ספר ASP למתחילים היי חברה . מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב למתחילים. תודה מראש ויןם מצויין דוד.
D davyav New member 2/8/01 #1 ספר ASP למתחילים ../images/Emo6.gif היי חברה . מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב למתחילים. תודה מראש ויןם מצויין דוד.
ספר ASP למתחילים ../images/Emo6.gif היי חברה . מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב למתחילים. תודה מראש ויןם מצויין דוד.
י ילדה בלבן New member 2/8/01 #2 תלוי איך אתה מגדיר "למתחילים" הספר שהתחלתי איתו, ועד היום אני לא הולכת אפילו לשירותים בלעדיו... Professional Active Server Pages by Alex Homer, Dava Sussman, Brian Francis של Wrox
תלוי איך אתה מגדיר "למתחילים" הספר שהתחלתי איתו, ועד היום אני לא הולכת אפילו לשירותים בלעדיו... Professional Active Server Pages by Alex Homer, Dava Sussman, Brian Francis של Wrox
R rmarko New member 3/8/01 #5 אללה יגאל, סחה על המציאה ../images/Emo17.gif אני עוד רק מרפרף בין העמודים של זה - מרושם מראשוני הדבר הזה נראה מעולה! על הלינק!
אללה יגאל, סחה על המציאה ../images/Emo17.gif אני עוד רק מרפרף בין העמודים של זה - מרושם מראשוני הדבר הזה נראה מעולה! על הלינק!