספיק לברוח ממנו!

InBaR 85

New member
נכון../images/Emo70.gif אני חשבתי על זה בדיוק היום!

יכול להיות שהוא בכלל לא מת
ואם המכתב הזה נשאר שם אז זה אומר שאדון האופל עדין לא קרא אותו...והוא בכלל לא יודע שדמבי עם קצת עזרה מרא"ב הוריד לו מלא הורקסוסים
(ושוב,אין לי שמץ של מושג איך כותבים את המילה הזאת|חבול)

טאפנוש

New member
נכון, סביר להניח, שאם וולדי היה

קורא את המכתב לפני דמבי, הוא היה מוציא אותו משם ליתר ביטחון, כדי שאם מישהו ימצא את ההורקרוס ואת המיקום שלו, הוא יחשוב שזה ההורקרוס האמיתי או משהו ושלא יקרה מצב של איחוד כוחות במקרה ורא"ב או צאצא שלו ימצאו ע"י האויב האחר שאולי ימצא את ההורקרוס שבמקרה יצא דמבי והארי.. אויש הסתבכתי.. מה שלא יהיה.. בעקבות מה שכתבתי, אולי לא ימצא רא"ב אלא צאצא שלו באמת. לכו תדעו, מה יצא מזה.. אולי הוא ירצה להמשיך בדרך אביו\סבו\סבו רבו\וכו' או אולי לנקום במי שפגע בו או משו.. מה דעתכם? *מביעה תפילה שהבנתם משהו מתוך מה שאמרתי*

ראב לא חייב להיות דווקא ראשי התיבות

של השם שלו. יכול להיות שזה כינוי הילדות שלו או הכינוי שוולדמורט היה מכנה אותו וכו'

InBaR 85

New member
לא../images/Emo70.gif

(זה לא התנפלות,זאת סתם התלהבות שסוף סוף אני יודעת משהו חשוב
.) ביום שני הייתי בכנס עולמות בהרצאה של גילי בר הלל וילד אחד שאל אותה מי זה רא"ב,וכמובן היא אמרה שהיא יודעת מי זה אבל כמובן,היא לא תגלה לנו,ורק תגיד לנו שזה שם של מישהו אחד או של מישהי אחת..למרות שאני לא כל כך חושבת שרא"ב זה נקבה אבל המכתב יכול להיות מזכר או נקבה,הוא לא כתוב במין אחד...(אני יודעת שלא הסברתי את עצמי עם הקטע של המכתב אבל אני מקווה שהבנתם

למעלה