ספר 5- השערות

ספר 5- השערות

מבחינת ספרים אני די משתעמם, הרי HP5 (קיצור ל-HARRY POTTER 5) יצא רק באמצע השנה הבאה (יש לכם הצעה לספרים אחרים טובים שכדאי לקרוא?), אז התחלתי להעלות השערות בקשר לספר הבא: א. לפי הכריכה, שאותה ראיתי כאן, יהיה פיניקס ענק, ושטיח מעופף. הפיניקס יכול להיות פוקס. ב. אולי נגלה מדוע דמבלדור חייך כאשר הארי סיפר לו שוולדמורט נגע בו? ג. האם סיריוס, לופין, גברת פיג, ושאר ה``חבורה`` יתאחדו? ד. האם... טוב, אני לא יודע. למישהו יש רעיון למשהו שיכול לקרות בספר הבא? 8-(

Winky

New member
תגובה

אז ככה, אני בהתחלה חשבתי שדמבלדור אפל ולכן הוא חייך אבל הוא עשה כל כך הרבה דברים נגד וולדמורט אז זה קצת מוזא אם הוא באמת היה בצד האפל אז הוא היה עוזר לוולדמורט וממציא סיפורים וכאלה. אני ממש מקווה שאלבוס לא אפל כי הוא חכם נורא ויכול כל כך לעזור להארי והתחלתי לחשוב שהוא היחיד שאפשר לבטוח בו אבל אני יודעת שלא נגלה בספר החמישי. זה בטוח שפיג היא קוסמת אולי אנימאגי אולי היא סתם קוסמת אני חושבת שכאשר דמבלדור אמר החבורה הישנה הוא התכוון לאלה לנלחמו בוולדמורט כשהוא שלט והיה חזק מתמיד לפני 17 שנה. דרך אגב, בכריכה של הספר החמישי במהדורה הבריטית יש עוף חול ושטיח מעופף וזה הזכיר לי את הספר והסדרה`` עוף החול והשטיח המעופף. חושבים שיש קשר? בכל מקרה, שטיח מעופף נראה לי מזה קולללללל.

Hermione G

New member
וגם...

אם החבורה הישנה תפגש שוב אז אולי מהם הארי ילמד על אמא שלו כי יש שמועות שנדע על לילי יותר בספר 5... וגם אני חושבת שהמורה החדשה ללוחמה בכוחות האאופל תהיה פיג שהיא בטוח מכשפה כי ג`יי קיי אמרה שהיא...

sarah

New member
ספרים מומלצים

האאא (אני לא ממש אוהבת,או בעצם שונאת סיפרות פנטסיה חוץ מהארי פוטר אז על תפתחו צפיות להמלצה על ההוביט) בעיקר: כלבם של בני בסקרוויל (מאוד דומה ל&האסיר מאזקבאן,וממש ממש ממש ממש ספר טוב) וגם ``הבית ברחוב גריבלדי`` שזה יותר כמו דו``ח על איך מצאו את איכמן והביאו אותו לארץ .... (מייבש...לקח לי לקרוא אותו חודש אבל,המממ נחמד) זהו חסמ``בה חסמ``בה חסמ``בה (מי נתן לי לברוח מבית המשוגעים? איזה חוסר אחריות!) שרה,אוכלת גופות מתות

Hermione

New member
גם אני אמליץ:

אני דוקא מאוד אהבתי את ההוסיט וגם את טריולת ההמשכים שלו (שר הטבעות) והם ממש ממש ממש מומלצים (אם אהבת הארי פוטר, אני בטוחה שתאהב גם את זה). כלבם של בני בסקרוויל זה באמת יפה לפי מה שאני זוכרת, כי קראתי את זה מזמן. חוץ מזה, יש גם את ``שלושה בסירה אחת`` שזה מצחיק וחמוד וגם ספר נורא פשוט, ויש את ``הסיפור שאינו נגמר`` שזה נ-ו-ר-א מתוסבך, אבל גם נורא יפה. ויש עוד המון... אבל לא משנה. ולשרה- מי לעזאזל באמת נתן לך לברוח מבית משוגעים?!? מאנה, אוכלת שוקולד

Hermione G

New member
ספרים יפים...

הסיפור שאינו נגמר הוא ספר מ-ש-ג-ע!!! הוא האהוב עלי... חוץ מזה ``ילד האתמול`` של אסימוב הוא פשוט מצוין... אני אוהבת מאוד את ``כל מה שאני באמת צריך לדעת למדתי כבר בגן הילדים`` של רוברט פולגום....

Prongs

New member
תגובה! [כולל ספוילרים לHP4]

קודם כל אני חדש פה אז היי! דבר שני לדעתי השאלה הגדולה היא מה סנייפ אמור לעשות בשביל דמבלדור? (כן אני יודע שאתם חושבים עכשיו שאני דפוק ושזה ברור שהוא צריך לרגל) אבל! יש פה תיסבוך כי וול דיבר על שני אנשים שלא באו אחד מהם פחד והוא ישלם והשני (סנייפ) עזב אותו מזמן והוא ימות. אזי שאם סנייפ ילך לרגל ויפגוש את וול הוא ימות! אבל אי אפשר בלי סנייפ! זה כמו אנימיניאקס בלי השומר השמן עם הזיפים זה לא מסתדר! אבל עוד דבר שמעניין אותי זה מהי נבואתה האמיתית הראשונה של פרופ` טרילוני? אם לא שמתם לב אז בספר3 כשהארי מספר לדמבלדור את מה שסיביל אמרה הוא אומר (אני מתרגם על פי הזיכרון) ``אתה יודע הארי, יכול להיות שזאת הייתה נבואה אמיתית! כן אני סבור כך... מי היה מאמין? זה מעלה לה את מס` הנבואות האמיתיות ל2...... אז מה הייתה הראשונה? הנה מס` תאוריות 1) הנבואה הייתה שוול יפול ע``י אחד מן הפוטרים ולכן וול רצה להרוג אותם. אם אתם זוכרים אז בספר 3 כתוב שהפוטרים ידעו במשך הרבה זמן שוול אחריהם אבל לא כתוב למה הוא היה אחריהם! וגם בלילה ההוא במכתש גודריק וול צחק על לילי ואמר לה לזוז מדרכו ולתת לה להרוג את הארי אבל למה? בגלל שלא היה לו עיניין בה! הוא היה אחרי הפוטרים! ולילי היא לא ממשפחת פוטר לגמרי! עד כאן להיום אני חושב שנתתי לכם מספיק לקרא....... B-)

yearak

New member
עד HP5

עד HP5

אל תדאג, שיצא ב-2002 דראולינג מתכננת להוציא עוד שני ספרים בסידרה - זו אגב הסיבה שיציאתו של HP5 שוק נדחתה. לפי מה שקראתי בראיון איתה היא עובדת על FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM וגם על QUIDDISH THROUGH THE AGES שיכללו סיפורים קצרים!!!

Panther

New member
הספרים המשניים

לפי מה ששמעתי הם לא יהיו כחלק מהסדרה, אלא יותר כרקע. הם לא יהיו על הארי, הרמיוני ורון (למרות שהארי בתור המחפש הצעיר ביותר ב-100 שנה האחרונות יכול להיות שיזכירו אותו...) אלא הם יהיו על העולם הזה של הקסמים.

yearak

New member
נכון אבל

עדיין שווה לבקש מהקרובים מאמריקה לרוף לחנויות ולקנות אותם בשבילך לפני כולם :)

למעלה