ספר

מצב
הנושא נעול.

shapira meir

New member
ספר

ספר
הסתבר לי שישנו ספר בשם "בעיקבות מבעיר השדות" 1967 כתב יצחק בן נר ואיורים נחום גוטמן. מדובר על חבורת ילדים שבולשים אחרי מבעיר שדות החיטה בעמק כאשר הטענה הנגדית היא שמי שאשם בשריפת השדות הוא קטר רכבת-העמק שפולט גיצים (זו היתה הטענה של הערבים שהואשמו בכך במציאות). מישהו מכיר את הספר? יודע היכן ניתן להשיגו? (באתרי האינטרנט הוכנסה שאלה)

mister K

New member
ספר נהדר

ספר
הסתבר לי שישנו ספר בשם "בעיקבות מבעיר השדות" 1967 כתב יצחק בן נר ואיורים נחום גוטמן. מדובר על חבורת ילדים שבולשים אחרי מבעיר שדות החיטה בעמק כאשר הטענה הנגדית היא שמי שאשם בשריפת השדות הוא קטר רכבת-העמק שפולט גיצים (זו היתה הטענה של הערבים שהואשמו בכך במציאות). מישהו מכיר את הספר? יודע היכן ניתן להשיגו? (באתרי האינטרנט הוכנסה שאלה)
ספר נהדר
קראתי אותו בתור ילד. רכבת העמק מככבת בספר הזה ומתוארת בו לפרטי פרטים לאחר שהילדים כוכבי הסיפור נוסעים בה לכל אורכה.

shapira meir

New member
ישנה סבירות

ספר נהדר
קראתי אותו בתור ילד. רכבת העמק מככבת בספר הזה ומתוארת בו לפרטי פרטים לאחר שהילדים כוכבי הסיפור נוסעים בה לכל אורכה.
ישנה סבירות
למצוא את הספר? ידוע היכן במקרה?

mister K

New member
הספר לא היה בבעלותי

ישנה סבירות
למצוא את הספר? ידוע היכן במקרה?
הספר לא היה בבעלותי
כיום אני לא יודע איפה אפשר להשיג אותו. אבל הוא מומלץ מאוד לכל מי שאוהב רכבות ורוצה ללמוד קצת על ההיסטוריה של רכבת העמק.

shapira meir

New member
ובאמצעותו

לי הוא מצא ספר על תולדות אל-על
ודן-בגלגלי הזמן.
ובאמצעותו
מצאתי את דון קישוט בתרגום ביאליק 1952 כספר כיס מה ששימש אותי בהדרכה בקטלוניה, הבלש תדהר, לוח המעורר לפועל ולחלוץ 1936 ועוד.

../images/Emo7.gifלי הוא לא מצא את גלגלי הזמן

לי הוא מצא ספר על תולדות אל-על
ודן-בגלגלי הזמן.
לי הוא לא מצא את גלגלי הזמן
עד היום הזה, כבר פניתי אליו מזמן.

וגם: "הראשונים כנהגים" של חיים רזיל

גלגלי הזמן מצוי בחנות: הגלריה לספרו
לספרות, רח' ש"ץ 8, ירושלים. נא לפנות למויישהל'ה: 02-6231087.
וגם: "הראשונים כנהגים" של חיים רזיל
רזילי ז"ל - ספר מעולה על התח"צ בארצנו מיום הקמתו ועד 1970. היה בחנות עותק ואני מקווה שעדיין יש.

ניסית אולי לחפש בספריות עירוניות???

ספר
ניסית אולי לחפש בספריות עירוניות???
אולי דווקא מהן תבוא הישועה....

הבעיה היא שכבר לפני 8 שנים ביקשתי

ספר
הבעיה היא שכבר לפני 8 שנים ביקשתי
מאיתמר לוי לשים לי בצד כל ספר על רכבת ואוטובוסים. כך שאני ראשון בתור בכל מקרה. אם יהיו לי עותקים, אעביר אותם לחברים האחרים פה בשמחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה