סצם, מנסה לצייר...

manic_subsidal

New member
סצם, מנסה לצייר...

אני מנסה לאחרונה לצייר משהוא טיפה רציני מעבר למה שאני מצייר תמיד כי נמאס לי לצייר שטויות (שזה רק מה שציירתי כל מיני דברים בתלת מימד וזה... בכל מקרה כדאי שאני אקצר כי אחרת אף אחד לא קורה במיוחד כשאתה מבקר בפורום פעם בשנה)

manic_subsidal

New member
אוי מצטער... שכחתי את התמונה

בכל מקרה : אז מה אתם אומרים? יש לי עוד סיכוי שיצא מזה משו? ויש לכם טיפים? עשיתי את זה בעיקר מלהיסתכל בתמונות

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ברוך בואך אל פורום אמנות בתפוז
אני מקווה שתבוא לכאן יותר מפעם בשנה והעיקר שתהנה כאן יחד איתנו. אם אני לא טועה, ציירת שם פלג גוף תחתון של אשה, בטן ואגן
רמת הרישום היא של צייר מתחיל, אז אין טעם לומר אם זה יפה או לא, אבל מה שכן ניתן לומר זה שאם אתה אוהב את זה כדאי ללמוד את הנושא יותר לעומק, יש חוברות ספרים קורסים, שיעורים פרטיים, רק תבחר. שוה ברוך בואך אל הפורום.

manic_subsidal

New member
סך הכל

זה פורום נחמד הבעיה שלי שדופקים פה מושגים ו כל מיני דברים שאפילו לא דיימיינתי שקיימים ולא כלכך פורום של הצגת עבודות כמו שחשבתי אבל אני מנסה.. כולם אומרים את זה לך תלמד שרירים בלה בלה בלה תלמיד בכתה י"א נראה כאן למישו שיש לי זמן לדברים כאילו? יש לי עכשיו מתכונת ביום חמישי ואז בגרות ביום ראשון ואז מתכונת ביום ראשון ועבודות בלאט יאללה חופש, קדימה חופש

*GormE*

New member
אני בכיתה ה´ בערך התחלתי להבחין

בשרירים, כיום זה יוצא לי אוטומטית על הנייר. אבל זה בגלל שאני גם חולה על ביולוגיה ונורא נהנית מללמוד על מיקומים של עצמות ושרירים

למעלה