Padme Amidala
New member
סצינה אהובה... ../images/Emo124.gif
אוקיי- מה הסצינה שאתם הכי אוהבים מכל הסאגה? בשבוע "תקווה חדשה" שאלתי אתכם מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט אבל נראה לי שהגיע הזמן להתעמק בסאגה כולה...
אז אצלי זה ככה- הסצינה שאני הכי אוהבת זה החתונה של פדמה ואנאקין (נו, אתם מכירים אותי!)- בגלל הצבעים, המוזיקה, האווירה... עוד סצינות שאני מאוד אוהבת- ב"האימפריה מכה שנית", כשלוק קורא לליה והיא שומעת אותו בעזרת הכוח- אהבתי את זה מאוד, אפילו יותר מהסצינה שדארת' וידר אומר לו שהוא אביו (אבל גם את זאת אני ממש אוהבת!), וחוץ מזה יש גם את הסצינה ב"שובו של הג'דיי", סצינת הסיום, כשכולם חוגגים ולוק רואה את הרוחות של אובי וואן, יודה, ו...אנאקין. ומה חוץ מזה? כל סצינה של ליה והאן כשהם יורדים אחד על השני- בכלל, אני מתה על הסצינות של האן כי הוא ללא ספק הדמות הכי הומוריסטית בסאגה, הדברים שהוא אומר באמת מצחיקים ולא מאולצים וסתם מנסים להצחיק כמו של ג'אר ג'אר למשל. הירידות של האן וליה אחד על השני פשוט נהדרות- אמרתי את זה אולי 1000 פעמים אבל אין לי בעיה לומר את זה שוב ושוב!
אוקיי- מה הסצינה שאתם הכי אוהבים מכל הסאגה? בשבוע "תקווה חדשה" שאלתי אתכם מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט אבל נראה לי שהגיע הזמן להתעמק בסאגה כולה...