סקאלי וCSM

muldercrushed

New member
סקאלי וCSM

באיזה פרק הייתה האינטראקציה הכי גדולה שלהם? אם אפשר-תקציר ועונה. פשוט ראיתי על זה קליפ בYOU TUBE וזה עשה לי חשק לראותת...

S m e l l y Cat

New member
En Ami.. פרק 5 בעונה השביעית

CSM מציע להראות לסקאלי את התרופה לכל המחלות בעולם אם היא תצטרף אליו לטיול[
], היא חושדת בו אבל מסכימה.. כמובן שזה בתנאי שאסור לה לספר על זה למאלדר. מאלדר חושד ומחליט למצוא אותה. לא הרחבתי כדי לא להרוס
פרק מדהים לדעתי
אגב, את הפרק הזה כתב השחקן שמשחק את CSM!

anatxf

New member
נראה לי שזה היה

7x15 En Ami, אבל חכי לאישור מעוד אנשים. ענת :eek:)

1Shir

New member
אי אפשר סתם להזכיר את הפרק הזה

מבלי לפחות לעורר איזשהו דיון קטנטן
אז מה אתם אומרים לגבי הדילמה: (התת-מודע שלי מושפע מעבודה שכתבתי באתיקה
) האם סקאלי היתה צריכה ללכת אתו? למרות שיש לי הרגשה שכולכם תענו שכן...

אממ

צדקת.. היא הייתה צריכה. כי אם באמת היא היתה מקבלת את התרופה לכל המחלות זה היה שווה הכל, מעבר לכך שאין אדם יותר נכון ממנה לקבל כזאת מתנה..

Gilliana

New member
../images/Emo12.gif הצלחת להכנס בכ"ז???

איזה יופי!
ולגבי האם סקאלי היתה צריכה ללכת איתו - אני כמובן עונה שכן, ולו כדי לנסות לחשוף מה הוא זומם.

muldercrushed

New member
ההרגשה שלך נכונה...

לפחות לגביי. (למרות שלא הצלחתי למצוא את זה בדרך לא חוקית, קראתי את התסריט וראיתי את התמונות במקביל זה אז נתן לי תמונה די ברורה של הפרק אבל לא איבדתי תקווה!! אני אמשיך לנסות ולחפש!!) אבל יש לי שאלה:מה הייתה המטרה של סקאלי בהחזקת המיקרופון הקטן הזה בחזייה שלה? איך היא הייתה אמורה להעביר את זה למאלדר ולאיפה זה הוקלט?

Gilliana

New member
היה לה טייפ קטן

שאליו המיקרופון התחבר וגם הוא הוסתר על גופה. את הקלטת היא הכניסה למעטפה וזרקה בתיבת דואר באחת העצירות בתחנת דלק אבל המעשן דאג להוציא את המעטפה מהתיבה כך שהיא מעולם לא הגיעה למאלדר.

muldercrushed

New member
אוי, כמה שאני מתה עלייך...../images/Emo24.gif

עכשיו הבנתי!! לא היה כתוב כלום על הטייפ בתסריט אז לא ידעתי עליו! עכשיו הכל ברור!!

muldercrushed

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מצאתי את הפרק!!!! חעחעחחעחעחעחעחעע!!!!!! GOD BLESS ILEGAIE WAYS!!!! (ככה כותבים איליגל? אין לי כוח לחפש במילון...)

למעלה