ספר רזיאל המלאך

ספר רזיאל המלאך ../images/Emo63.gif

ספר רזיאל המלאך ניתן לאדם הראשון אחריי הגירוש מגן עדן . יש בו קמעות שאסור להישתמש בהם .

q1000

New member
בנוגע לספר רזיאל המלאך וספרי הזוהר

וכל ספרי הקבלה, לא לכל אחד מותר להתעמק בזה, אלא רק אנשים שהם באמת צדיקים, יראי שמיים, אדם שלא חטא מימיו, אדם שהוא בדרגה הכי גבוהה, אני מדברת מתוך ניסיון. תדעו שיש אנשים שהתעמקו בקבלה וראו דברים שאף אחד לא ראה, כלומר הם היו עדים לחזיונות שונים , אנשים חשבו שהם משוגעים, ואותו הדבר קרה גם לי ברגע שהתחלתי להתעמק בקבלה, ספרי הזוהר, רזיאל המלאך ועוד ספרים עמוקים הקשורים לקבלה, מונחים אצלי גבוה מאוד בארון ואני לא נוגעת בהם יותר.

דורינה5

New member
הבלים רבניים ותו לא

מדוע מי שעוסק בקבלה צריך להשתגע? מה יש בקבלה שגורם לשיגעון? לכל היותר העיסוק בקבלה וקריאה בספרים קבליים, כולל זוהר, יכול לחשוף את הקורא לסודות היקום והבריאה. אז מזה צריך להשתגע? מה החשש הרבני, שאנשים יווכחו לדעת שהאמת על האלוהות והבריאה שונה מהמסופר בתנ"ך, ולכן כל האיסורים המוגזמים? בנוסף, יש באיסורים האלה במידה רבה הרחקה של אנשים מן האמיתות המוחלטות, ושמירתן בידיהם של קומץ קטן של רבנים. וידע, כפי שכולם יודעים, הוא כוח. תחשבו על זה.

q1000

New member
האם מישהו מכם קרא והתעמק בספרי

הזוהר וספרים אחרים העוסקים בקבלה כמו: רזיאל המלאך,רפאל המלאך, ועוד ספרים "כבדים" העוסקים בקבלה. האם נשאר נורמלי לאחר שהתעמק בזה? זה לא שיש איסור כזה או אחר לא לקרוא, פשוט אדם בעל חטאים אינו יכול לגעת בספרים אלו מכיוון שהוא למעשה טמא, ואנשים טמאים שחטאו ומתעמקים בזה יראו דברים וחזיונות שאנשים שלא יתעמקו בקבלה לא יראו . ותאמינו לי אני מדברת מניסיון.

דורינה5

New member
אותה שאלה כמו למעלה

תשובת הגברת היתה להערה שאני הערתי. אבל לא הגבתי לדבריה כי כמה נמוך אפשר לרדת. לזה שכאן אין דנים כלל בקבלה כבר התרגלתי. אבל לרמת השטויות שמכניסים במקום זה לתחום הזה אני עדיין מתקשה להתרגל.

q1000

New member
פשוט הגבתי מתוך ניסיון מר עקב

התעמקותי עם הקבלה, אפשר לקבל את דבריי ואפשר שלא, אפשר להגיב על דברי כעל שטויות . אני לא באה לשכנע אף אחד באם לגעת בקבלה או לא, כל אחד יעשה כראות עיניו.

דורינה5

New member
לא התכוונתי לפגוע בך

כאשר כיניתי את הדברים שטויות. ראי בדבריי תסכול נורא על חוסר הנכונות של אנשים לשחרר אמונות טפלות. גם אם באמת קרו לך ארועים שליליים, עדיין רחוקה הדרך מן האמונה כי הם קרו כתוצאה מקריאה בספר הזוהר או ספרי קבלה אחרים. דרך אגב, אשמח לשמוע ממך, מה הדברים שקרו לך בזמן הקריאה, או אחריה. את יכולה במסר אישי, אם זה נוח לך יותר.

אם זה כל כך מעניין אותך ! ../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif

יקבל מכות רוחניות ! . כמו למשל : " פולסא דנורא " . אפשר להגיע איתם אפילו ל- מוות ( חס וחלילה חס ושלום ! )

פיליפ1

New member
../images/Emo12.gif

ואם אני אראה לך שאני 'משתמש' בהם ולא קורה לי כלום? מה תגיד אז?

תמשיך ככה ותיראה מה יקרה לך ! .

מי שלא ניזהר בסוף חוטף

פיליפ1

New member
אבל במידה ולא יקרה לי, האם זה יוכיח

לך שאתה מבזבז את חייך על שטויות והבלים?

יייהודי

New member
אני מציע לך לנסות ואולי לא תפגע בגל

אני מציע לך לנסות ואולי לא תפגע בגלל שהמהדורה של היום משובשת ככה שאתה לא יודע בדיוק מה התכוון ואיך צריך לעשות

ספר הזוהר ../images/Emo63.gifזה הספר היחיד../images/Emo70.gif

ספר הזוהר זה הספר היחידי שמותר לקרוא בו ! . אם זה כל כך מעניין אותכם ! . שאר ספרי הקבלה זה בשביל אנשים שיודעים את כל ההלכות והתלמוד ! .

למעלה