סקופ!! מי שמע?

fazer_1000

New member
סקופ!! מי שמע?

חבר´ה- האם זה נכון שלארץ תגיע בקרוב סנדה חדשה? האם יחדשו את הדגם? יותר נכון- חידשו את הדגם- הקודם נשאר, וכעת יש גרסת "רייסינג" (רינג-א-בל?) אשר שונו בה כל מיני דברים. זה לא רק הסנדה כי אם ליין שלם של DRD: derbi racing department. בליין נכללים הסנדה, גרסת הסופרמוטו והGPR המחודש. צ´מעו- יש להם כמה אסים רציניים יחסית ל50 סמ"ק! דוגמה- בסנדה יש דיסק קדמי בקוטר 260 מ"מ (!), בצורת ה"WAVE" המוכרת לנו מהק.ט.ם-ים הגדולים! אחורי 218 מ"מ גם הוא "וויב". גלגשים מצופי אנודייזד שנראים מיליון דולר. קלאץ´ מחודש, וכן מנוף בלם משופר. המנוע כוון מחדש לביצועים יותר חזקים ואגזוז שונה במקצת. אחד השינויים המהותיים הוא בנושא המתלים: המזלג הקדמי (המצוין כדרך אגב) הוחלף במזלג רגיל (לא הפוך) מתוצרת מרזוקי. מוזר קצת, אבל נאמר באתר שלהם שהמזלג החדש יותר טוב מהישן! יתר על כך-- הוא בקוטר 41 מ"מ!! בדר"כ מזלגות בקטגוריה הם בעובי 33-38 מ"מ... יותר מזה- הזרוע האחורית האובאלית (הבעייתית) הוחלפה חזרה לזרוע רגילה אבל הבולם האחורי הוחלף לא סתם- אלא בבולם חדש עם אפשרות כיוונים (!), מיכל גז, וכן הוא לגמרי שונה מהבולם הקודם אשר היה מעוגן לזרוע עצמה- פה יש לינק פרוגרסיבי. ושכחתי כמובן שלופתים את הדיסק הקדמי 2 בוכנות לקליפר במקום אחת. המסכה הוחלפה למשהו קצת פחות יפה מהצד אבל מלפנים זה נחמד. שינויים בגרפיקה. ד.א עדיין קיים הדגם ה"ישן" במקביל. השאלה מה ימכר בארץ... מישהו יודע לגבי הכוונות של היבואן? משהו? קצת יותר פרטים אולי? ד.א- לסופרמוטו יש את אותם שינויים רק מתלים מכוונים יותר קשה, מלפנים יש לא פחות מ... שני דיסקים! עוצמת בלימה לא חסר לסנדה ואני רק מתאר לעצמי מה זה לבלום עם הסופרמוטו הזה... והגיפיאר החדש נראה מיליון דולר. יש לו את הפיירינג של הגרנדפרי 125 של דרבי, כולל השלדה. לאופנוע שיפורים במנוע כולל חלקים שונים, מערכת הצתה חדשה והספק גבוה יותר. כמו כן פאנל חדש שבו יש מד סלד דיגיטלי... כל הדגמים החדשים פותחו ושופרו בעזרת מחלקת המרוצים של החברה, זו שלוקחת חלק במירוצי הגרנד פרי.

אכן כך...

כל מה שרשמת נכון... אתמול, שלחתי מייל ליבואנית דרבי "חילוצית" ושאלתי אם בכוונתם לייבא את שלושת הסוגים הנ"ל... למעשה, אני יודע כבר שכן, חבר שלי אמר לי, אבל רציתי להיות בטוח... שאלתי, אם הם גם מתכוונים להעמיד את האופנועים החדשים באולם התצוגה בקרוב.. עדיין לא קיבלתי תשובה, ואני מחכה לזה... אני חשבתי בהתחלה לקנות את הgpr החדש, אך אבי המליץ לי יותר על הסופר מוטורד... אני עדיין לא יודע, אבל יש לי עוד זמן... מלבד זה, מחירו של הסנדה החדש והסופרמוטו החדש שווה ללא פחות מ 16.5 אלף ש"ח- שזה המון לאופנוע 50 סמ"ק... מחירו של הgpr עוד יותר יקר, מחירו 17.5 אלף ש"ח! אני בספק אם יש בני נוער שיסכימו לקנות אותו במחיר כזה...

enigo

New member
לפי העיתונות...

הדגמים הנ"ל יהיו זמינים בהזמנה מיוחדת (משמע לא יהיה מלאי, אבל אולי יחליטו על הבאת דוגמית מכל אחד).

למעלה