סצינה אהובה...

Padme Amidala

New member
סצינה אהובה... ../images/Emo124.gif

אוקיי- מה הסצינה שאתם הכי אוהבים מכל הסאגה? בשבוע "תקווה חדשה" שאלתי אתכם מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט אבל נראה לי שהגיע הזמן להתעמק בסאגה כולה...
אז אצלי זה ככה- הסצינה שאני הכי אוהבת זה החתונה של פדמה ואנאקין (נו, אתם מכירים אותי!)- בגלל הצבעים, המוזיקה, האווירה... עוד סצינות שאני מאוד אוהבת- ב"האימפריה מכה שנית", כשלוק קורא לליה והיא שומעת אותו בעזרת הכוח- אהבתי את זה מאוד, אפילו יותר מהסצינה שדארת' וידר אומר לו שהוא אביו (אבל גם את זאת אני ממש אוהבת!), וחוץ מזה יש גם את הסצינה ב"שובו של הג'דיי", סצינת הסיום, כשכולם חוגגים ולוק רואה את הרוחות של אובי וואן, יודה, ו...אנאקין. ומה חוץ מזה? כל סצינה של ליה והאן כשהם יורדים אחד על השני- בכלל, אני מתה על הסצינות של האן כי הוא ללא ספק הדמות הכי הומוריסטית בסאגה, הדברים שהוא אומר באמת מצחיקים ולא מאולצים וסתם מנסים להצחיק כמו של ג'אר ג'אר למשל. הירידות של האן וליה אחד על השני פשוט נהדרות- אמרתי את זה אולי 1000 פעמים אבל אין לי בעיה לומר את זה שוב ושוב!

Lu Tze

New member
במלחמת הכוכבים יש כל כך הרבה סצינות

מצויינות שאני אפילו לא יכול לבחור אחת. הכמה הראשונות שצצות לי בראש הן הסצינה בארמון של ג'אבה בסרט ה-3 כשתופסים אותם. כשבן מסביס את אנשי החול, כשלוק פוגע בפעם הראשונה את יודה ואת הקטע שבו יודה מגלה ללוק מי הוא. וכמובן יש את i am your father.

Sith Master

New member
I can help you ../images/Emo19.gif

I can help you, I can't fight a war for you! לא זוכר ת הסצינה! אבל המשפט גאוני!!!

Padme Amidala

New member
מממ... אני זוכרת!

כשהמלכה אמידלה בחללית, בדרך חזרה לנאבו- קוואי גון אומר לה את זה ואז היא מבקשת עזרה מג'אר ג'אר.

fresh mishmesh

New member
נו באמת...

איך שכחתם את הסצינה המוכרת והאהובה כ"כ... זאת בסרט "תקווה חדשה" עם המפציצים הקטנים האלה, וויידר אומר: the force is strong with this one או משהו כזה... מישהו מעלי כתב את זה, אבל לא הייתי בטוחה אם בסרט הראשון או השלישי, אז... אני גם אוהבת את הסצינה שיודה מת ואז לוק מדבר עם הרוח של אובי וואן... זה עצוב... וכשויידר מציל את לוק, מתחשמל ומת.... זה גם יפה...

Padme Amidala

New member
צודקת...

שכחתי גם לציין את הסצינה המעולה שבה לוק מוריד לדארת' וידר את המסיכה ורואים את הפנים של אנאקין... אבא שלי לפעמים נוהג להתבדח איתי על זה ולומר לי "תראי, זה מה שנשאר מאנאקין שלך..."- אבל בלי שום קשר להיידן, הסצינה הזאת באמת נגעה לליבי מהרגע הראשון שראיתי אותה- היה עצוב לראות שהפנים ההרוסות, העצובות, ובמצולקות האלו- הן מה שמסתתר באמת מאחורי דארת' וידר הקשוח והרשע...

DarkMagician

New member
טוב אצלי זה הולך ככה...

-אני מחלק לכמה קטגוריות- *הסצינה האהובה ביותר שלי היא: ~מהטרילוגיה הישנה (יש לי שלוש): 1)ב"איפריה המכה שנית", הקטע הקלאסי ביותר בכל מלחמת הכוכבים (תופים!!!) הקטע בו מכריז דארת' ויידר על היותר אב ביולוגי ללוק! 2)מ"שובו של הג'דיי" שיודה מת (עצוווווב) ואז בן מדבר ומסביר ללוק שיש לו אחות (...) 3)כל הסוף של "שובו של הג'דיי" (שדרך אגב הסרט הכי אהוב עלי מכל סרטי מלחמת הכוכבים): מהקטע שדארת' ויידר מציל את לוק מהקיסר, פיצוץ כוכב המוות ולבסוף החגיגה באנדור עם כולם כולל הרוחות של בן, אנקין ויודה!!!! ~מהטרילוגיה החדשה (גם פה יש לי כמה): 1)ב"אימת הפאנטום" הפלישה של פדרציית הסחר והמפגש בין ג'אר ג'אר לקוואי-גון. 2)הסוף של "אימת הפאנטום שכולל את הקרב שבין אובי וואן וקוואי-גון לבין דארת' מול, המוות והלוויה של קוואי-גון והחגיגה הסופית של השלום בין הגונגים לנאבו (במיוחד החלק שביג נאס בוס צועק "פייייייס" [שלום]) 3)ב"מתקפת המשובטים": -הסצינה של "ההוצאה להורג" של אנקין, אובי ואן ופאדמה והקטעים שם שהמשתנה רוצה להרוג את פאדמה אבל זה לא מצליח לו. -הקרב בין יודה לדוקו (כיאילו די מובן!!!!)!!! -הקטע שהחרק הענקי הזה שמולך בקאמינו מוסר לדוקו את התוכניות של מה אם לא כוכב המוות!!!!!! -ובל נשכח, החתונה של אנקין ופאדמה!!!!!!!!!!!!!!!!!! די [הרבההההההההההההההההה] ארוך, זה מה שאני הכי אוהב!

Master Zizo

New member
I love U

I know... קטע בלתי נשכח, וכל הקטעים עם יודה באימפריה מכה שנית הם אדירים.

נתן 14

New member
אני מסכים אתך בהחלט...

בקשר לסצינות של האן וליה, והסצינה האהובה שלי אתם זה הנשיקה של ליה ולוק ב"אמפריה מכה שנית". ומה שקשור לסצינה האהובה מכל זה סצינת סיום הקרב של דארת' ויידר אם בן קנובי ב"תקווה החדשה.

למעלה