סקוטרים

Princes Vespa

New member
סקוטרים../images/Emo112.gif

בסוף השבוע בעירנו אילת , החלטתי לאחר התלבטויות לעבור הכשרת סקוטרים במרינה דיוורס ולראות על מה ולמה ההתלהבות. הוצמד לי מדריך ( שגם הוא כמו כל תושבי אילת בערך קורא פאסיבי של הפורום - שלום עמיר ), הוא הסביר לי על הסקוטר ולאחר הרצאה של כחצי שעה , נהלים וכו´ יצאנו למים. ניב שכר גם סקוטר (בהיותו כבר מוסמך ומדופלם ) והצטרף לצלילה. ובכן קודם כל הכלי הזה כבד בצורה מפתיעה. רק לסחוב אותו מהמועדון עד לקו החוף היה פרוייקט לא רגיל. כמו כן זה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה.. כשהסקוטר פועל , אפשר לפצות על איזון על ידי הטייה שלו מעט למעלה או למטה , אבל ברגע שמכבים אותו לרגע , לי היתה בעיית איזון קשה. המשקל שהיה עלי היה מלכתחילה היה גבולי - טיפה כבד , והסקוטר עצמו שימש כמעין משקולת בינונית - או כמו שתיארתי את זה לשותפי לצלילה - הרגשתי כאילו המאפיה שתלה אותי בתוך דלי בטון ומנסה להטביע אותי בכל מחיר - לישון עם הדגים. התיפעול הוא לא מסובך וההרגשה מאוד מגניבה - המהירות היא לא גדולה , אבל אפשר פשוט להתרווח ולתת לכלי לעשות את שלו. בקיצור חוויה מהנה , אבל זה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה ולא מומלץ לחסרי ניסיון או בעלי בעיות באיזון. והדבר החשוב ביותר הוא שבדרך חזרה ראינו לפתע את שני האיגל ריים בתעופה יפיפיה ליד הסטיל. ניב חשב לרגע שהוא חלק מהלהקה והחל לעופף לידם עם הסקוטר , עד שהזכרנו לו לאיזו להקה הוא באמת שייך ובצערו הרב הוא חזר אלינו.

בובי

New member
גם אני עשיתי זאת בחנוכה באילת

וגם פגשתי את עמיר והוא אפילו עשה את הקורס סקוטרים איתי מסרי לו ד"ש הסקוטר מעט כבד אך אם מחזיקים אותו כשהחרטום מופנה מעט למטה קל יותר לסחוב אותו. בתוך המים ההפעלה ההתחלתית מעט בעיתית אך אם אתה מאוזן טוב זה זורם ללא כל בעיה ואפשר להגיע לאתרים שקשה להגיע אליהם רק בטילוף.

למעלה