מה זה משנה...? :)
M MEIMIS New member 8/11/02 #8 טוב.. אם את אומרת... מעניין אם הוא יענה לי... אני פשוט שנים מחפש את הקלטות האלה אגב.. אני מוכן לשלם עליהם
טוב.. אם את אומרת... מעניין אם הוא יענה לי... אני פשוט שנים מחפש את הקלטות האלה אגב.. אני מוכן לשלם עליהם
M MEIMIS New member 9/11/02 #10 זה לא משנה... אם הוא ירצה הוא יביא בחינם ואם לא... אז לא... אני לא מוכן לשלם כ"כ הרבה בשביל הקלטות...
זה לא משנה... אם הוא ירצה הוא יביא בחינם ואם לא... אז לא... אני לא מוכן לשלם כ"כ הרבה בשביל הקלטות...
G guri1 New member 9/11/02 #11 אני לא צריך שתשלם לי על זה אני יחפש דרך להקליט לך על קלטות את הקלטות שלו בכל אופן אני מבאר שבע אם זה עוזר לך
אני לא צריך שתשלם לי על זה אני יחפש דרך להקליט לך על קלטות את הקלטות שלו בכל אופן אני מבאר שבע אם זה עוזר לך
M MEIMIS New member 8/11/02 #1 סקוט יאנג - Scott Young למישהו יש את הקלטות שלו??? או רוצה לקנות את הקלטות שלו... ומוכן להשתתף איתי בקנייה???
סקוט יאנג - Scott Young למישהו יש את הקלטות שלו??? או רוצה לקנות את הקלטות שלו... ומוכן להשתתף איתי בקנייה???
M MEIMIS New member 9/11/02 #12 יש לך איי סי קיו או משהו שנוכל לדבר ביותר יסודיות בקשר לקלטות בכל אופן לי יש 4 וידיאוים בבית... ככה שאין לי בעיה להעביר את זה בבית..
יש לך איי סי קיו או משהו שנוכל לדבר ביותר יסודיות בקשר לקלטות בכל אופן לי יש 4 וידיאוים בבית... ככה שאין לי בעיה להעביר את זה בבית..
M MEIMIS New member 9/11/02 #14 לא ראיתי את ההודעה בזמן... תקבע שעה ואני יכנס לצ´אט אם אני יוכל.. ואז נדבר