סקוטר חשמלי

darksideonline

New member
סקוטר חשמלי

יש בעיה עם הסקוטר - אין איפה לאחסן אם יוצאים לבלות. יש סקוטר מתקפל אבל עדיין באיכות גבוהה לפחות 30 קמ"ש? או שאין דבר כזה שאלה נוספת? איך עובד עניין סקוטר עם בנזין ומה עדיף מבין שניהם תודה

אני קושר עם שרשרת ומנעול שקניתי

בדיוק כמו של קטנוע אתה יכול לעשות בדיוק אותו הדבר, לגבי הבנזין מדובר במעיין קטנוע קטן שכנראה גם יש לו מנוע שתי פעימות כמו בקארטינג, לדעתי דורש תחזוקה רבה ודלק יותר יקר מחשמל וכמובן יותר מזהם, היתרון זה שיש להם יותר כוח, בפורום הזה אני מעדיף להתעסק עם החשמליים.

darksideonline

New member
תודה על התשובה אבל

ראיתי בתמונה איך קשרת את הסקוטר,אבל סליחה אתה נורא תמים,יבריגו לך את הגלגל ויקחו את הסקוטר. יש אפשרות אחרת לקשור אותו?

לא כלכך פשוט

אבל מצד שני אני גם גר במקום בטוח יחסית והוא נמצא בתוך החצר שלי ולא רואים אותו מבחוץ אני ראיתי כאלו שנועלים בשני הגלגלים, הגלגל האחורי באמת לא ממש קל לפרק אותו ככה סתם, אפשר גם לשים את הכיסוי נגד גשם שקונים לאופנועים, ואז גם קושרים אותו והכל ביחד לא ממש פשוט לפרוץ. רק שתדע שמנעול הרבה יותר בטוח מאשר אזעקה למשל, כי שמעתי על מישהו ששם אזעקה ללא מנעול והקימו לו את הקטנוע, עדיף לגבות הגנה אחת באחרת. בכל מקרה אולי יש לעוד מישהו בפורום עצות בנושא.

למעלה