סקוטלנד - רעיונות?

girafa24

New member
סקוטלנד - רעיונות?

הי! אני טסה בעוד יומיים לסקוטלנד, לשבועיים (ברוטו) - אם מישהו מכם היה שם ויש לו המלצת "אסור לפספס" אני ממש אשמח! שיהיה בכיף! תמר

sela v

New member
הי תמר

כדאי שתתמקדי בשאלה, ותספרי לנו מה התכנון שלך. סקוטלנד גדולה, ויש המון מה לראות. האם זה טיול תרמילאי? ואני מציע גם לקרא את המאמר שכתבתי על צפון סקוטלנד במאמרי הפורום.

girafa24

New member
קודם כל

תודה! התכנון די גמיש. אני מניחה שההיי-לנדס הם הכוון העקרי. חשבתי על האוטובוס תרמילאים של המק'בקפקרס או משהו כזה (הם עושים סיבוב מאדינבורו לאינברנס לפורט-ויליאם וחזרה לאדינבורו -וניתן לרדת ולעלות איפה שרוצים. אני בעיקר תוהה איפה אני רוצה - אלא אם כן יש למישהו הסתייגות מהשיטה הזו ןאני אשמח אם יספר לי על מה ולמה.

sela v

New member
לא נסעתי בו

אבל נראה לי רעיון טוב במיוחד שיש לך רק שבועיים לטייל. בד"כ באוטובוס מסוג כזה מגיעים לאכסניה ומשם מטיילים באופן עצמאי. האוטובוס לא מגיע לצפון, אבל מגיע עד לאי סקאי.

פפיטון

New member
הכל תלוי במזג האוויר, אבל ...

מקומות מומלצים או כאלה שאהבתי (ללא סדר כלשהו) צפון סקאי - old man of storr בן נוויס (רק ביום בהיר מאוד) בן לומונד (לא הייתי) לוך לומונד והסביבה (Balloch נחמדה, טיול אפניים לאורך הגדה המערבית ?) טרק יום חביב - Cobbler (ליד לוך לונג) איזור לוך קתרין והטרוסקס גלן קו והעמק הנעלם אדינבורו סביבות ullapool לבקר בהיילנד גיימס (חובה חובה חובה) מזקקות וויסקי: המון בספיי סייד (מזרחית לאינברנס), טליסקר בסקיי, גלנמורנג'י צפונית לאינברנס מצטער שאין לי יותר טיפים - הלונלי פלנט שלי בתרמיל שתקוע במשרדי אל-על בלונדון כבר שבוע וחצי מסיבה כלשהי. מקווה שזה יעזור, תומי

למעלה