סקופ ע-נ-ק!

האפמנית

New member
סקופ ע-נ-ק!

אני לא יודעת אם שמעתם, אבל תמיר גודמן, הג`ינג`י הזה שהיה בעובדה (מארה``ב, דתי, שמשחק בליגת המכללות בארה``ב) הולך לשחק במכבי ת``א בעוד 2 עונות. אנשים, הבנאדם ברמה של אנ.בי.איי!!! יורש להאפמן!! נ.ב. אם יש גביע אירופה למכבי- נייט נשאר ב-95% !

ממה שהבנתי, שחקן מצויין...

מכבי זכתה בשחקן מצויין אם אכן נחתמה עסקה כזו כבר... שמעתי על העיסקה אך לא היה ברור אם תאושר או לא... האם זה סופי ?

גלילאו

New member
תיקון טעויות

תמיר גודמן הוא שחקן טוב זה נכון אבל להגיד שהוא ברמה של נ.ב.א זה שטות הוא קולע במכללה (לא מהגדולות) בממוצע של 6 נקודות למשחק יורש להאפמן הוא גם לא כי הוא גארד ולמקרה שאת לא יודעת האפמן סנטר(ואין לי כוח להסביר לבחורה מזה מה) והאפמן ישאר רק אם הוא לא יתקבל לנ.ב.א שזה בערך 95%

ממוצע של 6 נקודות ?

קוראים לו ``ג`ורדן היהודי`` בגלל שהוא קולע 6 נקודות במכללה גרועה ? לא .......... הוא קולע 43 נקודות בממוצע ... ועוד מלא ריבאונדים .. הוא היה יכול להגיע רחוק בNBA אם הוא לא היה מסרב לשחק בשבת ...

אז ככה

היתרונות שלו הם ניהול משחק ויציעה לפאסט ברייקים.. נ.ב הייתי בטוח שהוא יעדיף את עיר הקודש והכיפה של מנצור על פני עיר החטאים והשיער של פנאן....

שמעתי, קראתי, הגבתי...

האפמנית יקרה, תמיר גודמן בהחלט שחקן טוב ולדעתי, יש לו עתיד ב-NBA ואין לו מה לחפש במכבי זה בטוח! למי שלא יודע: תמיר גודמן אמר שיישחק במכבי רק אם לא ייתקבל ל-NBA ואת זה נדע רק עוד 2 עונות... בקשר להאפמן: אני לא כל כך בטוחה שהוא יהיה היורש של האפמן אבל אני מקווה שמשחקו של תמיר ישתפר עוד יותר! ולכל אלו שעדיין מקווים שהאפמן יישאר במכבי (אני מודה גם אני עדיין קצת מקווה) אז 95% שהוא לא יישאר, למה? כי אם מכבי תזכה בגביע אירופה אז החבר`ה ב-NBA יירצו אותו עוד יותר. שבת שלום לכם, נטע. נ.ב --- אם תמיר מגיע ל-NBA אז אני בטוחה ששם לא יישנו בשבילו את לוח המשחקים, הוא ייצטרך להחליט מה יותר חשוב לו.

אבל איך הוא יהיה היורש של האפמן??

אני מאמין שאם מכבי יביאו את תמיר גודמן (שאם יחליט לא ללכת ל-NBA אין סיבה שלא יבוא לשחק בארץ) הם לא יציבו אותו בעמדה של האפמן...

למעלה