סקווש?

נקניק שלי..

לילה טוב שחקנית סוגרת מערכה בנתיים תגיד, אפשר לקבוע אתך גם מחר?.. שחקנית עם טעם של עוד...

אילה.

New member
יו!

זהו? פתחתם וסגרתם בלעדיי? עצובה... אפשר גם מחר??? אילה לישון שון שון

נקניקון

New member
לילה טוב

אולי מחר. ואם לא מחר ואם עוד לא מחר ואם עוד לא מחר.... אז מחרת-אא-יים מחרת-אא-יים מחרת-אאאאא-יייים. נקניקון ברגע של מוזה

נקניקון

New member
מעניין

מה קורה כשמגיעים לקצה? שחקנית, אני נלחץ אלייך. נקניקון מרגיש דחוס כמו נקניק

נקניקון

New member
אפילו

אפשר עוד קצת. אאאאאאחחחחחחחחחחח... נקניקון לא יכול כבר לנשום

בשביל זה חזרתי נשמה

הכי אוהבת צפוף. אוחחחח כןןןןןןןן אולי תבוא כבר???? שחקנית אוהבת צפיפות אוכלוסין

אילה.

New member
תגידו...

מה סיכמנו בסוף? בזוג או בשלשה? כי צריך להחליט מהר. אין פה המון מקום. אילה תשתוק ותמשיך לשחות

נקניקון

New member
אני כאן

אמנם מזיע מהחום שבחוץ. ממש מזיע. נקניקונים משתבחים עם הזיעה... נקניקון מצטופף ומחפש את מקומו שם

אילה.

New member
לא לזוז

אני כאן. כותבת לאורך מפאת הצפיפות. הולכת לחפש שחקניות חדשות. אילה הכי אוהבת שחקניות.

נקניקון

New member
;-)

איזה כיף שאת עוד פה. יש משהו בצפיפות הזו בשתיים בלילה שעושה אותי ערני. נקניקון מחפש את השחקנית בכל מקום

נקניקון

New member
נו??????!!!!!!!!!!

אמרת לא לזוז בשתיים בצהריים. שתיים עשרה שעות עברו. לא זזתי. נתפסו לי כבר כל השרירים. לא אכלתי לא שתיתי לא עשיתי פיפי. נו...??!! נקניקון חוכך בדעתו איזה נקניק הוא שמחכה שתיים עשרה שעות לשחקניות בלי לזוז

לא האמנתי כי תחזור..

סלאמי שלי.. לכן שחקנית מצאה שחקן אחר.. היה נפלא יקירי אבל לא היית שם כשהייתי צריכה אותך.. לילה טוב נקניק יקר שלי לנצח אנצור אותך בליבי שחקנית נפרדת לשלום מהנקניק האהוב עליה.. נשיקות נשמה נשיקות

שלוםםםםם לךךךךךך

הגעת????? הגיע הזמן!!!! ככה באמצע החגיגה מפריעה ?? עד שעשיתי הכרה עם הנקניק הזה?? שחקנית לא אוהבת שמפריעים לה במערכה :-(

אילה.

New member
חיחיחיחיחי

לא מפריעה. משתתפת. תעשי לי הכרה עם הנקניק שלך? אילה טובות השתיים

קדימה חברה שלי - נקניקקקקקקקקקק

בוא נשמה בוא.. הולך להיות לך היום ליל חלומות :) תכיר, אילה. שחקנית יודעת מה עושות האילות בלילות

אילה.

New member
התנקנק הנקניק?

תאמיני לי, הנקניקים של היום זה לא הנקיקים של הלילה... :-( אילה כן, נכון, קלישאה, אבל מה... כל מילה אמת!

למעלה