סקאברס

HassiD

New member
סקאברס

היום בעודי מגהץ וצופה בה"פ הראשון עם אחי הקטן, הוא פתאום שם לב לכשל מסויים ושאל אותי, ולא היתה לי תשובה בשבילו, אז תהיתי אולי למישהו כאן תהיה תשובה.

בספר הראשון מוזכר שלתמידים מותר להביא ינשוף/קרפדה/חתול. אז איך בדיוק רון מביא עכברוש? ועוד בשנה ראשונה שהוא עדיין מפחד מהכל, ו"ילד0טוב" והכל? ואמא שלו לא אמרה כלום?

hollypop girl

New member
גם אני חשבתי על זה, ואין לי מושג...זאת טעות

די מוזרה לא? כאילו למה רולינג לא פשוט הוסיפה עכברושים לרשימת החיות המותרות...?

timetraveler900

New member
אולי יש לו אישור מיוחד

אנחנו יודעים שהוא היה שייך לפרסי ושרסי גם הביא אותו להוגוורטס. אולי אז היו חייבים להביא חיה לשם שינוי צורה וכל מה שהיה לוויזלים הוא סקאברס אז וויתרו להם כי ידעו שאין להם מספיק כסף.. אולי זה ככה גם אצל רון פשוט כדי שלא ירגיש שהוא היחיד בלי חיה...

Superboi

New member
לי ג'ורדן הביא טרנטולה וג'יני הביאה צמרור

לדעתי המשפט הזה הוא יותר המלצה/תזכורת על כך שתלמידים יכולים להביא חיות מהסוג הזה.
או לחלופין, צוות בית הספר מטפל רק בחתולים, ינשופים וקרפדות, ועל כל שאר החיות התלמידים אחראים.

OKDeSign

New member
המשפט תקף רק על שנה ראשונה לא?

ואם כן אז יכול להיות שסקאברס הובא כחיה של פרד וג'ורד..

HassiD

New member
לא, בספר כתוב "תלמידים", ולא רק שנה ראשונה

על שנה ראשונה אסרו להביא מטאטאים....

HassiD

New member
מהם התעלמתי מראש

אחרי הכל, לי ג'ורדן לא בדיוק סמל להתנהגות טובה, ועד כמה שזכור לי, ג'יני הביאה אותו בשנה די מתקדמת, ככה שהיא כבר פחות "שמה" על החוקים... (כמו כל מי שקנה דברים מפרד וג'ורג'...

אני נוטה להסכים איתך

כי ידוע שבהדוויג טיפלו בבית הספר אחרי שהיא נפגעה אבל לא נראה לי שהיו מטפלים מי יודע מה בעכברוש או בטרנטולה (אולי האגריד היה מסכים לעזור אבל לא שאר בית הספר)

למעלה