סצנות של קנאה

Thessalian

New member
סצנות של קנאה

בקבוצה בה אני משחקת את סיטרה, הצועניה הנחמדה חובבת הרעלים שלי, הגעתי למצב משונה מאוד, ורציתי לשאול את דעתכם בנוגע לדרך הטיפול במצב. סיטרה, למי שלא מכיר אותה, הינה צועניה מקסימה, בת 20 ואלמנה, לצערה. היא נשבעה לאהוב אך ורק את בעלה המנוח, ואף נקמה את נקמת מותו במו ידיה ופגיונו של בעלה האהוב. מאז עברו שנתיים וחצי בערך, סיטרה הסתובבה ביבשות השונות ועסקה בהכנת ומכירת רעלים וסמי-נגד לבעלי הממון. לפני מספר חודשים, בזמן משחק, היא הצטרפה לקבוצת ההרפתקנים הנוכחית שלה, לאחר שהחליטה להגיע ליבשת חדשה ולפתוח חיים חדשים עם אנשים חדשים. בזמן הזה, הקבוצה הספיקה להישאב לעולם של רייבנלופט, שם הצטרף לקבוצה חבר חדש בשם טובוק. לאחר שסיטרה התרגלה לנוכחותו של טובוק בסביבה, הם נהיו ביחסים טובים (לא משהו מיוחד, יחסים רגילים בין בני חבורה). בשלב מסוים הצטרפה לקבוצתנו דב"שית בשם ת'יאה, אשר מכל הבחינות נראה כי היא עליונה עלינו בכמה וכמה דרגות. כבר מההתחלה בני החבורה סמכו על ת'יאה, ורק סיטרה הפגינה כלפיה עוינות וחוסר אמון, שכן ת'יאה לא הוכיחה את עצמה בפני סיטרה. העניין הגיע כבר כמה וכמה פעמים למצב של כמעט-דו-קרב בין שתי הבנות (ואם עלה בדעתכם המונח cat fight - הסירו אותו בזה הרגע בבקשה), שכן ת'יאה מאמינה במה שקרוי בעיניה כבוד, וסיטרה מאמינה שת'יאה היא מתחזה מסוג כלשהו שאולי מנסה להוביל את הקבוצה למלכודת. לא עוזרת העובדה שכל הקבוצה "התמכרה" לת'יאה, לפי הגדרת סיטרה. בייחוד טובוק, או לפחות זה מה שסיטרה רואה. בשלב מסוים בפגישה האחרונה, סיטרה הגיעה למצב שבו היא לא יכולה להישאר באותו מקום עם טובוק או עם ת'יאה (או עם חלק ניכר משאר הקבוצה, מסיבות של בעיות אגו בין חברים אחרים שסיטרה פשוט לא יכלה לסבול) ותיארה את הקבוצה כ"שני קירות" (שני בעלי האגו), "אלילה וזנב" (ת'יאה וטובוק). על כך אמרה אחת הדמויות שסיטרה "סתם מקנאת" על זה שטובוק נמצא כל הזמן עם ת'יאה. התגובה המיידית, שלי כשחקנית, היתה "אני? מה פתאום? הא!!", ותוך כדי התגובה פשוט קלטתי שזה נכון... מסתבר שהצדק היה עם ניהאו, כשנאמר שיש דברים שהדמות יודעת והשחקן לא תמיד. בקיצור, עכשיו אני לא בדיוק יודעת להתמודד עם המצב הזה של קנאה-מול-צורך להישאר ביחד בקבוצה. סיטרה לא תעזוב את הקבוצה, וטובוק לא יעזוב את סיטרה, בין השאר בגלל שהוא הבטיח לה לא לעשות כן. השאלה היא - איך הולכים מכאן?

רמץ

New member
מעניין. תמשיכי לעדכן.

מדוע בדיוק הצטרפה ת'יאה לחבורה? מה ת'יאה עושה? במה היא טובה כל כך? אילו עוד דמויות יש בחבורה? אילו מצבים כמעט גרמו למצב של דו-קרב?

Thessalian

New member
והרי הפירוט

ת'יאה הצטרפה לחבורה, כנראה כי היא נשלחה על ידי המסדר שלה (אנחנו עד עכשיו לא ממש בטוחים מאיפה היא הגיעה, מה שלא עוזר לאמון של סיטרה בה), לעזור לנו לנקום את נקמתנו ב-Evil overlord שהיינו צריכים להרוג. עכשיו היא איתנו בשביל להשמיד את שליחי האל Ba'al - המשימה החדשה שלנו, ככל הנראה. היא טובה בערך בכל דבר שהיא עושה, פלוס היא לוחמת נהדרת, יפה וצדיקה, מה שמשגע את הדמות שלי לחלוטין (בין השאר כי סיטרה פשוט לא מאמינה שהיא באמת כזו). הנפשות הפועלות הנוספות בקבוצה: - טובוק (Tuvok): לוחם אמיץ, סוג של קוסם-לוחם, נראה טוב וחובב מראות, גילוחים, מסרקים והברקות שריון. השחקן מצחיק את כולנו עם זה בכל פעם מחדש. הגיע מעולם שאינו עולם המוצא של רוב דמויות החבורה, נשאב בצורה כלשהי לרייבנלופט ושם פגשנו אותו, בתקרית מצערת במהלכה הוא חטף את קלקתיוס וסיים כבול בעצמו. - פריס (Ferris): ריינג'ר משעשע, לא האיש הכי חכם בעולם ולפעמים טורח להביע את זה בקול רם. משחק אותו המנחה של הקבוצה, שהיה שחקן עד לא מזמן (השחקן של טובוק הוא המנחה הקודם שלנו, ואולי יחזור להיות כזה בעתיד. לא בטוחים, ואישית אני נורא נהנית ממנו בתור שחקן). - גארת' (Garth): כוהן אלפי ל"אמא טבע" - האלה שאנטי (במלרע), אלף נמוך ושמנמן (1.40 מ'), לרוב נעים הליכות, למרות שלוקח הרבה זמן לכל אחד חוץ מת'יאה לזכות באמונו. נוטה להנעים את זמננו בהרצאות על אמא טבע, ולהחליף עם סיטרה מתכונים לרעלים וסמי נגד. - קלקאתיוס (Kalkathius): מכשף אלפי, בדף הדמות שלו הוא בעל אינטליגנציה בשמיים, אבל השחקן מצליח לגרום לו להיראות נורא דבילי מדי פעם. מדובר באלף גבוה בעל עיניים אפורות וחסרות אישונים (כתוצאה מאיזושהי עיסקה, שאת טיבה לא הבנתי, שנעשתה קצת לפני שהצטרפתי לקבוצה). - פיוטר (Pyotr): צועני, כמו סיטרה, אבל לא בעל דם צועני מלא, מה גם שעולם המוצא שלו הוא *כן* רייבנלופט. טיפוס מסתורי עם עורב מדבר. - ת'יאה (Theya, Hermatheya): עוד אחת מהדמויות של המנחה שלנו. עליה כבר שמעתם. - סיטרה (Citra): נו, זאת. לא חשובה. הדמות המדהימה שלי. לשאלתך, רמץ, המצבים שכמעט גרמו לדו-קרב הם בעיקר כשסיטרה המשיכה לעקוץ את ת'יאה, שטורחת להתייחס אליה כמו ילדה קטנה ומטומטמת לפעמים. בעיקר קצרים בהבנה וטובוק שלא מבין שהרבה מהעניין הולך, מבחינת סיטרה, מסביבו.

DIDGIN

New member
הלוואי עלי ועל הקבוצה שלי!

לדעתי היא צריכה כרגע להמשיך להיות בקונפליקט פנימי ובפועל "להחליט שלא להחליט" (מניסיון, זה קורה הרבה כשאתה צריך להחליט החלטה קשה). לכי תדעי, אולי אירוע חיצוני ישפיע על מהלך העניינים באופן שיגרום לה לפעול?

למעלה