הפלייליסט המלא של המוקדמות:
1. יפה ירקוני - באותם ימים... (מתוך "שחרחורת - כשיפה ירקוני היתה יפה גוסטין" - תחילת שנות ה70) 2. עץ הזית - הופ (תקליטון פרסומת - אמצע שנות ה60) על זה ביט דראם אנד בייס - 3. the ganja kru - plague that never ends מתוך NEW FRONTIERS EP 1997 4. lee fields - funky screw 5. the brothers seven - evil ways הקטע היחיד מדיסק - 6. THE APPLES - SHAKIN - ערוך במיוחד ע"י מפלצת המיקס על התפוחים שמתי את - 7. janis joplin - mercedes benz ואת התקליטים המקוריים שאני משתמש בהופעה - אופרות מפורסמות + EVERYBODYS SHAKIN (מישהו יודע מאיפה זה? פשוט אסור לי להגיד...) 8. jane a. johnston - miss hi-fie - מתוך המחזמר GREENWICH VILLAGE USA 1960 9. arsonists - halloween instrumental מתוך אלבומם AS THE WORLD BURNS מ1999 ועליו שמתי את 10. beats international - dub be good to me acapella הפקה של FAT BOY SLIM בשמו האמיתי NORMAN COOK מ1990 11. TONE LOC - FUNKY COLD MEDINA INSTRUMENTAL 12. SWEET TRANSVESTITE מתוך ROCKY HORROR PICTURE SHOW 13. the beatles - i am the walrus 14. נושאי המגבעת - אני טקסט פוליטי ברמיקס של מלכיאל גרוסמן מ1992 15. sl2 - on a ragga tip 16. יורם ארבל - אני אצבע את השלכת בירוק FUNK ON!