סצינה

meyrav a

New member
סצינה

זהו, הגעת להחלטה. יש לך ערב פנוי ריגשית ופיזית החלטת שהפעם לא תשארי בבית, לבד. התארגנת (מקלחת, תגלחת וכו'
) עלית על מדי א' + צבעי "מלחמה"
ויצאת מה
הגעת לפאב/ בר / או "וואט אבר" נדלקת על מישהי נוצר קשר עין הוחלפו מבטים ומה הלאה? מה את היית עושה הלאה ? נגשת באסרטיביות? מחכה שהיא תיגש? שולחת נציגה / מלצרית במקומך? ועם יש כימיה ? מה את עושה? סוגרת את הערב בהחלפת טלפונים? או שמא... גומרת את הערב אצלי? או אצלך? מה את ן אומרת ?

ללא שום היסוס הייתי ניגשת ו.....

מזמינה אותה לדרינק,מנסה לשוחח איתה על עינייני היום ואם היא ממש מוצאת חן בעיניי יש סיכויי טוב מאוד שהסוף יהיה אצלי בדירה.נועזת?אולי יגידו ,אבל ככה אני!

oshkoshi

New member
אז נכון...........

שיש לך ערב פנוי ונכון...שהשקעת במקלחת ותגלחת..... ונכון שהבחורה מצאה חן בעינייך...... יש מצב שבו הייתי יוזמת וניגשת אליה (הלואי על מי אני עובדת.....) אבל הייתי מסתפקת בשיחה אל תוך הלילה עם קפה ביד (סיגריה) ,והחלפת טלפונים ומשאירה משהו לפעם הבאה...............

meyrav a

New member
תודה לאקילולי תודה אוש'

אז זהו בתיאורטי הכל טוב ויפה גם אני הייתי ניגשת ויוזמת ... אבל (למה תמיד הוא מגיע?) בתכל'ס נדמה לי שרגליים קרות הוא המינוח הנכון לרגע זה.. מי עוד משתפת?
מי באה בשישי לרישפונשים? ל"חמם " את הרגליים...

Love is mine

New member
איזה אומץ...

נגיד שהגעתי להחלטה... ערב פנוי וכו'... אין סיכוי שאני עוברת את שלב היציאה מהבית... הלוואי והיה לי האומץ!

פאמקי

New member
תגידי...

ההחלטה מודעת? על מה הלכת בצבעי המלחמה, הרמוני או דיס הרמוני? פאב סטרייטי או ללסביות?
יכולה לומר, שראיתי מישהי, שמצאה חן בעיניי, ודי בטוחה שהיא משלנו, כתבתי פתק מסוגנן, אך בגלל "מעגל האבטחה" (היא מעט מפורסמת) שהיה סביבה, הוא עד עכשיו אצלי בארנק...
אם לא אמצא אהבה מהר, אחפש אותה ואתן לה אותו (אל תגידו שלא הזהרתי!). ומקווה, שיהיה סיפור לספר לנכדים.

"סבב ניקים"

א. למה בחרת בניק הזה? ב. בת כמה את? ג. מתי גילית שאת לסבית? ד. מה עיסוקך בקודש? ה. מאיזה איזור בארצנו הקטנטונת ? ו. פנויה/ תפוסה/ מצב משפחתי... על כל מה שמשתמע.. ז.אין ח.האם היית משקיע במערכת יחסים כאשר יש מרחק גאוגפי? (סתם זה נשאיר לשרשור אחר..

עוד משהו..

אם למשהי יש עוד שאלות שיכולות לעניין - מוזמנת ........ (ולא להרדם על המקלדת בבקשה!)

פאמקי

New member
אה... אז זה סבב ניקים...../images/Emo13.gif

אענה על השאלון שלך... א. למה בחרת בניק הזה? פאמקי מתחלק לשניים- פאם: כי אני "מוגדרת" נשית, קי: חלק ממייקי, שם החיבה שלי. אחד מהשמות.. ב. בת כמה את? 34, נו טוב, 35 עוד 29 ימים, אבל מי סופר
ג. מתי גילית שאת לסבית? לפני שנתיים. ד. מה עיסוקך בקודש? מדריכה בפנימיה. ה. מאיזה איזור בארצנו הקטנטונת ? שפלה. ו. פנויה/ תפוסה/ מצב משפחתי... על כל מה שמשתמע..- רווקה ופנויה... מזה מספר ימים. ח.האם היית משקיע במערכת יחסים כאשר יש מרחק גאוגפי? כהתחלה, לתקופה מסויימת, כן. לטווח הארוך, לא מאמינה בקשר מרחוק.

meyrav a

New member
מייקי

את "זכית " לראות אותי בצבעוני וגם "בשחור לבן" אז את יודעת שאני הולכת על עדין (כן אני ) ורוצה עזרה לפריצת המעגל....

פאמקי

New member
מירבי יקירתי...

מאמינה שכל דבר מגיע בעיתו. "מעגל האבטחה" סימל שלא זה הזמן להגיע אליה. ואולי היא לא נכונה לי?
לי יש סבלנות. את הנכונה, לא אחפש אך היא בהחלט תגיע. אין לי ספק.
עכשיו, נהנית מהזמן שלי עם עצמי.

תובנה נהדרת!!

אפשר רק ללמוד מהכתובים! ונחזור לשאלה .. אפשר סבב ניקים?? IWWOO - (איזה קרציבלה אני משהו נורא..)

למעלה