סצנות סקס

סצנות סקס

אוקיי, ראיתי עכשיו את "לקחת חיים" ואני תוהה לעצמי מה נסגר עם הסצינות סקס של אנג'לינה בסרטים. כאילו, זה כמעט פורנו... כאילו, היא שחקנית מכובדת שמקומה בפסגות הוליווד הוא בטוח, אז היא היא יכולה להרשות לעצמה לעשות סצנות כאלה כמו עם איתן הוק ב"לקחת חיים" ועם אנטוניו בנדרס ב"חטא הראשון" ??? כאילו, מצד הצופים והמעריצים (ראה דוגמא:אנחנו) זה סבבה, אבל איך לה לא אכפת להתערטל באופן כ"כ מביש

yotam 14

New member
אישית,אני חשבתי שזה לא במקום.

יש הבדל בין סצינת סקס שהיא עדינה,בחושך,שרואים שתי דמויות מתחבקות ונאחנו,לבין סצינת סקס בה רואים חצי שד,והיא בוטה... אומנם זה לא הפריע לי,אבל אני לא מבין למה היא צריכה לעשות את זה..

¶ music girl

New member
גם מסכימה ../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

גם אני חושבת שזה מיותר. יש לה שם. היא שחקנית על רמה, ולדעתי כל הסצנות בעירום בסרטים שלה רק מורידים מערכה כשחקנית מכובדת.

Leen TaLL

New member
זה המיוחד בה...

זה לא מוריד מערכה מה הקשר?!!!! היא עושה סצינות סקס..היא עושה את הדברים שנדרשים ממנה..מהתפקיד שלה עד הסוף! זה דווקא לדעתי שחקנית פי 2 יותר מוערכת..שעושה מה שמתבקש מהתפקיד שלה עד הסוף..בלי בושה והתנצלויות.. למשל בלקחת חיים- אם הסצינה הייתה בחושך והיינו רואים רק את הראשים שלהם אז איפה הייתה ההמחשה של הטירוף חושים שהם סופסוף מימשו את האהבה שלהם?!!? היא פשוט העבירה מה שהיא צריכה להעביר.. לא משחקת בתור שחקנית פורנו..אלא שחקנית שמשחקת את הדמות שלה גם אם זה דורש ממנה לחשוף ולהסחף..כי כזאת היא אנג'י וזה מה שמיוחד בה שהיא לא כמו כולן..לא איכפת לה מה חושבים עליה..עושה מה שצריך עד הסוף..והיא עדיין אחת השחקניות היותר מוערכות בהוליווד חח חפרתי אבל אסור לזלזל בה פשוט אסור!

¶ music girl

New member
תאמין לי ../images/Emo28.gif

שיש סרטים שבהם היא מופיעה בעירום, ולדעתי זה ממש לא נחוץ, כאלו זה לא מה שיעשה את הסרט ליותר טוב. גם ככה הוא טוב עצם הופעתה בו, אז למה גם להיחשף בעירום? יש סרטים כמו ג'יה שבסדר, אפשר להבין את העירום בסרט, אבל ניקח למשל את לקחת חיים וירח מעל המדבר, זה באמת היה כ"כ נחוץ העירום שלה לסרטים הללו
אני חושבת שאם היא לא הייתה חושפת את עצמה במקלחת בירח מעל המדבר אז היא הייתה מקבלת אותם שבחים על הסרט. ובלקחת חיים, בתור הכוכבת הראשית בסרט כ"כ רציני אני חושבת שזה היה מיותר. אני לא אומרת שהסצנה צריכה להיות בחושך ושיראו רק את הראשים שלהם,כפי שאמרת, כי אחרת הסרט לא יהיה שווה. אני רק אומרת שאם היא סוגרת את החלוק קצת יותר ואז לא היו רואים את מה שרואים, אז זה היה עדיף... זה לא שאני לא רוצה לראות אותה בעירום, הרי זאת אנג'לינה
,אני רק אומרת שיש סרטים שהעירום פשוט לא מתאים בהם.

The Lost Girl17

New member
חח ולא לדבר על "החטא הראשון"..

זה כאילו אשכרה נמצא ב"פורנו" בווידיאונים.. אבל זה כל היופי בה לדעתי..היא לא שמה זין בתכלס.. בגלל זה אני אוהבת אותה, בגלל זה היא שונה מכל השחקניות האחרות.. היא סקסיייייייית, היא משדרת את זה..בין אם היא לא רוצה גם..

אני חושב שקצת הגזמת!!

ממה שזכור לי...ואני לא זוכר את השמות של הסרטים! אבל יצא לי לראות כמה סרטים שלה...ונכון שהיו שם סצינות לסביות...וסצינות של זיון עם בחורים!!...אבל המקסימום שהיא הסכימה שייראו לה...זה את החזה שלה!! ואת התחת. זה הכל!! אז אני לא מסכים עם הקביעה שלך "פורנו"!!! יש הבדל גדול. יכול להיות שאנחנו לא מדברים על אותם סרטים שאת מדברת....אבל..אני חושב שהגזמת.

rock lady

New member
מה זאת אומרת הגזימה?!

אתה בעצמך אמרת שרואים לה שם חזה ותחת זה לא מספיק? ועם כל הכבוד לתאוריה שלך בסרט "ג`יה" של אנג`י לא יודעת אם ראית או לא היא משחקת שם לסבית ולא רואים לה רק חזה ותחת רואים לה שם הכל! אמנם מרחוק אבל זה לא משנה את העובדה! היא הצטלמה בעירום מלא! וחצי מהסרט עסק בסצינות הסקס שלה עם חברתה הלסבית וגם אנג`י בעצמה אמרה שזה לא אכפת לה ומצידה היא היתה הולכת ברחוב בלי חלק עליון! אה... וד"א מה הקטע שהיא מראה כל סרט שיוצא לה למדוקס אפילו שיש בו סצינות אירוטיות? הוא בסה"כ בן 3 מה הוא צריך לראות את אמא שלו מפזזת על המסך חצי עירומה?!

iwannakill

New member
סקס עירום ויחסי מין

זה לא דבר רע רק בגלל שאנשים נבוכים מזה !! למה שהוא לא יראה את זה??

rock lady

New member
אני לא אמרתי...

שאני נבוכה מזה להפך כבר די התרגלתי שבכל סרט יהיה משו ולא רק של אנג`י כל סרט שיוצא היום יש שם קטע אבל בכל זאת שהבן שלך יהיה בן 3 את תראי לו סרטים כמו "החטא הראשון" או כל סרט אחר זה לא חינוכי ומה ילד בן 3 צריך להסתובב עם תמונות עירום מסרטים בראש שלו?

iwannakill

New member
סקס בסירטי ווידאו..

סקס מהמגזינים..חחחח.. אותו דבר! אבל אני אומרת שהיא לא צריכה להיתביש בזה שהיא מראה את גופה והכל , ולמה זה לא חינוכי? זה טיבעי.. זה לא שהילד יראה את זה ויתחיל לאנוס פה נשים.

itsme18

New member
עם כל הכבוד לאנג'לינה,

היא לא הבימאית, ולא המפיקה. היא משחקת לפי תסריט. אמנם זה נכון שזו החלטה שלה אם לקחת על עצמה תפקיד שהיא יודעת שיש בו סצנות סקס נועזות (ואגב, הן לא תמיד נועזות), אבל אם היא כבר לקחה את התפקיד, היא פשוט משחקת לפי מה שנקבע מראש. אם רוצים לבוא בטענות למישהו, זה לבמאי, תסריטאי וכל החבר'ה. או לתעשיית הסרטים שהחליטה שהדבר היחיד שמוכר זה סקס (ממש רחוק מהמציאות, הא...?!) ואגב, אישית, סרטים שבהם אין שום קשר לסצינת סקס והיא לא תורמת להבנת הדמות, הקשר בין הדמויות או העלילה- אני לא מעריכה במיוחד. כי זה סקס למטרות רייטינג. אבל דוקא בסרטים שהוזכרו אני חושבת שהיה מאד נחוץ להראות את הסצינות כמו שצולמו, וזה כן הוסיף המון תוכן. למשל, "בחטא הראשון"- כל הסרט מדבר על התשוקה ביניהם שגרמה לבנדראס לעשות דברים מטורפים בשביל אנג'לינה (לא זוכרת את שמות הדמויות, תסלחו לי). וכך גם ב"לקחת חיים".

לונה..

New member
I just love

the way you think
האמת היא שפתחתי תגובה וגם קשקשתי על ההפקה והבימוי אבל לא הסתדר לי כל כך, אז סגרתי והנה, חסכת לי בערך הכל.

ולריה1

New member
מביש?

ההפך! זה רק מראה איזה שחקנית טובה היא שהיא מוכנה לשחק כמעט הכל! בניגוד לחלק שחקנים שלא יסכימו, אז סלח לי אבל זה לא נקרא להיות שחקן! אנג'י היא שחקנית אמיתית ובגלל זה היא כ"כ מוערכת! וכולה סצנת סקס אפשר לחשוב בכאילו מה קרה..וזה גם לא כזה נועז כמו שאתם עושים מזה.. גם אני במקומה הייתי משחקת את זה בשמחה רבה כל עוד זה חלק מהתסריט זאת העבודה שלה..אז למה לא? בכיף אני אומרת..

iwannakill

New member
גמני חושבת שעושים מזה ענין גדול

דבר ראשון זה הבימאים/מפיקים/וכ'ו... שדורשים זאת וכמובן שכדי לעשות כל סצנה כזאת מעלים לה בשכר.. זה ברור דבר שני עם זה לא מפריע לה (למיטב ידיעתי כי עם זה היה מפריע היא היתה מפסיקה עם זה) אז זה לא צריך להפריע לנו ;) (כמו למשל המקרה עם מדוקס, היא הרי בסופו של דבר תפסיק את זה בישבילו)

maya8aj

New member
אבל אתם לא חושבים שמדוקס יגדל?

ויראה את הסרטים האלה?? שמעו, אני בכלל נגד ערום.. זה הגוף שלה, ואני לא חושבת שכל העולם צריך לראות אותו... אבל אם היא בוחרת כן להראות אותו אז זה רצון שלה, החלטה שלה! מי אנחנו שנגיד מה לכבודה ומה לא?! מי שלא מוצא חן בעיניו, כמוני, שפשוט יוותר על לראות את זה ספציפי.. את החלקים שבהם היא ערומה ח-ל-ק-י-ת... זכותה לעשות מה שהיא רוצה אף אחד לא מכריח אותה מגיע לאישה הזאת את כל הערכה שבעולם... וזהו!! תנו לא את מה שמגיע לה בלי לשפוו אותה על ההחלטות שלה...

איך אפשר לא לארות אותה ערומה??

מדובר בבחורה הכי כוסית על גבי כדור הארץ הזה!! כמה סקסיות נשפך ממנה!! אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

The Lost Girl17

New member
אבל כאילו, אני בתור בת גם נהנית..

חחח כאילו היא פשוט מושלמת..ומה אני בכיתה א'..בואו נעביר כשיש סצינה מביכה..איזה שטויות.. היא כ"כ שווווווווווווווווווווווווה.. וכמו שאמרו פה כבר, זה חלק מהמשחק..ואני גם משחקת, ז"א לא רק בבי"ס במגמת תיאטרון, בכלליות..אז יותר מבינים את זה.. זה חלק מזה..ותמיד אנג'י משדרת כ"כ הרבה תשוקה..הרבה יותר ממה ששחקנים מסוגלים לעשות..זה בא לה טבעי אנשים..זה חלק מזה בכל מקרה..יש כאלה שמסכימים ויש כאלה שלא..אני לא נגד..אני גם לא בעד מהקיצונים..אני בסבבה..

למעלה