ספר שחבל על הזמן

realizer007

New member
ספר שחבל על הזמן

אני אולי לא מבקר מקצועי וגם לא קראתי יותר מכמה עשרות ספרים בחיי, אבל אני ממליץ לכם בחום על ספרו של רם אורן - "הפיתוי" בטח כולם פה כבר קראו אותו כי הוליווד אפילו קנו זכויות ומתכוונים להפוך את הספר לסרט, בכל מקרה אל תתיאשו מההתחלה המשעממת, הסיפור צובר תאוצה עם העמודים עד שבחלק הסופי תתפסו את עצמכם עם דופק מואץ ! כל כך אמיתי, יכול לקרות לכל אחד ! תהנו !!

realizer007

New member
נימוק ,משהו ? ../images/Emo98.gif

אם זה לא ספר טוב, אנא המלץ על אחרים טובים ממנו. בד"כ שוברי קופות לכל הפחות לא מהווים בזבוז זמן....

ציפי ג

New member
הומלצו כאן ספרים אחרים לרוב

לא כולם, אבל ממש לא כולם, אוהבים את ספריו של רם אורן. אני בכלל רואה ברשימת עשרת הנמכרים, מדד להכנסות המולים, ולא מדד לטיב הספר. אבל אם נהנית, אשריך ומה טוב חלקך.

Rivendell

New member
הנה לך נימוק ../images/Emo140.gif

"מדוע אינני אוהבת את רם אורן" :) לדעתי האישית (ונסו לזכור שזו רק דעה אישית ודיי חסרת חשיבות בקנה מידה גלובאלי) רם אורן כותב זבל. זה אמנם זבל קריא מאוד כנראה, זורם וחביב, אבל עדיין זבל. הספרים של רם אורן שייכים לקטגוריה ספרותית שאני אישית לא נוגעת בה. אלה ספרים שמקבילים לצפייה בטלוויזיה, ולא בערוץ 8 דווקא :) לו רציתי טלנובלות (ואני לא) הייתי רואה אותן על המסך. אפילו בטיסות אני מצליחה למצוא חומר קריאה קצת יותר מעשיר. שוב - אין לי שום בעיה אישית עם הסופר וקוראיו. אני חושבת שמבחינה שיווקית האיש פשוט גאון, וממה ששמעתי אודותיו הוא גם כנראה אדם משכיל, ואגב... אפילו הוא עצמו הודה בראיון פעם שמה שהוא כותב חד משמעית אינו ספרות איכותית. כך שהבעיה היא באמת רק עם החומר הכתוב עצמו, וזה עניין לטעם אישי.

שלס

New member
ספר מתח

האם אפשר להגיד ש"החטא ועונשו" הוא ספר מתח? בינתיים, אני ממליצה על הספר של דויד גרוסמן "מישהו לרוץ איתו".

קרואלה

New member
יש אלף ספרים יותר טובים

והסיבה של רם אורן הוא סופר גרוע שהגיע לשיאו ב"הפיתוי" היא שהוא מחוסר כישרון עלילתי. "אות קין" היה סביר רק בגלל בקו בעלילתי, הוא שוחט את הדמויות, מעוות עלילות ומה לא. יש ספרות קריאה וזורמת שהיא לא עלבון לאינטלגנציה. אם אתה לא אוהב ספרים כבדים לך על ספרים של מרי היגינס קלארק.

למעלה