סקאלת הרגשות

בלקאאוט

New member
סקאלת הרגשות

יש לי אתגר קטן בשביל חברי הפורום ואני מקווה שתשמחו לעזור,,, אני פשוט מנסה להבין את כל סקאלת הרגשות ,,, כאשר יש כ 50 סוגי רגשות שחוץ מפחד, כעס, שנאה, כאב, אשם, אני לא מבין מה הם בדיוק מבטאים,,,

בלקאאוט

New member
סקאלת הרגשות 2

וכמובן שוב תודה לטרודי שבזכותו בכלל מצאתי את הלוח של סקאלת הרגשות,,,

טרודי

New member
לא לגמרי הבנתי מה אתה שואל

אם אתה מחפש תרגום לשמות כל אחד מהמצבים הנפשיים הללו ("רגשות" זה לא בדיוק זה), אני מציעה שתפנה לסיינטולוגים בארץ - בטוח יש להם "תרגום רשמי" ללוח הזה. אם אתה רוצה גם להבין מה כל מצב מייצג - זה כבר דורש, מסתמא, מאמר (או סמינר?) שלם.

בלקאאוט

New member
../images/Emo30.gif

אני בסך הכל מחפש רק משהו כמו רשימה של מצבים ריגשיים-נפשיים אם לא את כולם אז לפחות בכללי כמה שיותר מצבים רגשיים לא משהו מעבר. ואני אנסה לפנות לסיינטולוגים בארץ, רק כרגע אין לי מושג איך, ובנתיים אני אשמח לקבל איזה שהוא חלק מתוך סקאלת הרגשות בעברית,,,

yoitamar

New member
לא קשה למצוא סיינטולוגים

צריך רק לחפש בסטימצקי ספרים של ל. רון האבארד, ואני בטוח שתמצא שם מספר טלפון לארגון שלהם. אבל בשביל רגשות לא צריך סיינטולוגים. לפסיכולוגים, פסיכיאטרים או לעובדים סוציאליים שמתעסקים בתחומי בריאות הנפש (ראיתי את זה בעיקר אצל האחרונים) גם יש דף של רגשות עם שמות הרגשות ופרצופים שבעזרתו מדובבים חולי נפש לגבי השאלה איך הם מרגישים היום, השבוע או בכלל. אין צורך להמציא את הגלגל.

Fanja

New member
SW to the rescue ../images/Emo8.gif הנה:

מצרפת לך פוסטר רגשות בעברית ורשימת רגשות בעברית שתירגמתי מהפוסטר המקורי שיה באנגלית.

Fanja

New member
והנה השני

ואל הפוסטר בעברית הופניתי על-ידי מישהו כאן בפורום, סליחה שאיני זוכרת מי בודאות ...

Eldad S

New member
זה הייתי אני :)

יופי שהעלית אותם - לי לא היה כרגע קישור לשרשור שלנו שעסק בכך.

בלקאאוט

New member
wow!

אין לי מילים! זה בדיוק מה שחיפשתי! ויותר מכך! פשוט לא יאומן,,, פעם שניה שהפורום הזה מוכיח את עצמו,,, אז תודה מיוחדת ל Fanja ול Eldad S קבלו בנתיים גירסה מצחיקה שמצאתי הרגע ללוח הזה באינטרנט,,, ואשמח אם תפנו אותי לשרשור ההוא,,, או אם יש לכם את ההמשך ללוח המצוייר בעברית,,,

אפרילA

New member
לוח הרגשות

SERENITY OF BEINGNESS - שלווה (עם הקיום). PUSTULATES - תביעה/בקשה/דרישה GAMES - משחקים ACTION - אקשן, פעולה EXHILIRATION - התרוממות הנפש, חדוה AESTHETIC - אסתטי, לפי רגש היופי ENTHUSIASM - התלהבות CHEERFULNES - עליזות STRONG INTEREST - עניין רב CONSERVATISM - שמרנות MILD INTEREST - עניין קל CONTENTED - מרוצה DISINTERESTED - לא מעוניין BOREDOM - שעמום MONOTONY - מונוטוניות, שגרתיות, קצב אחיד ANTAGONISM - איבה HOSTILITY - עויינות RESENTMRNT - טינה COVERT HOSTILITY - עויינות נסתרת/חבויה ANXIERY - חרדה DESPAIR - יאוש TERROR - פחד NUMB - חסר תחושה/משותק

בלקאאוט

New member
ממש תודה, אפריל A

אם מישהו יכול להוסיף אני אשמח לקבל תרגום של עוד כמה סוגי רגשות.

למעלה