ספר ראוי לעיון

יאנוס

New member
ספר ראוי לעיון

בעקבות שיחה הגעתי לספר של רופא בשם ד"ר ריי סטראנד. הוא כותב שם בין היתר גם על פיברומאלגיה אבל גם על מחלות נוספות. לא אלאה אתכם בפרטים אולם השורה התחתונה היא שראוי וכדאי לקחת תוספי מזון מכיוון שגם אם אוכלים נכון יתכן והגוף לא מקבל מספיק את המינרלים, הוויטמינים והדברים האחרים שלהם הוא זקוק כדי להילחם בחימצון יתר. שם הספר הוא: "מה שהרופא שלך לא יודע על רפואה תזונתית יכול להרוג אותך" אני קוראת שהספר הוא להיט בארה"ב (מה שבדרך כלל היה מונע ממני להמליץ עליו) אני בכל זאת ממליצה מכיוון שהטיעונים שלו ממש חזקים. בכל מקרה: כדאי לשמוע מרופא מטפל מה דעתו. הרופא שלי, למשל, המליץ לי לשנות את הדיאטה שלי, ללא שומנים מהחי, יותר דגים, כוסית יין אדום לארוחת ערב, הרבה ירקות ופירות. אני גם משתדלת לא לקחת כדורים נגד כאבים. אבל אולי אני גיבורה מכיוון שהכאבים שלי לא כ"כ חזקים. אז כדאי לקרוא ולהתיעץ עם הרופא המטפל. אולי זו באמת הדרך להקלה משמעותית בעייפות, בכאבים... תהיו בריאים!

linar1

New member
את הספר אולי כדי לקרוא,תודה../images/Emo6.gif

אבל לרופא בדרך כלל אין מה להוסיף לגבי תוספי מזון. אסביר, הם בדרך כלל ממליצים על מזון בריא ודיאטה -זה כן. אם במקרה יש אנמיה, אז לפחות מנסיוני ההמלצה הייתה על ברזל כימי ולא טבעי, אותו דבר היה נכון לגבי ויטמינים מקב' B. ובביקור האחרון באיכילוב שאלתי את דעתו של הרופא על חומצה מלית, שאגב מאוד עוזרת לקצת יותר אנרגיה ומורידה את הצורך למתוק. אז הרופא אמר, שהדברים טרם ידועים לו. ואני ממש לא מסוגלת לקחת תוספים כימיים - המסקנה שהרפואה הקונבנציונלית ממש חלשה בתחום תוספי מזון. טוב אז כמובן שאפשר ללכת לתזונאי - אך לא בטוח ששני האסכולות אפגשו באמצע. בכל אופן תודה וחג שמח.

למעלה