סקולמאסטר תגיד

layz11

New member
סקולמאסטר תגיד

בסט שלך של ה20 דקות בתחרות פריסטייל במוקדמות מה זה הביט במיקס האחרון עם המילים בעברית?

dweck2k

New member
הפלייליסט של הסט פורסם במלואו כאן

תשקיע מאמץ בלחפש אותו. זה בעמוד הזה או בקודם. דוויק

sl2 - on a ragga tip

למיטב ידיעתי זה קטע הראגא-ג'אנגל הראשון. יצא בלייבל של הפרודג'י xl recordings ב1992. היום-מחר אני אתן את הפלייליסט של המוקדמות. תודה על ההתעניינות... FUNK ON!

הפלייליסט המלא של המוקדמות:

1. יפה ירקוני - באותם ימים... (מתוך "שחרחורת - כשיפה ירקוני היתה יפה גוסטין" - תחילת שנות ה70) 2. עץ הזית - הופ (תקליטון פרסומת - אמצע שנות ה60) על זה ביט דראם אנד בייס - 3. the ganja kru - plague that never ends מתוך NEW FRONTIERS EP 1997 4. lee fields - funky screw 5. the brothers seven - evil ways הקטע היחיד מדיסק - 6. THE APPLES - SHAKIN - ערוך במיוחד ע"י מפלצת המיקס על התפוחים שמתי את - 7. janis joplin - mercedes benz ואת התקליטים המקוריים שאני משתמש בהופעה - אופרות מפורסמות + EVERYBODYS SHAKIN (מישהו יודע מאיפה זה? פשוט אסור לי להגיד...) 8. jane a. johnston - miss hi-fie - מתוך המחזמר GREENWICH VILLAGE USA 1960 9. arsonists - halloween instrumental מתוך אלבומם AS THE WORLD BURNS מ1999 ועליו שמתי את 10. beats international - dub be good to me acapella הפקה של FAT BOY SLIM בשמו האמיתי NORMAN COOK מ1990 11. TONE LOC - FUNKY COLD MEDINA INSTRUMENTAL 12. SWEET TRANSVESTITE מתוך ROCKY HORROR PICTURE SHOW 13. the beatles - i am the walrus 14. נושאי המגבעת - אני טקסט פוליטי ברמיקס של מלכיאל גרוסמן מ1992 15. sl2 - on a ragga tip 16. יורם ארבל - אני אצבע את השלכת בירוק FUNK ON!

Funky Giraffe

New member
אני אצבע את השלכת בירוק

עוד כששמעתי לפני 3-4 שנים את השיר המקורי התלהבתי, ובכלל שהדג נחש עשו לזה קאבר התלהבתי.. שיר אדיר!! באמת ענק

למעלה