ספר תהילים

מה, זה הכל?

זה כל מה שאלוהים מסוגל לעשות? "תבל רגזה ותרעש הארץ"? כולה רעש מצוקמק של 5 בסולם ריכטר. עלוב מאד! אני בטוח שיופיטר או שיווה היו מצליחים יותר. דרך אגב, אם ספר תהילים כל כך מוצלח בחיזוי רעידות אדמה, מה כתוב שם לגבי הרעידה הבאה? מתי היא תתרחש? ספר לנו, שנהיה מוכנים.

תראה

אם היינו יכולים לגזור כל יום נבואות מהתנך, והם היו מתרחשות למחרת, אז זה לא היה משאיר ספק למקור האלוהי שלו, נכון? אבל אם אלהים היה רוצה לשכנע אותנו בקיומו, מעל לכל ספק של כל אתאיסט, הוא היה יכול פשוט להציץ מאחורי הענן ולעשות לנו: הלו, אני פה, אל תשכחו להניח תפילין הבוקר. נכון? אז הוא לא עושה לא את זה ולא את זה וסיבותיו עימו. אבל הוא כן משאיר לנו עקבות פה ושם, כדי להזכיר לנו. לא כך?

כן...וכל מה שהוא ירצה זה תפילין

זה הרי ממש חשוב לו...ובמיוחד בבוקר. האם בין כל המאמינים לא ניתן למצוא אפילו אחד שמסוגל לקמצוץ של הגיון בריא ?

תחליט

או שאלוהים רוצה שנדע שהוא קיים או שלא. מה זה צריך להיות, כל הרמזים הקלושים והמפוקפקים האלו. הוא מעוניין לשכנע רק את הפתאים? ולגבי רעידות האדמה, בארץ יש רעידת אדמה בעצמה דומה לזו האחרונה מדי מספר שנים (בעולם יש עשרות כאלו מדי שנה). הקודמת היתה כמדומני ב1996. כל מאה שנה בערך יש באזורנו רעידת אדמה חזקה ממש (מעל 6 הסולם ריכטר). כלומר, מאז כתיבת התנ"ך היו מאות רעידות אדמה קלות ועשרות חזקות. נראה לי שתמצא לכל תאריך שתרצה רעידה המתאימה לו.

זוהר צפוני, אני מגיב על דבריך.

אם היינו יכולים לגזור כל יום נבואות מהתנך, והם היו מתרחשות למחרת, אז זה לא היה משאיר ספק למקור האלוהי שלו, נכון? תגובה: אתה טועה. היהודים ידעו שהם יגורשו לגלות עוד כשקיבלו את התורה (ויקרא כו, יד-לד). ***************************************************************** אבל אם אלהים היה רוצה לשכנע אותנו בקיומו, תגובה: הוא לא צריך לשכנע אותנו בקיומו, בשביל זה יש לנו הגיון (הודעה אחרונה שם). **************************************************************** אז הוא לא עושה לא את זה ולא את זה וסיבותיו עימו. תגובה: מסתבר שהוא עשה לנו גם את זה (ויקרא כו, יד-לד) וגם את זה. **************************************************************** אבל הוא כן משאיר לנו עקבות פה ושם, כדי להזכיר לנו. לא כך? תגובה: סתם עקבות? מה לגבי כל עולם החי והדומם? מנהל פורום האמת האבסולוטית:

Diavitus

New member
אם אתה רוצה ניבויים יותר

תקרא את הפרשנויות על נבואותיו של נוסטרדאמוס ואני משוכנע שתהיה חסיד שלו...נ

Diavitus

New member
אם אתה רוצה ניבויים יותר

Diavitus

New member
אם אתה רוצה ניבויים יותר

freak2100

New member
וואו

לא יכולת למצוא משהו יותר מופרח מזה, נכון
אז לקחת את התאריך, חיברת, וחיפשת עמוד כלשהו בתנ"ך שיש שם אזכור כלשהו לאדמה ולרעש. ממש הוכחה יש לך שם.

קספיאן

New member
מעניין מאוד

שתמיד הנבואות מתגלות אחרי שהמאורע כבר קרה. יופי של "נבואות" וגם אז זה כל כך צולע, פתאום תהילים עובד לפי התאריך הלועזי, כשבא לו הוא עובד לפי העברי. דרך אגב, בעיתון של היום ראיתי נבואה של מה קרה בבורסה אתמול, אולי אני אתחיל לקרוא פסוקי "הארץ" כל יום?

כמובן אם נקודת המוצא שלך היא

אתאיסטית הרי בלאו הכי תאמר שאין אלוהים זה בסדר. גם על האתאיסטים אלוהים ידע מראש והם חלק מהתוכנית שלו שלעולם לא נוכל לרדת לעומקיה

זוהר צפוני 65, אני לא אתיאיסט, אלא

אני לא אתיאיסט, אלא תיאיסט, ובמקרה אחד שומר תורה ומצוות. ולגבי טענתך, אני מוחה ופוסל אותה מכל וכל, אלא אם אתה רואה את עצמך כיהודי משיחי (המאמין בישו) ולכן מסוגל לחגוג את שנת לידתו או לקבל כי אלוקי ישראל "יסדר נבואות" לפי תאריך לידתו של ישו, נביא השקר. חזור בך, מנהל הפורום:

dinarzi

New member
הוא לא היחיד...

הנה אתר הידברות גם הוא מוצא תאריך נוצרי בדילוגים ומביא אותו כהוכחה... http://www.hidabroot.org/codes/sela.htm

למעלה