ספר שני להג"ש..?

רינת4

New member
ספר שני להג"ש..?

אז לםני שאני חוזרת לעבטדה- הנה משהו שקיבלתי במייל: תסתכלו על הספר השני- יש לו את הסמל של הג"ש ו- הוא Not Yet Available מה שאומר- ספר שני רבותיי! מעניין על מה הוא יהיה הפעם. אולי סוף סוף ספר שנאמן לסדרה? אניח לא הייתי מצפה להרבה. ולמי שלא מבין לאיזה ספר אני מתכוונת- זה הספר עם הכריכה שבתמונה שצירפתי.

netaK

New member
ולמה הראשון לא נאמן לסידרה?

כלומר: 1. לא קראנו אותו 2. הוא כגזה...מה שקרה לפני...אנחנו לא יודעים מה קרה לפני...

S

sunshineBK

Guest
oh i wanna have the first one

what are the odds they have it here in Germany..?

רינת4

New member
בגלל-

שזכור לי שאמרו שהספר הראשון לא אמור לשקף "מציאות" של מה שקרה לפני.

netaK

New member
המממ אוקיי ../images/Emo3.gif

אבל אם זה היה קשור לסדרה לא הייתה אמורה להיות לזה כריכה כלשהיא שאיכשהוא קשורה?

ayaliar

Well-known member
Joseph Brockton

כתב את Every Nine Seconds ככה שממש לא נראה לי שהוא מוציא עוד ספר על הכי גאים... אולי זה חדשות ישנות לפני שהיתה לספר כריכה או שם?

ayaliar

Well-known member
ועכשיו לתיקון

הספר נקרא Untitled Queer As Folk Novel #3. הוא עולה $10.40 עכשיו השאלה היא איפה #2? ומי קורא את זה?

ayaliar

Well-known member
גרררררררררר

שמישהו יעשה סדר כי לי יש עבודה בסוציולוגיה להגיש Joseph Brockton כתב את Every Nine Seconds Quinn Brockton כתב את Never Tear Us Apaprt ו- Untitled QAF Novel #3 אולי הם זוג אולי הם גבר ואישה אולי יצא להם במקרה. זה מה אני יודעת שני הספרים האחרונים עוד לא יצאו

starlight10

New member
לפי qaf addiction

The second QAF paperback novel by Quinn Brockton is due out later this Summer (currently listed with an August 1st release date on Amazon.com and a September release date on Barnes and Noble.com). The title is "Never Tear Us Part: A Queer as Folk Novel" and is 272 pages long.

netaK

New member
eek! מה קורה פה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

הם מטורללים לגמרי

למעלה