ספר שו"ת

ספר שו"ת ../images/Emo35.gif

שמעתי שלאחרונה יצאתי ספר של שאלות ותשובות. לא ברור לי אם מדובר בחומר שנוגע רק לקורס פראמדיקים או בכלל. כמדומני, אחד מהכותבים הוא הפראמדיק אלון בסקר. מישהו יודע פרטים על הספר/ספרים הללו, ומאיין ניתן להשיג?

amitzahavi

New member
הספר מחולק בתחנות

או לפחות בתחנה שלי לחובשי רפואת חירום (או אם אתה מקומבן....). ספר נחמד מאוד ומלאה בדברים מעניינים.

זמן לשאול / אלון בסקר , אלי יפה

2 חלקים - חלק ראשון חוברת שאלות וחלק שני - התשובות וטיפה הסברים.. הספר מתמקד ב ALS .. וכמו שעמית אמר, מחולק בתחנות בדרג של נהגים ומעלה .. ומה רע בלהיות מקומבן?!
הספר מתחיל מהבסיס .. CPR ועד פרוצדורות מסובכות יותר (אינטובציה, קריקו וכד'), תרופות ואקג... בקיצור, נחמד ביותר...

אני לא מתכוון לספר "לגעת בחיים"

שגם אותו כתב בסקר, אלא לספרים שיצאו לא מזמן.

גם אני לא... כך נקרא הספר..

זמן לשאול - טיפול מתקדם בחולה ונפגע - ALS חוברת עבודה וחשיבה כרך א' -שאלות כרך ב' -תשובות ותרגילים נכתב ע"י אלי יפה ואלון בסקר.. טרחתי לקום לחדר ולקחת את הספר... "הפעילות המבוצעת ע"י הנטן עשויה להראות למתבונן מבחוץ ככאוס שהמקריות והאילתור שולטים בו. המעיין בספר זה ימצא כמה רחוקה הפעילות מלהיות מקרית ואקראית.... בפעם הראשונה נעשה נסיון לרכז שאלות בנושאי הטיפול הרפואי המתקדם בחולה ובנפגע בשלב טרום בית החולים ולהשיב עליהם באופן המאפשר לימוד עצמי ושינון יעיל של חומר הלימוד...." בקיצור, זה מהעטיפה האחורית של הספר.... אצלנו בתחנה התחילולחלק כבר לפני שבועיים..

למעלה